Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Kliamka @ 2012 07 26, 00:44)
tai čia autikų bėdos, kad jie nesilaiko taisyklių, aišku baisu net šalia tokių važiuot.

Cia ne visai autiku bedos,greiciau jau infrastrukturos... ax.gif Stoteles padarytos tokiose vietose kad butu gerai keleiviams,o kaip autikas i jas ivaziuos ar isvaziuos-niekam galvos del to neskauda,padarys avarija-pats kaltas... doh.gif Arba posukiuose uzbruksniuota salele is vienos puse ir istisine is kitos-niekam galvos neskauda kad autikas ten ir labai noredamas neisipaisys,ir nori nenori tures rizikuoti ir arba kirsti istisine,arba vaziuoti ant tos saleles (as renkuosi antraji varianta-man jis saugesnis atrodo...).Viena posuki,aciu Die kazkieno protingai galvai,perdare-salele ir eismo juostos pabaiga padare is desines,o is kaires paliko tik istisine thumbup.gif -nebereikia nei taisykliu pazeidinet,nei desinio sono saugot thumbup.gif Bet,itariu,kazkas kazka jau ten bus pritrynes,nes paprastai kol kas neatsitinka... g.gif
O siaip tai autikai lisdami i zieda posukius rodo,tai kaip jau ir neturetu kilti klausimas kur jie vaziuos toliau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 07 26, 10:29)
Kiek zinau Vilniuje yra tik vienas ziedas, kuriame leidziama vaziuojant pirma juosta isvaziuoti ne pirmam isvaziavime smile.gif

Man atrodo kad 2, stoties žiedas tai tikrai, bet ten atskira respublika blink.gif ,juostos nepažymėtos, visi važiuoja kaip nori , o kitas berods Santariškių, bet ten nevažinėju, tai tiksliai nežinau, o kitur kiek teko važiuot iš pirmos juostos tik į dešinę, iš antros -į dešinę ir tiesiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 26 liepos 2012 - 19:02
QUOTE(Vėja2 @ 2012 07 26, 20:00)
Man atrodo kad 2, stoties žiedas tai tikrai, bet ten atskira respublika  blink.gif  ,juostos nepažymėtos, visi važiuoja kaip nori , o kitas berods Santariškių, bet ten nevažinėju, tai tiksliai nežinau, o kitur kiek teko važiuot iš pirmos juostos tik į dešinę, iš antros -į dešinę ir tiesiai

Yra tik vienas-Gerosios Vilties ziedas,ir tai tik vienas toks isvaziavimas is jo yra.Stoties ziede nera suskirstyta kaip ivaziuot ar isvaziuot,ten galioja tik viena taisykle-saugotis kliuties is desines ax.gif Juostu ten nepiesia,nes tada butu dar blogiau-cia policijos nuomone ax.gif O Santariskiu ziede is viso tik viena juosta yra,fainas toks ziedukas,pagaliau normaliai sutvarke ji... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 07 26, 21:18)
Yra tik vienas-Gerosios Vilties ziedas,ir tai tik vienas toks isvaziavimas is jo yra.Stoties ziede nera suskirstyta kaip ivaziuot ar isvaziuot,ten galioja tik viena taisykle-saugotis kliuties is desines ax.gif Juostu ten nepiesia,nes tada butu dar blogiau-cia policijos nuomone ax.gif  O Santariskiu ziede is viso tik viena juosta yra,fainas toks ziedukas,pagaliau normaliai sutvarke ji... smile.gif

Bet Stoties žiede ženkas "žiedine sankryža" be jokiu rodykliu, tai pagal ženklą išvažiuot iš žiedo gali tik iš pirmos juostos, iš antros-važiuoti tik žiedu, o norint išvažiuot turi persirikiuot iš antros į pirmą, bet kiek matau visi iš antros išvažiuoja (na iš isivaizduojamos antros, nes žymėjimo -0) ,o Gerosios Vilties nežinau kuris toks išvažiavimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 07 26, 20:31)
Bet Stoties žiede  ženkas "žiedine sankryža" be jokiu rodykliu, tai pagal ženklą  išvažiuot iš žiedo gali tik iš pirmos juostos, iš antros-važiuoti tik žiedu, o norint išvažiuot turi persirikiuot iš antros į pirmą, bet kiek matau visi iš antros išvažiuoja (na iš isivaizduojamos antros, nes žymėjimo -0) ,o Gerosios Vilties nežinau kuris toks išvažiavimas  g.gif

