Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

skaitau kad merginos nesvajojate papulti i audra kelyje, o man teko isgyventi tikra siauba doh.gif papuoliau i audra kelyje Vilnius- Panevezys doh.gif
isvaziavus oras buvo kiek apniukes, o tada pradejo tragiskai lyti, taip kad nesimate kelio juostu, kitu automobiliu ir valytovai nebespejo valyti... zinokit prikroviau i kelnes biggrin.gif doh.gif vaziuoju nieko nematau, masinos lenkia, cypai... ieskojau kelkrascio kokio kur galeciau sustoti, bent laikinai.. sutoju furos lenkia, nesasi pro sona, aplinkui nieko nesimato tik medziu sakos skrieja ir lietus kaip is kibiro... doh.gif doh.gif zodziu pasventino mane kaip reikiant tooks ekstrymas kad ne tas zodis
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 08 08, 15:18)
Šaunuolė! Man tai iki tavęs dar toli  lotuliukas.gif Važinėju irgi kolkas nedideliais atstumais, naktim ir su saviškiu  rolleyes.gif Šaunuolė, pavydžiu tau. Iki to rugsėjo manau dar daugiau drąsos įgausi ir viskas bus gerai! thumbup.gif

Man ir toli, vaziuoju savaitgaliais ir tik su saviskiu blush2.gif Bijauparkuotis nors pasiuk doh.gif Gal ir man pasiimti parkavimasi pasimokyti mastau.gif

QUOTE(jovita25 @ 2012 08 08, 15:45)
skaitau kad merginos nesvajojate papulti i audra kelyje, o man teko isgyventi tikra siauba  doh.gif papuoliau i audra kelyje Vilnius- Panevezys  doh.gif
isvaziavus oras buvo kiek apniukes, o tada pradejo tragiskai lyti, taip kad nesimate kelio juostu, kitu automobiliu ir valytovai nebespejo valyti...  zinokit prikroviau i kelnes  biggrin.gif  doh.gif vaziuoju nieko nematau, masinos lenkia, cypai... ieskojau kelkrascio kokio kur galeciau sustoti, bent laikinai.. sutoju furos lenkia, nesasi pro sona, aplinkui nieko nesimato tik medziu sakos skrieja ir lietus kaip is kibiro...  doh.gif  doh.gif zodziu pasventino mane kaip reikiant tooks ekstrymas kad ne tas zodis

Svarbu viskas laimingai baigesi wink.gif
Atsakyti
ZZitukai, aš tai tiek daug mokiausi parkuotis prieš egzą, kad nors apsiv*mk lotuliukas.gif
Tiesa aš važinėju beveik kas antrą dieną, kai tik susitinku su savuoju taip ir pavažiuojam bent truputį. Įtariu teks ir šiandien lotuliukas.gif brrr... blush2.gif
Ar iš kauno Jūs? Jei taip neimk pamokų, o važiuok su saviškiu pasimokyti, žinau kur galima... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 08 08, 16:09)
ZZitukai, aš tai tiek daug mokiausi parkuotis  prieš egzą, kad nors apsiv*mk lotuliukas.gif
Tiesa aš važinėju beveik kas antrą dieną, kai tik susitinku su savuoju taip ir pavažiuojam bent truputį. Įtariu teks ir šiandien  lotuliukas.gif  brrr...  blush2.gif
Ar iš kauno Jūs? Jei taip neimk pamokų, o važiuok su saviškiu pasimokyti, žinau kur galima...  tongue.gif

Ir kaip dabar su parkavimusi?
As is Kauno, kur galima? Pinigelis pasitaupytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 08 08, 16:09)
ZZitukai, aš tai tiek daug mokiausi parkuotis  prieš egzą, kad nors apsiv*mk lotuliukas.gif

Ir aš taip pat. Prieš egzaminą galėjau parkuotis užrištomis akimis lotuliukas.gif Deja tai nelabai padėjo pradėjus važinėti savarankiškai. Teko iš naujo mokytis. Oi, kiek tenka paprakaituoti, kol sudėtingesnėse situacijose prisiparkuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 08, 17:27)
Ir kaip dabar su parkavimusi?
As is Kauno, kur galima? Pinigelis pasitaupytu smile.gif

Žinok, kad realiai tarp mašinų teko tik kartą dar parkuotis prie prizmos, bet ten buvo daaaug vietos, tai labai nesunkiai aš ten lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 08 08, 08:31)
Tikrai taip. AŠ irgi tą pajaučiau ir akys jau turi būti įtemptos važiuojant tiek į darbą, tiek iš jo.

sian puse 7 vaziavau.. tai ..Mjo.. seku kalne jau padaugejo masinu. net galvot nenoriu apie rugseji.
O sian is darbo vaziavau.. vapse tuscia buvo beveik..vienoje atkarpoje. blink.gif matyt kasi ziurejo biggrin.gif

QUOTE(Nireglina @ 2012 08 08, 16:57)
Ir aš taip pat. Prieš egzaminą galėjau parkuotis užrištomis akimis  lotuliukas.gif  Deja tai nelabai padėjo pradėjus važinėti savarankiškai. Teko iš naujo mokytis. Oi, kiek tenka paprakaituoti, kol sudėtingesnėse situacijose prisiparkuoju doh.gif

