QUOTE(Nireglina @ 2012 07 26, 23:55)
Šiandien teko įdomiai pavažinėti

Turėjau vairuoti, o buvau pamiršusi pasiimti akinius (esu trumparegė). Ženklus matau, šviesoforą matau, bet vis tik akis dengia šiokia tokia migla. Maniau, kad negalėsiu normaliai vairuoti, bet nebuvo kur dingti. Keista, bet vairuodama be akinių jaučiaui puikiai, nebuvo jokios įtampos. Buvau labai drąsi ir užtikrinta savo jėgomis. Vairavau

Tartum būčiau kitas žmogus. Nesuprantu, kodėl

Vyras juokėsi, kad dabar visada turėsiu vairuoti be akinių. Ar yra šioje temoje vairuojančių trumparegių, kurioms sėdint už vairo reikia akinių?
As trumparege,bet jei kas atsitiktu su akiniais,suluztu ar pan.-uz vairo jokiu budu nesesciau,per daug rizikos(tiesa,pas mane ir minusas didelis,akiniu niekad nenusiimu)...Pries laikydama teises akinius pasidariau tokio stiprumo kad matyciau vieneta.Siaip labai rizikavai,eismo ivykio metu tai,kad buvai be akiniu-butu sunkinanti aplinkybe,o drasa visada atsiranda tada,kai maziau matai kas aplink darosi...

reikia dar tureti galvoje tai,kad matant siek tiek maziau-issikreipia kazkiek atstumu suvokimas,nors pats zmogus to ir nesuvokia,gali buti paveluota reakcija i ka nors ant kelio issokusi,per velai pamatyta kliutis ar pan. ,vnz.-rizika,nelabai saugu...
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2012 07 27, 01:03)
as visad su akiniais vairuoju, be ju neteko ir nenoreciau rizikuot.
beje, pries pora dienu sustojo mokinukas salia manes, ziuriu mokines vietoj vienuole sedi

taip kietai atrode

dar kzk taip santuriai juokavo su instruktorium.
Teko vaziuoti su busiku,kuri vairavo vienuole,isivaizduok-pro atdara langa plaikstosi abitas,salone-smagi ukrainietiska muzikyte (sesuo buvo is Ukrainos),gaziuko,ir visus lenkia...

Jegele,tikrai kietas vaizdelis,o ji tokia superine vairuotoja...