| QUOTE |
| Man padaugedavo pieno nuo tokio geraliuko - 30 g svieziu mieliu + 1l silto virinto vandens + saukstas ar keli cukraus. Visa tai turi pastoveti siltai valanda kita. Pagal recepta reikia gerti stikline pusvalandis pries maitinima. Bet man veikdavo ir nereguliariai geriant - mazdayg litra per diena. Laikyti saldytuve, bet pries geriant pasildyti (mano mama sakydavo, jei pamaitinsi vaika isgerusi ledinio gerimo - atsiras slogyte. Kadangi nenorejau rizikuoti, tai ir nezinau, ar cia teisybe). Tose mielese yra B grupes vitaminu. As bandziau vien tik mieliu tabletes, bet taip gerai neveike. Dar - reikia reguliariai ir gerai maitintis, taip pat skysciai. A, dar prisiminiau - metu arbata laktacija SLOPINA. |
Man idomu, koks skonis sito geraliuko ??? Isivaizduoju, kad fuuuu ;D
O del slogytes... Manau, kad mama gali susirgti slogyte, isgerusi ledinio gerimo, gal net ne sloga, o gerkle prades skaudeti... Kaip cia taip ??? mama isgeria - vaikas suserga ??? ??? ??? Manau, kad mama gali uzkresti vaika. Ar galima uzkresti, ka nors persalimu ??? Va virusine, infekcine sloga galima uzkresti. O persalimu ???Arba as visai nieko nesuprantu ;D