Na ir saunuole. su kiekvienu kartu bus vis lengviau smile.gif
as vaziuot viena pradejau,kai reikejo masina is serviso pasiimti biggrin.gif ir atvaziavau! ir net prisiparkavau galu! uot kokia as maladec buvau.
dabar vis kiekviena krta lengviau lengviau. aisku neaisku kaip bus rugseji. mane labiau ne kamsciai kazkaip baugina,o pestieji. nes jie pamirsta kartais,kad masinos vazineja tom gatvem,kur jie islekia neapsiziureje.tiesioginio zodzio prasme.BEGA sian durnele..isiziojus. kur zmoniu protas.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 08 08, 16:57)
Ir aš taip pat. Prieš egzaminą galėjau parkuotis užrištomis akimis  lotuliukas.gif  Deja tai nelabai padėjo pradėjus važinėti savarankiškai. Teko iš naujo mokytis. Oi, kiek tenka paprakaituoti, kol sudėtingesnėse situacijose prisiparkuoju  doh.gif

doh.gif Na as ir mokejau lotuliukas.gif soninis parkingas man buvo vienas juokas, o db tyliu doh.gif galu is vis nepavaziuoju, nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 08, 19:27)
doh.gif Na as ir mokejau lotuliukas.gif soninis parkingas man buvo vienas juokas, o db tyliu doh.gif galu is vis nepavaziuoju, nesuprantu...

soninio nemokejau ir nemoku! unsure.gif reikia kazkaip kazkur pasitreniruot. man instruktorius aiskino aiskino.. o as kaip raganosis ziurejau i ji biggrin.gif
Atsakyti
O aš kažkaip dar nepastebejau kad mašinų padaugetu, ryte prieš 7 važiuoju, tai tuščia, o vakare 5 val. važiavau per centrą, nepatikėsit -tuščia lotuliukas.gif ,koks kaifas taip važiuot
Del parkavimo- visa žiema parkavausi šoniniu per pusnis, kuo puikiausiai, o vat vasara statau kitur-kitaip, ir užmiršau blink.gif ,praradau įgūdžius, čia teko parkuotis taip vel ir jau sunku , tai kad viska reikia kartoti ir kartoti
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 08, 19:27)
galu is vis nepavaziuoju, nesuprantu...

Aš kai parkuojuosi galu, visų pirma turiu žiūrėdama į priekį pagalvoti kurion pusėn suksiu vairą. Jei žiūriu atgal, beveik visada atrodo, kad vairą reikia sukti į kitą pusę nei ištiesų tai reikia daryti. Kažkaip keistai veikia galva žiūrint atgal doh.gif Šįvakar kieme reikėjo mašiną galu įstrižai įkišti į nedidelį tarpą tarp kitų mašinų. Vyras kaip ir visad man nepatarinėjo. Važiuoju galu, žiūriu į tą pusę ir sakau sau garsiai, kad vairą reikia sukti dešinėn. Taip atrodė žiūrint atgal, nors po to kai pažiūrėjau į priekį, aiškiausiai suvokiau, kad vairą reikia sukti kairėn. Ar kitoms taip nebūna, kad žiūrint atgal, vairo sukimo kryptis atrodo atvirkščiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 08 08, 15:09)
Sveikutės 4u.gif Galutinai jungiuosi prie jūsų, prašau priimti  ax.gif 
,,,,,,,,,,,,,Tai va, dabar antra savaitė kaip važiuoju mašiniuku viena į darbą, kažkaip jau nėra jaudulio-baimės prieš važiuojant, tiesa vakare po darbo pataikau į kamščius, vis pagalvoju, kad greit rugsėjis, o tuomet padaugės mašinų, pėsčiųjų, greičiau ir temti pradės...

SVeika, prisijungusi. Manau gana greitai pradėsi vairuoti gerai ir viskas gerai seksis. Taip, kad toliau linkiu sėkmės ir malonaus važiavimo mirksiukas.gif .

QUOTE(jovita25 @ 2012 08 08, 15:45)
skaitau kad merginos nesvajojate papulti i audra kelyje, o man teko isgyventi tikra siauba  doh.gif

Įsivaizduoju, kokį košmarą apturėjai. Bet už tai dabar gali būti mandra-jau turi patirtį tokio vairavimo, kokio kiti gal daugybę metų vairuodami neturi. bigsmile.gif

QUOTE(Nireglina @ 2012 08 08, 22:05)
Šįvakar kieme reikėjo mašiną galu įstrižai įkišti į nedidelį tarpą tarp kitų mašinų. Vyras kaip ir visad man nepatarinėjo.

Man įstrižas parkavimas dar yra iki galo neišsiaiškintas klausimas. Šeip atbulom statmenai parkuojuosi be jokių problemų, iš pirmo karto pasistatau taip, kaip reikia. Bet priekiu ir įstrižai dar reikia "pabrūžuoti"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 08 rugpjūčio 2012 - 21:49