Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti, kad atsirastų daugiau pieno?

mano dukrytei gretitai metukai ir ji nwezino ka tai reiskia misinukas thumbup.gif o as nezinau ka tai reiskia naktinai ikelimaisi misinuku darymai, buteliuku plovimai ir t.t ji pas mane auga 100 % nautarliste, na as taip juokaudama megstu sakyti. iki dabar maitinu savo pienu netgi ji daugaiu galiu pasakyti nieko negeriai, nei vandenuko nei sulciu jokiu tik mano piena thumbup.gif , o kad jo butu nieko nedarau "stebuklingo" nei kmynu arbatos negeriu o tuo labaiu nei chalvos nei jokiu riesutu(beje butent nuo ju pirma menesi mano robertyte laaaaaaabai buvonuo ju isberta), o paparasciau is negalvoju AR bus AR Ne pieno ar uztenka jai ar ne. paparasciai jeigu vaiko svoris auga jis ramus, gerai tustinasi tai nereikai net susimastyti kad yra pieno trukumas ir dar labai paprastute galima sakyti taisykle pieno bus daugiau kaip vaikas kuo daugiau zindys kruti ir viskas jokiu stebuklingu gerimu ar dar kazko tikrai nera, o tas kas sako kad padeda arbatos ar dar kazkas tai tai yra paprasciausiais isitikinimas na zinoma ir tai yra labai sveikintina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanciukasxxx: 27 birželio 2007 - 06:59
QUOTE(jolanciukasxxx @ 2007 06 27, 07:56)
mano dukrytei gretitai metukai ir ji nwezino ka tai reiskia misinukas thumbup.gif  o as nezinau ka tai reiskia naktinai ikelimaisi misinuku darymai, buteliuku plovimai ir t.t  ji pas mane auga 100 % nautarliste, na as taip juokaudama megstu sakyti. iki dabar maitinu savo pienu netgi ji daugaiu galiu pasakyti nieko negeriai, nei vandenuko nei sulciu jokiu tik mano piena thumbup.gif , o kad jo butu nieko nedarau "stebuklingo" nei kmynu arbatos negeriu o tuo labaiu nei chalvos nei jokiu riesutu(beje butent nuo ju pirma menesi mano robertyte laaaaaaabai buvonuo ju isberta), o paparasciau is negalvoju AR bus AR Ne pieno ar uztenka jai ar ne. paparasciai jeigu vaiko svoris auga jis ramus, gerai  tustinasi tai nereikai net susimastyti kad yra pieno trukumas ir dar labai paprastute galima sakyti taisykle pieno bus daugiau kaip vaikas kuo daugiau zindys kruti ir viskas jokiu stebuklingu gerimu ar dar kazko tikrai nera, o tas kas sako kad padeda arbatos ar dar kazkas tai tai yra paprasciausiais isitikinimas na zinoma  ir tai yra labai sveikintina thumbup.gif

drinks_cheers.gif Saunuoles jus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
netiketai sumazejus pieno kiekiui, pries maitinima dali jo nusitraukdavau (ta "zydraji" pienuka). tada kruti duodavau kudikiui zysti. nes joks pientraukis taip gerai neissiurbs pienuko is "paciu" gelmiu kaip mazylis. jei ta kart jam pritruko pienuko is pirmosios-pasiulau antraja kruti. sekanti maitinima pradedu nuo antrosios.

o seip tai bent jau as butinai turiu per diena isgert bent 2 litrus skysciu- dazniausiai geriu vandeni, nes nemegstu arbatu. ir dabar jau jokiu problemu su MP nebeturim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara12 @ 2007 07 03, 09:38)
netiketai sumazejus pieno kiekiui, pries maitinima dali jo nusitraukdavau (ta "zydraji" pienuka). tada kruti duodavau kudikiui zysti. nes joks pientraukis taip gerai neissiurbs pienuko is "paciu" gelmiu kaip mazylis. jei ta kart jam pritruko pienuko is pirmosios-pasiulau antraja kruti. sekanti maitinima pradedu nuo antrosios.

o seip tai bent jau as  butinai turiu per diena isgert bent 2 litrus skysciu- dazniausiai geriu vandeni, nes nemegstu arbatu. ir dabar jau jokiu problemu su MP nebeturim.  smile.gif

