QUOTE(Balalaika. @ 2012 07 27, 23:35)
Važiuoja mašina su rankiniu, bet juk dega skydelyje raudonas šauktukas, kaip galima nepastebėti.

Per tokius pasivažinėjimus didelė tikimybė stabdžius suvaryti.
Vaziuoti su rankiniu masina gali tik dviem atvejais-arba jis neuztrauktas normaliai,arba jis nelaiko...

gerai uztraukus rankini kaip priklauso-nepajudesi is vietos
Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2012 07 28, 12:07)
Denaxa gal dalyvusi
http://auto.delfi.lt...2.d?id=59192331 tik neparašyta kur viks ,bet jau komentarai tai

,"vyrų" požiūris
Nedalyvausiu,deja...startinis mokestis-200lt,ne mano kisenei cia...

Gal tik paziureti nueisiu kai bus rungtis regitros aikstelej,daug kas is pazistamu vaziuos...Kaip sakau,cia damoms,o as shoferis,nelabai isipaisau i damu kategorija,o pas soferius tokie pinigai atliekami nesivolioja...ech...

O tie komentatoriai...jei jie tik zinotu,kokios moteriskes ten dalyvaus...

Ogi tokios,pries kurias i viena trasa sustojus jiems beliktu tik snargli nuo lupos nusivalyt...
Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2012 07 28, 15:05)
Aha, karščiai tai nežmoniški, vakar po darbo mano mašinos termometras rode +38, o jau pačioj mašinoj tai

,kol kondicionierius nors kažkiek pradejo gelbeti, tai jau puse kelio buvo nuvažiuota
Klausikit, o jum neatrodo kad per karščius mašina kitaip važiuoja, atrodo kad truksta varikliui jėgos, reikia daugiau gazo minti, ipač kol pajudi iš vietos ir važiuojant į kalną, gal kad kondicionierius ijungtas

,kai jau isibegeja tai viskas kaip ir normaliai, bet vat daugiau pastangu reikia kol pasieksi reikamo greičio
kai kurios masinos gali blogiau traukti del veikiancio kondicionieriaus,kodel taip yra-nezinau,bet taip yra ir su kai kuriais autikais-Volvomis.O aplamai kai karsta,tai i varikli irgi paduodamas karstesnis oras,ir del to taip pat kazkiek sumazeja trauka,butent-isjudejimas is vietos,cia,man rodos,su oro tankiu susije...