Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti, kad atsirastų daugiau pieno?

QUOTE(mylimuke @ 2007 07 05, 19:23)
o kiek jau laiko to pienuko per mazai?

jau 2 sav. Ir dabar vakare daviau abi krutis,pavalge apie 10min.pradejo verkti,matosi kad iesko dar.Na ir teko duoti 30ml misinuko.Tai ir nusiramino
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 07 05, 16:40)
O jei tas pienas nespeja pasigaminti,ir vaikas praso valgyt,maitynu kas 3-4 val.Tada neiseina neduoti misinuko.Aisku,norisi maitynti tik savo pienuku.
Nezinau bandziau as duoti dazniau krutine ,bet man visvien nepadaugeja pieno  verysad.gif

3-4 val. maitinant MP laabai normalus laiko tarpas. dazhniausiai jis buna dar mazhesnis. o vakarais vaikai dazhnai buna neramus, tai nerodo pieno sumazhejimo 4u.gif paskaityk chia - mamos grazhiai ir protingai rasho 4u.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti užtikrintą receptėlį: Jokių dietų, pakankamai valgyti ir daug gerti.. Aš vos neprisižaidžiau doh.gif nusprendžiau tik truputuką pakoreguoti mitybą: nuo 18val nevalgyti ir šiaip apmažinti... Taigi pirmas dienas nieko, bet po to doh.gif Iš pradžių durnai galvai nedašilo, kad ji nepavalgo. Net į galvą neatėjo, kad naktį pritraukus 30ml tai reiškia ne tai jog pientraukis sulūžo, o tai kad pienuko per mažai. Naktį keldavosi net 4 kartus, dieną valgyt prašydavo kas valandą doh.gif . Šiaip ne taip per kelias dienas nusitraukiau 100ml ir išėjau į paskaitas. Vyras buvo namie su mažiuke. Sakė: "po pusvalandžio tau išėjus pradėjo klykri... pašildžiau... daviau... viską suvalgė jei būtų buvę daugiau dar būtų valgiusi... ir miegojo net 3 valandas" Tai štai nustojau aš prisilaikyti- vėl valgiau ką norėjau ir kada norėjau (aišku vispkių čipsų ir pan schmoll.gif en, bet pačios suprantate: noriu saldainio 20val vakaro i suvalgau saldainį..., noriu 3 val po maitinimo sukrimsti po pietų likusią bulvę ir valgau. smile.gif ) tai štai jau tą patį vakarą ji ne per valandą, bet per pusvalandį užmigo thumbup.gif

Ir dar atrodytų, kad gal man čia vienai taip. Bet skaičiau aš vienos forumietės mitybą: visą dieną buvo susirašiusi: pusryčiai: 300ml grikių košės, su druska. priešpiečiai: pusę banano. (kažin kur ji kitą pusę deda?) pietūs: 2 vištos sparneliai su avižine koše, vakarienei su arbata suvalgo porą sausainių arba pusę bandelės. Na jos vaikutis per mėnesį priauga po 500-600g, gydytojos liepia primaitinti, bet ji atsisako- mat MP pats geriausias... pati numetė tiek, kad mažiau už normą sveria (kai pasižiūrėjau tai jau pripažystama anoreksija- mat ji pripažystama tada kai: iš kūno aukščio, atimti 100 ir dar 5pvz: jei ūgis 150cm, o svoris 50 tai thumbup.gif , net jei svoris 45 tai gerai, bet jei nors 1kg daugtiau pvz: 44 gydytojai pradeda įtarinėti anoreksiją (kai pasižiūriu lietuvoje tokių dauguma doh.gif ) )
Taigi valgykite, gerkite, kartais save palepinkite (bet kas per daug tas nesveika- aš bananais džiovintais per daug pasilepinau- maniškę pabėrė lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 07 05, 23:57)
jau 2 sav.  Ir dabar vakare daviau abi krutis,pavalge apie 10min.pradejo verkti,matosi kad iesko dar.Na ir teko duoti 30ml misinuko.Tai ir nusiramino

