QUOTE(Scelerum. @ 2012 07 24, 01:08)
Aš jaučiu niekad neatsikratysiu to nesmagaus jausmo, kai kažkas iš paskos važiuoja. Tada man atrodo, kad ir trukdau, pradedu labiau minti gazą ir labiau įsitempusi vairuoju.
Vat ir man toks durnas jausmas ,tada spaudžiu gazą ir važiuoju ne kaip moku, o kaip diktoja man kiti, nu negerai, reikia kažkaip atsirkatyt to jausmo
Aš tik autostradoj 100-110km greičiu važiuoju, ,ir stengiuosiu važiuot kai mažiau mašinu, bet ten normaliai tas greitis, neatrodo per didelis, matomumas geras, kelias tuščias, spausčiau daugiau bet vis susimastau kad mašina tai toli gražu ne nauja....
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2012 07 24, 19:20)
KLAUSIMAS: ar turim praleist visose sankryžose pėsčiuosius, net ir mažytėse, kur nėra perėjų?
Man atrodo kad yra taisykle, kad jei pestysis kerta sankryžą pagrindiniu keliu o jus važiuojat šalutiniu, tai turit praleisti, kad ir nera pesčiujų perejos, po to kai išlaikiau teorija, skaičiau kad prieme tokį įstatymą, kad pestysis kaip ir mašina turi privalumą einant pagrindiniu keliu
Papildyta:
Nesuprantu, ar žmones nedirba dabar

,kiek mašinu Vilniuje dienos metu, ipač Savanoriu prospekte, kur visi važiuoja darbo metu
Važiavau neseniai su kauniete, tai sake Kaune jei pralieki per geltoną, iškart baudžia, Vilniuje niekas net nežiuri