QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 23, 20:32)
benzas ten...as gi viska girdziu
cia mes varem is misko.. o ten daug kalniuku,duobiu.. ejau..nugirdau,kad aniem reikia benzo prisipilt ,pries i namus vaziuojant
o as netoli i masina ilindau.. ir ziurejau kaip jie isvaro... bet cia tik atbuliniu ,kai gazavo.. nes poto nuvare gerai.be tu dumu.
Tai,man kai sankaba buvo parejus ir kad prisiparkuopt atbula dejau gazas-dugnas ant sankabos uzlaikius-tai buvau visa dumais apsipylus+sankabos smarve nereali...
Labukas. Ką tik grįžau iš pasivažinėjimo. Jaučiu kaip drąsėju parkuodamasi. Vis tiesiau ir su mažiau pastangų įstatau priekiu tarp linijų, nosim prieš sieną. Paralelinį prie šaligatvio galu šiandien įvažiavau per marytės plauką. Dar prieš porą dienų nebūčiau net mėginus, bet šiandien galvoju nu negi parkuosiuos toli nuo namų, kai yra vieta prieš pat namą, tik siauroka naujokei
Nu ir įvažiavau. Teko kelis kartus pataisyti, bet visvien įvažiavau ir be aukų. Dabar nežinau kaip išvažiuosiu iš ten
Tik gal per toli nuo šaligatvio, nors dar nebaustinai toli, bet naujai jau nebeperstatinėjau, nes reiktų vėl iš naujo išvažiavus įvažinėti
Bet svarbiausia, kad buvo nebaisu, o įdomu įsipaišysiu ar ne
Ai dar pastebėjau naują įprotį. Burnoju garsiai ant visokių "užkišėjų"
Dabar anytą vežiojuosi, tai taip gėda kai išsprūsta koks negražus žodis
Ai dar pastebėjau naują įprotį. Burnoju garsiai ant visokių "užkišėjų"
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 27, 17:33)
Šaunuolė
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 27, 17:33)
Sveikutes
QUOTE(Semi @ 2012 08 28, 11:09)
Sveikutes
As irgi pirma karta per 1m ir 8men vaziavau viena su vaiku is Kauno i Vilniu
Viskas puikiai pavyko,tik pacioj pabaigoj keliones uzsidege kuro lempute,gerai kad netoli kolonele buvo
Gruodzio pirmom dienom jau galesiu pasikeisti teises,tikiuosi foto geresne gausis nei ant situ 
Šaunuolė
Mane mokino, kad užsidegus kuro lemputei, bake lieka apie 6-8 litrus degalų, tai jei mašiniukas panašiai valgo, tai link 100 km galėjai dar nuvažiuoti
QUOTE(Semi @ 2012 08 28, 12:09)
Sveikutes
As irgi pirma karta per 1m ir 8men vaziavau viena su vaiku is Kauno i Vilniu
Viskas puikiai pavyko,tik pacioj pabaigoj keliones uzsidege kuro lempute,gerai kad netoli kolonele buvo
Gruodzio pirmom dienom jau galesiu pasikeisti teises,tikiuosi foto geresne gausis nei ant situ 
O as savo fotke esu patenkinta
Tai tavoji kelione didesne nei mano
qrmarti as irgi per ruka vaziavau.. 6dieni tai ziauriai akino gale vaziuojantys.. isijunges tolimasias..o man per veidrodeli salono i akys spigino.. kaip tokiam parodyt ,kad atsijungtu,jei jis gale?
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 28, 17:46)
qrmarti as irgi per ruka vaziavau.. 6dieni tai ziauriai akino gale vaziuojantys.. isijunges tolimasias..o man per veidrodeli salono i akys spigino.. kaip tokiam parodyt ,kad atsijungtu,jei jis gale?
Pagal ket-jei tave akina,turi isijungti avarinius...bet,turint galvoje musu vairuotoju smegenu kiekio trukuma-maza tikimybe,kad tave supras,jei jau nedaeina jiems,kad paskui kazka vaziuojant-issijungti ilgas reikia...
Mes nutarėme kitą vasarą keisti mašiną. Vyras pasidavė mano norui ir sutiko pirkti automatą
Jau kelias dienas nevairavau. Nė kiek nepasiilgau. Važinėti užmiestyje man patinka, o mieste
Jau kelias dienas nevairavau. Nė kiek nepasiilgau. Važinėti užmiestyje man patinka, o mieste
QUOTE(denaxa @ 2012 08 28, 20:40)
Pagal ket-jei tave akina,turi isijungti avarinius...bet,turint galvoje musu vairuotoju smegenu kiekio trukuma-maza tikimybe,kad tave supras,jei jau nedaeina jiems,kad paskui kazka vaziuojant-issijungti ilgas reikia...
Iseitis tau-salono veidrodziai paprastai turi funkcija-apsauga nuo akinimo,toks "spendeliuskas" veidrodzio apacioj pasisuka ir nustato veidrodi i kita padeti-jis uztamseja ir neakina tada... 
Taaaaip ir dariau! blem galvojau as gal kitaip reikejo rodyti.
Jau galvojau priverst ji sustot ir paaiskinti.. bet atkibo po kokiu 5 km..
Nireglina SUPER!!!
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 28, 21:56)
Taaaaip ir dariau! blem galvojau as gal kitaip reikejo rodyti.
jau zaibais spjaudziaus... keikiaus..
o del veidrodelio net nezinojau tokio dalyko.. bet vat..ar bus 96m masinoje toks fintas?

Nireglina SUPER!!!
Nireglina SUPER!!!
Tikrai bus
O tavo masinike vienmete su maniske,pasirodo...