Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Vyras nustotu kabinetis,kai privaziuotum kelkrasti ir pasakytum islipt.
Mane sunervines buvo. Tai pasakiau ,jei mane nervuosi as tave isleisiu belekur galesi zygiuot peskom. Dar karta sustojau liepiau islipt. Toli nenuejo. Grizo atgal. biggrin.gif

Noriu paklaust.. O su rankiniu imanoma vaziuot? Sian i ikalne uzvariau.. Poto pamaciau,kad rankinis ijungtas... Tai ar jis nelaiko? Ar cia toks dalykas imanomas?
Papildyta:
ryt varysiu i turgu... O varant namo..yra ikalne stati.. Vaje..kaip as jos bijau..jei bus dar raudona...ir teks sustot.. Kosmaras. Spanuosis man turbut.
Atsakyti
Važiuoja mašina su rankiniu, bet juk dega skydelyje raudonas šauktukas, kaip galima nepastebėti. smile.gif Per tokius pasivažinėjimus didelė tikimybė stabdžius suvaryti.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 07 27, 23:26)
Noriu paklaust.. O su rankiniu imanoma vaziuot?

Mūsų mašina su užtrauktu rankiniu nė iš vietos.
Atsakyti

Noriu paklaust.. O su rankiniu imanoma vaziuot? Sian i ikalne uzvariau.. Poto pamaciau,kad rankinis ijungtas... Tai ar jis nelaiko? Ar cia toks dalykas imanomas?

Jei geras rankinis, tai toli nenuvaziuotumet smile.gif Jei i ikalne pavyko uzkilti ir nepastebejai, kad kazkas netaip, matyt vertetu patikrinti rankini smile.gif
Atsakyti

įmanoma, tik reikia gerai gaziuko duot biggrin.gif išbandyta antrą dieną po mašinos įsigijimo. biggrin.gif ir dar gali būt nestipriai užtrauktas, ne iki galo. pas mane kartais žiba lempa ir kai nuleistas bet vos vos iki pilno nuleidimo truksta ir netrukdo važiavimui.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2012 07 27, 14:42)
Teko vaziuoti su busiku,kuri vairavo vienuole,isivaizduok-pro atdara langa plaikstosi abitas,salone-smagi ukrainietiska muzikyte (sesuo buvo is Ukrainos),gaziuko,ir visus lenkia... biggrin.gif  Jegele,tikrai kietas vaizdelis,o ji tokia superine vairuotoja... thumbup.gif

lotuliukas.gif toji gal irgi plaikstys abitą, kol M tai ramiai sėdėjo ir stipriai vairą laikė biggrin.gif
Atsakyti
Tai pas man irgi jei iki galo nenuleidi jo zyba ta lempute.
O kaip kaip galima nepastebet. Nu taip ir galima.
Vaziavau su juo gal 10 metru. Cia reikejo kiemuose vienuose pravaryt.. Masinom uztatytu.. Tai kaip gyvate turejau slampinet vingiuot. Tai ir nepastebejau.susikoncetravau,kad nekliudyt nieko. Ir gazavau as smarkiau,kad neuzgesciau.
Seip ikalnei ji ir stovejo tai rankinis laike ja. Aisku dar pirma buvo nustatyta pavara.
Atsakyti
http://auto.delfi.lt...e.d?id=59195205
Atsakyti
Dėl rankinio truputį prajuokinot biggrin.gif Su mano senute mašina tai sunkiai įmanoma, kai užtraukiu tai jau nė iš vietos. schmoll.gif
Atsakyti
Aš pamenu kai mane draugė namo vežė, su vabaliuku biggrin.gif Važiuojam, ir vis kažkas pyyp pyyyp, šauktukas dega, ir nei viena nesuprantam kas čia vyksta, ir ko iš mūsų ta mašina nori. biggrin.gif Kai pradėjom važiuoti į kalną, ir mašina praktiškai važiavo ant 20km/h ir jau būtų tikrai nebeužtraukus iki kalno vidurio, tada vairuotoja susiprato, kad rankinis užtrauktas. lotuliukas.gif
aš pati rankinio nenaudoju, tai niekad ir neteko užmiršti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 28 liepos 2012 - 10:43
Man teko viena karta su rankiniu trumpai pavažiuot, važiuoja lotuliukas.gif ,jei iki galo neužtrauktas tai visai įmanoma, aš iš visos jegos netraukiu, nes paskui nuleist negaliu, tai buvo stoviu įkalnej, mašina kauke o rankinio nuleisti neužtenka jegos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nireglina @ 2012 07 27, 23:43)
Bliamba maniškiui kažkas pasidarė doh.gif  Vairuoju kasdien vis geriau, bet jis pradėjo vis labiau prie manęs kabinėtis. Šiandien nebeišlaikiau ir ėmiau žiauriai ant jo rėkti (nepaisydama mašinoje buvusių vaikų blush2.gif ). Taip sunervino, kad atrodė, jog tuoj sustosiu ir liepsiu išlipti.

Aš jau susitaikiau kad kaip bevairuočiau, vistiek bus blogai, viena karta važiavau jo stiliumi, viskas buvo idealiai, o tas vistiek susinervines buvo, aj jau nereaguoju, visada prieš važiuojant kartu griežtai pasakau kad laukiu TIK ramiu ir tikslingu pastabu, kažkaip veikia lotuliukas.gif
Papildyta:
Denaxa gal dalyvusi http://auto.delfi.lt...2.d?id=59192331 tik neparašyta kur viks ,bet jau komentarai tai doh.gif ,"vyrų" požiūris doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 28 liepos 2012 - 11:04
QUOTE(Balalaika. @ 2012 07 28, 11:42)
aš pati rankinio nenaudoju

Aš išlipdama iš mašinos visada užtraukiu rankinį. Instruktorius taip išmokė.
Atsakyti
Bet jūs tai žiauriai su tuo rankiniu, gi sugadinsit biggrin.gif
Aš visada išlipant užtraukiu, nebent jau esu savam kieme, tada neužtraukiu. O mieste tai tik vienoje sankryžoje. Tuoj reikės važiuoti į kaimuką. Siaubas, per tokią karštybę. doh.gif
Atsakyti