Na 30ml nera daug, vadinasi didziaja maisto dali sudaro MP. Ir toliau duok po abi krutis, kad kuo daugiau istrauktu, ir kad nemazetu pienukas ax.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif ,bandysiu maitynti kuo daugaiu is kruties,ziuresiu kas iseis smile.gif Nes duodavau kas antra maitynima kruti,atrode kad pieno nera blush2.gif
Ir dar norejau paklausti,kazkaip kakutis zalios spalvos,cia nuo misinuko gali buti?Musu gydytoja atostogauja menesi,tai nera kuo paklausti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natylli: 06 liepos 2007 - 17:01
QUOTE(natylli @ 2007 07 06, 17:58)
Aciu uz patarimus 4u.gif ,bandysiu maitynti kuo daugaiu is kruties,ziuresiu kas iseis smile.gif  Nes duodavau kas antra maitynima kruti,atrode kad pieno nera blush2.gif
Ir dar norejau paklausti,kazkaip kakutis zalios spalvos,cia nuo misinuko gali buti?Musu gydytoja atostogauja menesi,tai nera kuo paklausti

Taip, nuo misinuko gali buti. Musiske gal keleta kartu zaliai pakakino,paskui susitvarke. Bet tai cia nieko blogo manau,kai kurie gyd paskiria geruju bakteriju pagerti.

Kruti duok kiekviena maitinima ir abi, o jei matysi,kad dar nori valgyti,padarysi misinuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 06, 17:51)
Taip, nuo misinuko gali buti. Musiske gal keleta kartu zaliai pakakino,paskui susitvarke. Bet tai cia nieko blogo manau,kai kurie gyd paskiria geruju bakteriju pagerti.

aikumelis,dabar ramiau man kai issiaiskinau smile.gif

Kruti duok kiekviena maitinima ir abi, o jei matysi,kad dar nori valgyti,padarysi misinuka  rolleyes.gif

Taip ir iseina,kad vien kruties jam neuztenka. Dabar vakarinis maitynimas buvo,tai daviau 30ml misinuko,ziuriu jam mazai tai dar 30ml. daviau Ir uzmigo jis ramiai smile.gif
Vat niekur ir nedingsi-misinuko privalau duoti verysad.gif
Atsakyti
tiek to... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 06 liepos 2007 - 21:46
QUOTE(natylli @ 2007 07 06, 21:09)
Taip ir iseina,kad vien kruties jam neuztenka. Dabar vakarinis maitynimas buvo,tai daviau 30ml misinuko,ziuriu jam mazai tai dar 30ml. daviau Ir uzmigo jis ramiai smile.gif
Vat niekur ir nedingsi-misinuko privalau duoti verysad.gif

Ir mums taip buvo, bet dar turiu ir MP, tai labai nenusimenu, vistiek kazkiek naudos gauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 07, 10:42)
Ir mums taip buvo, bet dar turiu ir MP, tai labai nenusimenu, vistiek kazkiek naudos gauna  ax.gif

As irgi jau susitaikiau su tuo smile.gif Ispradziu labai pergyvenau
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 07 07, 16:19)
As irgi jau susitaikiau su tuo smile.gif  Ispradziu labai pergyvenau

As tai nelabai, nes manau dariau viska, kas mano valioj, kad to pienuko butu. Ir jei neisejo kazkas, tai ka jau padarysi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 07, 13:44)
As tai nelabai, nes manau dariau viska, kas mano valioj, kad to pienuko butu. Ir jei neisejo kazkas, tai ka jau padarysi  blush2.gif

Na ir as nebadavau,nesilaikiau dietos,valgiau ir valgu.Geriu pieno pries maitynima,kaip rekomenduoja,bet to pieno nepadaugejo verysad.gif
Nezinau nuo ko cia priklauso, vienos maityna vos ne iki 2 metu,o kitos taip jau gaunasi. verysad.gif
Na nieko nepadarysi
Atsakyti