Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Teisybė, kauno gatvėse duobė ant duobės.. verysad.gif Net ir pagrindinėje gatvėje, tokioje kaip savanorių pr. Bet įpratau, atrodo taip ir turi būti. irnesakyk.gif
Savaitgalį turėjau vėl kelionę, ~400km. *****.. Važiuojant į priekį, užklupo baisinis lietus, ne lietus, o lietaus siena, metro į priekį negali įžiūrėti. schmoll.gif Bet lietus trumpas, tai nieko.. Tam kelyje daugybė fūrų važiuoja, norint lenkt važiuoji į priešpriešinį, kartą nespėjau aplenkt, tai teko gryžt staigiai, tai ir rankinė ir maišeliai nuo sėdynių nulakstė. blink.gif Išsigandus buvau. O atgal važiavau naktį. Irgi nekas schmoll.gif Paskui fūras važiuot labai nemalonu, jos lėtai važiuoja, priekį nieko nematyt per jas, tai visą kelią įtampoj pravažiavau. O dar jos važiuoja po 4-5, viena paskui kitą, mažai vietos palikdamos lenkiantiems. Sakiau jau naktį nebevažiuosiu tokio ilgo kelio schmoll.gif
Atsakyti
Furos letai vaziuoja? bigsmile.gif Jos paprastai maziausia 90 mina,argi cia letai... g.gif
Atsakyti
taip furos 90 važiuoja, na aš 100-110, paskui jas važiuoti bet kokiu atveju nesmagu, nes kaip minėjau kelio nesimato. schmoll.gif
Atsakyti
O man patinka... smile.gif kai dangaus fone matau minancia fura...graziai i gamtovaizdi isipaiso... biggrin.gif Daznai paskui jas vaziuoju,aisku,atstuma tinkama laikyti reikia... smile.gif
Atsakyti
Siandien gavau pavaziuoti kalnu keliu. Truputi nejauku vaziuoti, nes reikia spausti. Kitaip nekantruoliai i bagazine sulys. Jei nieko gale nera, tada vaziuoti malonu. Dar gavau adrenalino doze vaziuojant siauru tiltu. Siai viskas but ok, bet tas greitis pjauna mane. Reikia lekti kaip nuo b nutrukus sad.gif
Atsakyti
Bet tautiečių kultūra autostradoje važiuoti doh.gif Nesugeba parodyti posūkio persirikiuojant o ir užkišti mėgsta nors mato, kad parleki.
Sekmadienį buvo labai sunku važiuoti, nors savaitgalis nebuvo kažkoks super, orai vėsoki, bet mašinų pilna ir dar visi su savo nenuspėjamais manevrais. Nebuvo jokio malonumo vairuot, išvien keikiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editule2552 @ 2012 07 23, 12:45)
Tiesiog idomu, ar visoms pavyksta aplenkti duobes vaziuojant?
Kai mano vyras sedi salia, visada rekie jei ivaziuoju i duobe. Kuriu, beja, visa gatve pilna .....

Mano instruktorius sakydavo, kad visų duobių niekada neapvažiuosi, tad nėra ko nervintis. Aš pamačiusi duobę, stengiuosi apvažiuoti. Kuo toliau, tuo dažniau tai pavyksta.
Vyrai jau tokie yra doh.gif Mano draugė sako, jei ji įvažiuoja į duobę, tai pasakak vyro yra žioplė. Jei į duobę įvažiuoja jis pats, tai nieko tokio.
QUOTE(Balalaika. @ 2012 07 23, 21:12)
na aš 100-110]

Lapui tokiu greičiu važiuoti negalima biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau, kad JAV butu lapai ir greiciai mazesni sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 07 23, 22:54)
Noreciau, kad JAV butu lapai ir greiciai mazesni sad.gif

Atvažiuok į Lietuvą ir bus relaksas čia ! biggrin.gif

Aš jaučiu niekad neatsikratysiu to nesmagaus jausmo, kai kažkas iš paskos važiuoja. Tada man atrodo, kad ir trukdau, pradedu labiau minti gazą ir labiau įsitempusi vairuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 23 liepos 2012 - 23:09
QUOTE(Scelerum. @ 2012 07 24, 01:08)

Aš jaučiu niekad neatsikratysiu to nesmagaus jausmo, kai kažkas iš paskos važiuoja. Tada man atrodo, kad ir trukdau, pradedu labiau minti gazą ir labiau įsitempusi vairuoju.

drinks_cheers.gif man irgi taip buna smile.gif stengiuosi atsikratyti to. Kai paziuriu kai kiti vaziuoja kaip realus stabdziai, tai tikrai suprantu, kai kazkas pasakoja, kad norisi istraukti is masinos ir pakratyti. O kai pati vaziuoju dazniausiai 60, o kiti tiesiog praskrieja pro mane, tada ir pagalvoju ar gerai vaziuoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 07 23, 23:32)
Lapui tokiu greičiu važiuoti negalima  biggrin.gif

Kad berods ši vairuotoja jau seniai neturi lapo smile.gif

QUOTE(Scelerum. @ 2012 07 24, 00:08)

Aš manau, kad reikia perlipti per šitą įsitikinimą ir vairuoti kaip jums atrodo geriausia. Jūs dar su lapu važiuojate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 07 24, 07:37)
Aš manau, kad reikia perlipti per šitą įsitikinimą ir vairuoti kaip jums atrodo geriausia. Jūs dar su lapu važiuojate?  smile.gif

Su lapu. Bet ne dėl to, kad specialiai jie prisikabina, aišku, jie kartais aplenkia ir tada man ramu, jie nuvaro į tolybes. Bet būna, kai taip ir važiuoja iš paskos ilgą kelią. Tada dar kitas prisijungia, susidaro kolona ir taip važiuojam "traukinuku" biggrin.gif Nesvarbu, kad kartais parodau, kad lenkit, kad nėra priešais atvažiuojančių, tiesus kelias, vistiek važiuoja iš paskos ir viskas. Kai jau tokia kolona susidaro, kitos nebenori/bijo lenkti. (Bet būna, kai kažkas įsidrąsina, lenkia kelias mašinas ir nuvažiuoja. Tada kitas ir viskas, ramu. Aišku, kažkuris vistiek lieka su manim.) Tai ir prasideda: įsitempiu, pradedu labai žiūrėti į galą, kai koks posūkis, pamatau, kokia kolona ir pasijaučiu tikru stabdžiu. Tėvas sako, kad viskas gerai, nėra ko nerimauti, kas norės, tas aplenks, savo greičiu važiuok lalala, bet aš vistiek įsitempiu.

Nors yra ir baisesnių stabdžių. Buvo, kad išsuko iš miško kelio ir kol jau įsigazavo, man dar stabdyti reikėjo stipriai. Nei apsižiūrėti, nei ką. Jei jau taip išleki, tai gal reiktų ir stipriai pagazuoti. Nei lenkti galėjau, nei ką. Turėjau vilktis kurį laiką ir suprasti, kada jau pradės jis gazuotis. doh.gif
Atsakyti