Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti, kad atsirastų daugiau pieno?

sako alus padeda daugintis pienui, laugh.gif bet as negeriau nes bijojau, kad gali maziukui pusti viduriukus unsure.gif
Atsakyti
Nu ka as galiu pasakyt... Man pieno net metu arbata nesumazino smile.gif O sako negalima jos gert maitinanciai. Ne velnio. Bandau diena neduot pieno, bet greiciau sprogsiu, nei neduosiu. Man pasiteisina, dazno maitinimo budas. Kuo daugiau zinda, tuo daugiau pieno. O dar galvojau, kad ilgai nemaitinsiu, nes pirma iki 8 men. maitinau, o maitinu issijuosus ir galo nematyt. Nors bernui tuoj 11 men.
Atsakyti
jums gerai, kad jus galit maitinti taip ilgai, o as 2 men. ir viskas niekas nepadejo sad.gif
Atsakyti
Aisku, pieno daugeja kuo daugiau zindant vaika ir priklauso nuo krutu istustinimo. As pieno kieki didinau, gerdama nealkoholini alu. Ji ismaisau, leidziu pastoveti, kad "gazas" iseitu ir geriu. Man padeda thumbup.gif. Visos tos arbateles laktacijai gerinti tai kaip mirusiam paltas, nieko man nepadejo. O kmynu arbata su pienu irgi girdejau, kad labai padidina pieno kieki, bet as del mazes alergijos pieno gerti negaliu, o nuo kmynu mane net taso. Tai ir geriu alu, nors iki to jo kraciausi.
Atsakyti
Ir aš girdėjau, kad pieno padaugėja nuo kmynų arbatos su pienu, fui šlkštynė....
Tikrai negerčiau..........
O šiaip labai daug priklauso nuo nusiteikimo ir noro, taip pat ar tavo motina tave maitino savo pienu ar ne.
Atsakyti
Aš atrodo ir kiek dažnai žindžiau, bet nieko nepadėjo, juk papo ikišęs ištysai nelaikysi wink.gif Šiaip man ir taip sudėtinga buvo, yra ir antras vaikas, nors ir didelė, bet vistiek reikėjo ir ją rūpintis, o vyras nuo ryto iki vakaro darbe, nežinau kaip jums, bet man laiko visą laiką buvo per mažai. g.gif Aš visą laiką nuo ryto įtampoj, svoris nukrito baisiai g.gif visur beveik bėgte....
Atsakyti
QUOTE (lilia @ 2004 04 07, 16:03)
Ir aš girdėjau, kad pieno padaugėja nuo kmynų arbatos su pienu, fui šlkštynė....
Tikrai negerčiau..........
O šiaip labai daug priklauso nuo nusiteikimo ir noro, taip pat ar tavo motina tave maitino savo pienu ar ne.

Visai nieko ta kmynų arbata su pienu, tik pieno nuo jos tikrai nedaugėja.
Manęs mama nemaitino, o aš savo vaiką maitinau iki 1.5metų. Tai čia dėl to tikrai nesąmonė.
Manau, kad viskas priklauso nuo tavo pačios nusiteikimo. Ir šiaip reikėtų daugiau skysčių gerti.
Apskritai aš supratau, kad tie dalykai nuo kurių atsieit daugėja pieno yra blefas.
Atsakyti
Man jokios kmynu arbatos nepadejo,ar kai kiti sako gerti daug skysciu reik tikra nesamone,ko tik nebandziua,budavo per prievarta prigeriu tu arbatu,pririju saulegrazu,riesutu ir siaip visokio slamsto blink.gif kad paskui ir pajudeti budavo sunku mad.gif .Vienintelis kas padejo -tai kuo dazniau savo lelytei daviau ,zysti.Patikekit dabar pienelio ji gauna kiek tik nori.Zinoma pradzioje jo jei truko ir rekdavo,bet nedaviau nieko jai papildomai,kai budavo nerami duodavau visada kruty thumbup.gif ,budavo pradzioje kad kas pusvalandi reikdavo doh.gif .Patarciau daugiua kantrybes ir noro visoms wink.gif thumbup.gif SEKMES
Atsakyti
Taip, ir man kai sumazedavo pienuko duodavau dazniau kruti ir vel viskas pageredavo, teisingiau ir dabar taip darau, nors jam jau maziau to mano pienelio reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Jomke @ 2004 05 11, 07:06)
Man jokios kmynu arbatos nepadejo,ar kai kiti sako gerti daug skysciu reik tikra nesamone,ko tik nebandziua,budavo per prievarta prigeriu tu arbatu,pririju saulegrazu,riesutu ir siaip visokio slamsto blink.gif kad paskui ir pajudeti budavo sunku mad.gif .Vienintelis kas padejo -tai kuo dazniau savo lelytei daviau ,zysti.Patikekit dabar pienelio ji gauna kiek tik nori.Zinoma pradzioje jo jei truko ir rekdavo,bet nedaviau nieko jai papildomai,kai budavo nerami duodavau visada kruty thumbup.gif ,budavo pradzioje kad kas pusvalandi reikdavo doh.gif .Patarciau daugiua kantrybes ir noro visoms wink.gif thumbup.gif SEKMES

pritariu 100% maitinti reikia LAAAABAI NORĖTI wink.gif
Atsakyti
Svarbiausia gera poilsis, nulis nervu, daug meiles is vyro.Kai priedas:kai pavalgydavau jogurto, pieno isgerdavau 1 l per diena, tai ir pienas tirstesnis budavo ir krutine pilnesne.Pamenu, kai vyras su pietumis i lova atejo, tai man ta diena pienas tiesiog trysko fontanais.Tad svarbiausia, gera emocine busena.
Atsakyti
QUOTE (Jomke @ 2004 05 11, 07:07)

As irgi pritariu 100 % clap.gif
Atsakyti