Stoties ziede juostu is viso nera,isivaizduojamu-taip pat ax.gif Aisku,saugiausia isvaziuot is pat desinio krasto,nes pirmenybe visada tam,kuris is desines,kai nera juostu smile.gif Turejau ten kazkada seniai eismo ivyki,tai policijoj labai tiksliai issiaiskinau kas prie ko ir kodel ax.gif Ir is viso tam ziede toks bardakynas,kokio svietas nemate doh.gif O geriausia kai atvaziuoji su autu,pagal grafika 10 min. stovet,o stovet tai nera kur,nera kur net zmoniu isleisti doh.gif Tai buna mes ten keliom eilem sustojam ant gatves tiesiog,o ka daryti,avarinius isikali ir stovi... doh.gif Anksciau sustodavom ant tu uzbruksniuotu saleliu kai nebudavo kur detis,bet ten dabar kuoliuku pristate doh.gif Praeita savaite pries griztant i parka neturejau kur sustoti trafaretu pasikeisti,tai i lengvuskiu vieta pastaciau,keturias uzemiau... doh.gif
Gerosios Vilties galima vaziuoti pirma toliau pro ta isvaziavima kur link Vilkpedes eina,tas naujas kelias,is antros toj vietoj i desine negalima,bet daug kas suka,ir avariju ten buna ax.gif
Atsakyti
Šiandien teko įdomiai pavažinėti biggrin.gif Turėjau vairuoti, o buvau pamiršusi pasiimti akinius (esu trumparegė). Ženklus matau, šviesoforą matau, bet vis tik akis dengia šiokia tokia migla. Maniau, kad negalėsiu normaliai vairuoti, bet nebuvo kur dingti. Keista, bet vairuodama be akinių jaučiaui puikiai, nebuvo jokios įtampos. Buvau labai drąsi ir užtikrinta savo jėgomis. Vairavau thumbup.gif Tartum būčiau kitas žmogus. Nesuprantu, kodėl g.gif Vyras juokėsi, kad dabar visada turėsiu vairuoti be akinių. Ar yra šioje temoje vairuojančių trumparegių, kurioms sėdint už vairo reikia akinių?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 07 26, 23:55)
Šiandien teko įdomiai pavažinėti  biggrin.gif Turėjau vairuoti, o buvau pamiršusi pasiimti akinius (esu trumparegė). Ženklus matau, šviesoforą matau, bet vis tik akis dengia šiokia tokia migla. Maniau, kad negalėsiu normaliai vairuoti, bet nebuvo kur dingti. Keista, bet vairuodama be akinių jaučiaui puikiai, nebuvo jokios įtampos. Buvau labai drąsi ir užtikrinta savo jėgomis. Vairavau  thumbup.gif  Tartum būčiau kitas žmogus. Nesuprantu, kodėl  g.gif Vyras juokėsi, kad dabar visada turėsiu vairuoti be akinių.  Ar yra šioje temoje vairuojančių trumparegių, kurioms sėdint už vairo reikia akinių?

