QUOTE(agnite @ 2012 07 24, 07:37)
Aš manau, kad reikia perlipti per šitą įsitikinimą ir vairuoti kaip jums atrodo geriausia. Jūs dar su lapu važiuojate?
Su lapu. Bet ne dėl to, kad specialiai jie prisikabina, aišku, jie kartais aplenkia ir tada man ramu, jie nuvaro į tolybes. Bet būna, kai taip ir važiuoja iš paskos ilgą kelią. Tada dar kitas prisijungia, susidaro kolona ir taip važiuojam "traukinuku"

Nesvarbu, kad kartais parodau, kad lenkit, kad nėra priešais atvažiuojančių, tiesus kelias, vistiek važiuoja iš paskos ir viskas. Kai jau tokia kolona susidaro, kitos nebenori/bijo lenkti. (Bet būna, kai kažkas įsidrąsina, lenkia kelias mašinas ir nuvažiuoja. Tada kitas ir viskas, ramu. Aišku, kažkuris vistiek lieka su manim.) Tai ir prasideda: įsitempiu, pradedu labai žiūrėti į galą, kai koks posūkis, pamatau, kokia kolona ir pasijaučiu tikru stabdžiu. Tėvas sako, kad viskas gerai, nėra ko nerimauti, kas norės, tas aplenks, savo greičiu važiuok lalala, bet aš vistiek įsitempiu.
Nors yra ir baisesnių stabdžių. Buvo, kad išsuko iš miško kelio ir kol jau įsigazavo, man dar stabdyti reikėjo stipriai. Nei apsižiūrėti, nei ką. Jei jau taip išleki, tai gal reiktų ir stipriai pagazuoti. Nei lenkti galėjau, nei ką. Turėjau vilktis kurį laiką ir suprasti, kada jau pradės jis gazuotis.