Pas mane tai jis kazkoks zalsvas biggrin.gif
Atsakyti
Pradinis pienas yra melsvas, žalsvas, jis yra kaip vandenėlis, kad atsigertų, o tik žindymui įpusėjus jis darosi baltesnis sotesnis, jį jau godžiau traukia. O kad daugiau pieno būtų - duoti kada nori, kiek nori. Aišku kartais nieko negali namuos pasidaryti, o tik žindai ir žindai, bet taip jau yr. Mažajam jau 9 mėnesiai ir būna dienų kai kito maisto neįsiūlysi, sučiaupia lūpas ir kišk kaip nori. Tada būna, kaip aš sakau, papo diena. Tik prisiglaudžia ir jau uostinėja, laižosi, esą noriu. Po tokių dienų vėl vaikštau kaip su silikonais, liemenėlių siūlės trūkinėja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2007 07 03, 12:21)
Pradinis pienas yra melsvas, žalsvas, jis yra kaip vandenėlis, kad atsigertų, o tik žindymui įpusėjus jis darosi baltesnis sotesnis, jį jau godžiau traukia. O kad daugiau pieno būtų - duoti kada nori, kiek nori. Aišku kartais nieko negali namuos pasidaryti, o tik žindai ir žindai, bet taip jau yr. Mažajam jau 9 mėnesiai ir būna dienų kai kito maisto neįsiūlysi, sučiaupia lūpas ir kišk kaip nori. Tada būna, kaip aš sakau, papo diena. Tik prisiglaudžia ir jau uostinėja, laižosi, esą noriu. Po tokių dienų vėl vaikštau kaip su silikonais, liemenėlių siūlės trūkinėja. 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Aš pati negėriau jokių arbatų ir pieno buvo (yra) sočiai 4u.gif Dukrą maitinau MP iki 1,8 metų, o sūnų dar ir dabar maitinu. Pažįstamos mamos geria anyžių arbatą, kad daugiau pienuko būtų 4u.gif "Anyžiai didina pieno kiekį krūtimi maitinančioms motinoms." Iš čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 04 liepos 2007 - 18:51
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 07 04, 19:50)
Aš pati negėriau jokių arbatų ir pieno buvo (yra) sočiai  4u.gif Dukrą maitinau MP iki 1,8 metų, o sūnų dar ir dabar maitinu. Pažįstamos mamos geria anyžių arbatą, kad daugiau pienuko būtų  4u.gif "Anyžiai didina pieno kiekį krūtimi maitinančioms motinoms." Iš čia

MP kieki didina norejimas maitinti ir tikejimas, kad bus pieno. Visokiu arbatu, chalvu, ir t.t. pieno didinima paaiskina tai, kad mama gerdama/valgydama siuos produktus tiki, kad bus pieno, jo ir atsiranda ax.gif Beje, nuo visokiu chalvu ir pan. tik bereikalingos kalorijos ir papildomi kilogramai prie jau priaugtu per nestuke.gif Plius chalva gali sualergizuoti vaikiuka.

P.S. Saunu,kad maitini taip ilgai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 04 liepos 2007 - 20:32
Pas mane taip pat iškyla problemų su pieneliu. Kartais jo pakanka, kartais ne. Po gimdymo dėl svorio nepriaugimo gydytojai skyrė papildomai duoti mišinuko. Taip ir darėme beveik 2 mėnesius, po to pradejo atsirasti vis daugiau ri daugiau pienelio ir mišinukų atsisakėme. dabar vėl kažkas darosi. Kartais avkare krūtys būna beveik tuščios, tai jei mano mergytė po krūties būna labai nerami, tai padarau jai dar ir mišinuko. Tačiau labai to nenoriu, bet nežinau ką daryti, kad atsirastų peinelio daugiau. Per dieną išgeriu tikrai daug skysčių. Jei iš vakaro (21val)sočiai pavalgo, tai atsikelia tik apie 6 ryto, o jei mažiau, tai keliasi dar 3val nakties ir paskui 6 ryto. Tai tokios problemėlės pas mane ir nežinau ką daryti sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(SALMIR @ 2007 07 04, 23:22)
Pas mane taip pat iškyla problemų su pieneliu. Kartais jo pakanka, kartais ne. Po gimdymo dėl svorio nepriaugimo gydytojai skyrė papildomai duoti mišinuko. Taip ir darėme beveik 2 mėnesius, po to pradejo atsirasti vis daugiau ri daugiau pienelio ir mišinukų atsisakėme. dabar vėl kažkas darosi. Kartais avkare krūtys būna beveik tuščios, tai jei mano mergytė po krūties būna labai nerami, tai padarau jai dar ir mišinuko. Tačiau labai to nenoriu, bet nežinau ką daryti, kad atsirastų peinelio daugiau. Per dieną išgeriu tikrai daug skysčių. Jei iš vakaro (21val)sočiai pavalgo, tai atsikelia tik apie 6 ryto, o jei mažiau, tai keliasi dar 3val nakties ir paskui 6 ryto. Tai tokios problemėlės pas mane ir nežinau ką daryti sad.gif((

Pagal dukrytes amziu speju,kad tai gali buti 3 menesiu krize, kai vaikucio poreikiai padideja, o pienukas nespeja greiciau gamintis. Turetu viskas susitvarkyt per kokia mazdaug savaite. Geriau neduok misinuko, o kai vel nores valgyt, duok kruti. Gal keleta naktu ir neissimiegosi, bet nereiks paskui misinuko duoti, nes padides pienuko gamyba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 05, 08:50)
Geriau neduok misinuko, o kai vel nores valgyt, duok kruti. Gal keleta naktu ir neissimiegosi, bet nereiks paskui misinuko duoti, nes padides pienuko gamyba. 4u.gif

O jei tas pienas nespeja pasigaminti,ir vaikas praso valgyt,maitynu kas 3-4 val.Tada neiseina neduoti misinuko.Aisku,norisi maitynti tik savo pienuku.
Nezinau bandziau as duoti dazniau krutine ,bet man visvien nepadaugeja pieno verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 07 05, 17:40)
O jei tas pienas nespeja pasigaminti,ir vaikas praso valgyt,maitynu kas 3-4 val.Tada neiseina neduoti misinuko.Aisku,norisi maitynti tik savo pienuku.
Nezinau bandziau as duoti dazniau krutine ,bet man visvien nepadaugeja pieno  verysad.gif

o kiek jau laiko to pienuko per mazai?
Atsakyti