Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Aš per šitus karščius vairuoti sunkiai pasiryžtu. Aną dieną ranką nusideginau, nes čiupau diržą, o kai mašina ant saulės stovėjo tai tiek įkaito, kad tas metaliukas deginantis buvo. doh.gif
Vairo paliesti irgi neįmanoma, tai suknelę į rankas ir tada už vairo. biggrin.gif Jaučiu geras vaizdas iš šono buvo...
Atsakyti
Ryt atvarau į Lietuvą. Teks ir man lietuviškų kelių paragauti. Brolis supratingas, parūpino man automatą, kad nesikankinčiau bigsmile.gif
denaxa, kuriuo maršruti važinėji ? Stebėsiu autobusus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2012 07 29, 05:09)
Aš per šitus karščius vairuoti sunkiai pasiryžtu. Aną dieną ranką nusideginau, nes čiupau diržą, o kai mašina ant saulės stovėjo tai tiek įkaito, kad tas metaliukas deginantis buvo.  doh.gif
Vairo paliesti irgi neįmanoma, tai suknelę į rankas ir tada už vairo.  biggrin.gif  Jaučiu geras vaizdas iš šono buvo...

Aš prišąldau mašiną prieš sėdant, salonas juodos odos. Užpakalis maloniai prisviltų iškart įlipus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 07 29, 13:09)
Aš per šitus karščius vairuoti sunkiai pasiryžtu. Aną dieną ranką nusideginau, nes čiupau diržą, o kai mašina ant saulės stovėjo tai tiek įkaito, kad tas metaliukas deginantis buvo.  doh.gif
Vairo paliesti irgi neįmanoma, tai suknelę į rankas ir tada už vairo.  biggrin.gif  Jaučiu geras vaizdas iš šono buvo...

OOO DAAAA... sis ir man buvo reikalas. vairas irgi karstas buvo.. bet as ant saules palikdama uzdedu ant lango ta dangala dabar. rolleyes.gif kad nekaitintu salono.geras daiktas.

Taure... dabar manau ne taip ziauru.. masinu manau rugsejo menesi padauges.. kai visis is atostogu bus grize.. as i darba varau 6 ryto.. tai mazai kur tu kamsciu yra. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 07 29, 17:57)
Ryt atvarau į Lietuvą. Teks ir man lietuviškų kelių paragauti. Brolis supratingas, parūpino man automatą, kad nesikankinčiau  bigsmile.gif
denaxa, kuriuo maršruti važinėji ? Stebėsiu autobusus  tongue.gif
Papildyta:

Ryt ir poryt 53,o paskui ATOSTOGOS!!!!!!!!!!! thumbup.gif Siandien dirbau 29,visa diena,9val.,tai kokias 5-ias atlaikiau gana normaliai,o paskutiniai reisai tai... doh.gif galvojau jau,rimts koks insultas bus nuo karscio... doh.gif temperatura kabinoj svyravo nuo 38 iki 43 ax.gif ,kojos istino iki vos ne dvigubo dydzio-meciau basutes sonan ir vairavau basa-kaifas kojoms thumbup.gif ,galineje stoteleje iseinu is auto ir kanistra vandens ant galvos,ant sprando-slapia ranksluosti,atidariau langa,duris-vnz.,savadarbe kondiske,na ir atpylinau siaip ne taip... ax.gif dabar jau po duso vesaus tai ir visai atsigavus... thumbup.gif

O miestas visai visai tuscias,visi matyt gamton issivazineje,ezeruose mirksta... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 29 liepos 2012 - 19:03
Laba visoms,
Prisiduodu, kad grįžau sveika ir gyva (po atostogų).
Bijojau kamščių, tad į Vilnių atvažiavau šiandien ankstyvą rytą, miestas buvo tuščias, tad ir kelionė sekėsi gerai.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 07 29, 17:57)

Aš prišąldau mašiną prieš sėdant, salonas juodos odos. Užpakalis maloniai prisviltų iškart įlipus  doh.gif

Ne tai be abejo, kai yra kuo prišąldyti biggrin.gif o man nieko nelieka tik įkvėpt, sukaupt drąsą ir nert į karštį g.gif

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 07 29, 19:47)
OOO DAAAA... sis ir man buvo reikalas. vairas irgi karstas buvo.. bet as ant saules palikdama uzdedu ant lango ta dangala dabar.  rolleyes.gif kad nekaitintu salono.geras daiktas.