Gal pas Jus minusas nedidelis? smile.gif
Aš nešioju kontaktinius lęšius.
Atsakyti
Ar yra šioje temoje vairuojančių trumparegių, kurioms sėdint už vairo reikia akinių?

as visad su akiniais vairuoju, be ju neteko ir nenoreciau rizikuot.

beje, pries pora dienu sustojo mokinukas salia manes, ziuriu mokines vietoj vienuole sedi bigsmile.gif taip kietai atrode biggrin.gif dar kzk taip santuriai juokavo su instruktorium. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 07 27, 00:32)
Gal pas Jus minusas nedidelis? smile.gif

Nėra labai didelis, bet aš visada spektaklius, kino filmus, TV ir pan. žiūriu su akiniais.
QUOTE(Kliamka @ 2012 07 27, 01:03)

Ir aš visada vairuoju su akiniais, bet šiandien nebuvo kur dingti. Gera, kad važiavau netoli.
Papildyta:
beje, pries pora dienu sustojo mokinukas salia manes, ziuriu mokines vietoj vienuole sedi

Oho biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien teko įdomiai pavažinėti  biggrin.gif Turėjau vairuoti, o buvau pamiršusi pasiimti akinius (esu trumparegė). Ženklus matau, šviesoforą matau, bet vis tik akis dengia šiokia tokia migla. Maniau, kad negalėsiu normaliai vairuoti, bet nebuvo kur dingti. Keista, bet vairuodama be akinių jaučiaui puikiai, nebuvo jokios įtampos. Buvau labai drąsi ir užtikrinta savo jėgomis. Vairavau  thumbup.gif  Tartum būčiau kitas žmogus. Nesuprantu, kodėl  g.gif Vyras juokėsi, kad dabar visada turėsiu vairuoti be akinių.  Ar yra šioje temoje vairuojančių trumparegių, kurioms sėdint už vairo reikia akinių?

As trumparege,bet jei kas atsitiktu su akiniais,suluztu ar pan.-uz vairo jokiu budu nesesciau,per daug rizikos(tiesa,pas mane ir minusas didelis,akiniu niekad nenusiimu)...Pries laikydama teises akinius pasidariau tokio stiprumo kad matyciau vieneta.Siaip labai rizikavai,eismo ivykio metu tai,kad buvai be akiniu-butu sunkinanti aplinkybe,o drasa visada atsiranda tada,kai maziau matai kas aplink darosi... ax.gif reikia dar tureti galvoje tai,kad matant siek tiek maziau-issikreipia kazkiek atstumu suvokimas,nors pats zmogus to ir nesuvokia,gali buti paveluota reakcija i ka nors ant kelio issokusi,per velai pamatyta kliutis ar pan. ,vnz.-rizika,nelabai saugu... ax.gif
Papildyta:

beje, pries pora dienu sustojo mokinukas salia manes, ziuriu mokines vietoj vienuole sedi bigsmile.gif  taip kietai atrode biggrin.gif dar kzk taip santuriai juokavo su instruktorium. biggrin.gif

Teko vaziuoti su busiku,kuri vairavo vienuole,isivaizduok-pro atdara langa plaikstosi abitas,salone-smagi ukrainietiska muzikyte (sesuo buvo is Ukrainos),gaziuko,ir visus lenkia... biggrin.gif Jegele,tikrai kietas vaizdelis,o ji tokia superine vairuotoja... thumbup.gif
Atsakyti
  Ar yra šioje temoje vairuojančių trumparegių, kurioms sėdint už vairo reikia akinių?

As vairuoju su akiniais ar lesiais, be ju niekur, net nebandyciau uz vairo sest smile.gif
Atsakyti
Oi, jūs negalvokite, kad be akinių esu visai žliba. Mano regėjimas nėra labai prastas. Vairuoju visada su akiniais. Vakar buvo vienintelis kartas, kai pasielgiau kitaip. Na, nebuvo išeities. Turėjau arba vairuoti be akinių, arba už vairo sėsti vyras, kuris buvo išgėręs alaus.
Bliamba maniškiui kažkas pasidarė doh.gif Vairuoju kasdien vis geriau, bet jis pradėjo vis labiau prie manęs kabinėtis. Šiandien nebeišlaikiau ir ėmiau žiauriai ant jo rėkti (nepaisydama mašinoje buvusių vaikų blush2.gif ). Taip sunervino, kad atrodė, jog tuoj sustosiu ir liepsiu išlipti.
Atsakyti