Tikrai padeda tas dangalas? Reiktų ir man jį įsigyti, nes vargstu pastoviai, kaip tyčia nebūna vietos pavėsyje pasistatyti mašiną doh.gif
Atsakyti
Pas mus yra mini venas, kuriame neveikia kondicionierius. Nebetaiso mb, nes venas kai numirs, keliaus į laužą. Važiavau neseniai jame, spaudimas sukilo nuo karščio. Negaliu būti karštyje, tuo labiau vairuoti. Ten gi kaip pirtis pasidaro unsure.gif
Atsakyti
Agnite aha,bent jau neikaista panele,vaira i rankas galima pasiimti. Ir ne toks karstis masinoje. O jei dar imanoma ,na prie savo darbo palikinet pradejau su cm gal atidarytu langu. Mazai,bet jau daug geriau nei pries tai budavo. Svilini rankas ir ikvept negali.

Denaxa smile.gif rimtaaaai? 53... Juo nevazineju gaila.. Zuikiu mane paveztum biggrin.gif o man idomu..o ispeji keleivius,kad stotelei keleiviu kontrole stovi? smile.gif
kazkada pora kartu variau vairuotojai ispejo visus.. biggrin.gif
as isivaizduoju,kaip ten kabinoje karsta.. Bet nejau kondiskes nera? Ar sita nepadeda?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 07 29, 20:27)
Tikrai padeda tas dangalas?

Padeda.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 07 29, 21:52)
Agnite aha,bent jau neikaista panele,vaira i rankas galima pasiimti. Ir ne toks karstis masinoje. O jei dar imanoma ,na prie savo darbo palikinet pradejau su cm gal atidarytu langu. Mazai,bet jau daug geriau nei pries tai budavo. Svilini rankas ir ikvept negali.

Denaxa smile.gif rimtaaaai? 53... Juo nevazineju gaila.. Zuikiu mane paveztum biggrin.gif o man idomu..o ispeji keleivius,kad stotelei keleiviu kontrole stovi? smile.gif
kazkada pora kartu variau vairuotojai ispejo visus.. biggrin.gif
as isivaizduoju,kaip ten kabinoje karsta.. Bet nejau kondiskes nera? Ar sita nepadeda?

As dar buna ir kitais dirbu,dazniau 6 gal ax.gif Jo,zuikiu pavezciau biggrin.gif Del kontroles tai neispeju,neturiu kaip-mikrofonas neveikia ax.gif Rudeni gal pavyks susitvarkyt... g.gif O kondiske tai tik-H2O ant galvos,atidarytos durys ir atidarytas langas,kitokios ner... doh.gif keleiviai skundziasi,kad jiems karsta kelias stoteles pavaziuot,o mes sutinames po 8-9 val.,o vairuotojo kabinoj geru desimcia laipsniu karsciau nei keleiviu salone,kaip akvariume vaziuoji...kai nueinu salono apziureti-ten taip gera,vesu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 07 29, 13:09)

Cia tai jo... blogiausia, kai su vaikais vaziuot reik, ju kedutes ikaista, dirzai irgi degina doh.gif
Pas B masinoj kondiske yra, tai su ja vaziuosiu.Nebus taip baisu del karscio ir vaiku, tie iskart slapi nuo silumos masinoj.Tik siaip... bus is pradziu stresiuko su tokia didele, bent jau kol is miesto issirangysim smile.gif Saviske palieku jam.Reiks visa instrukcija papasakot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 07 29, 21:01)
Ten gi kaip pirtis pasidaro  unsure.gif

Tikrai taip. Pirtis. Aš grįžtu namo visa šlapia, rūbai nuo prakaito permirkę biggrin.gif Bet jau sakiau viskas, šią vasarą atlaikysiu ir kitai vasarai naujos mašinos ieškosiu.

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 07 29, 21:52)

O kur jūs jį pirkote ir kokia kaina?

QUOTE(elenuxus @ 2012 07 30, 11:29)
Cia tai jo... blogiausia, kai su vaikais vaziuot reik, ju kedutes ikaista, dirzai irgi degina  doh.gif

Oi vaikams tai išvis sunku unsure.gif
Atsakyti