Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Everquens @ 2012 08 22, 00:35)
Siaubas, Lukoile atrodo, pirmą kartą pamačiau tokią benzo kainą. 5,17  blink.gif

tikrai siaubiakas doh.gif kazkoks "ekspertas" neperseniausiai Delfyje sklebesi, kad 5 lt. neperzengs. Visada pagalvoju, kad tokiu ekspertu kiekvienas is musu galetu buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 08 21, 23:29)
Nesibaidyk taip automato,svarbu nusipirkti su nesudrozta deze,kas del kuro-uzsideda kazkur litras,bet cia,manau,tik senuose automatuose,be to,su automatu irgi galima vaziuoti taupiai,daugiau naudojant masinos inercija,o ne gazo pedala(naujuose siuolaikiniuose "automatuose" irgi yra tas pribumbasas,kad atleidus gazo pedala ir riedant is inercijos-kuro sanaudos 0,tik nezinau nuo kuriu metu,nuo 2000 manau tai jau tikrai turetu buti),o be to,automatu taigi irgi yra dyzeliu ax.gif

As automato kaip tik noreciau blush2.gif bet reik nemazai pinigeliu, kad nusipirktum nesudrozta...
pardavus dabartine iseitu, bet..tada vel 1 masina seimoj ir vel bardakas doh.gif
Brolis turi automata, tai pasaka ne masina, kaip laivas lotuliukas.gif (mersas universalas) kadangi metai neblogi tai ir bedu jokiu ner smile.gif
QUOTE(Kliamka @ 2012 08 22, 00:14)
išeitis visada yra.. galvojam, galvojam.. mastau.gif  tai sustatyk grafiką kas kada vairuoja, o jei vairuoja tavo grafiku tai turi grąžint skolą iš savo mirksiukas.gif

nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 08 21, 23:14)
uj man tai nepatinka tas automatų garsas (gal ne visų toks), nes labai primena viešąjį transportą biggrin.gif ir jau taip variklis kaukia kol pavara persijungia, man kažkaip nejauku, atrodo draskosi tas variklis bele kaip.. doh.gif aš mechaninėj to neleidžiu. Aišku vairavo vyrai, aš tik šalia sėdėjau tai gal ir nuo vairavimo stiliaus priklauso g.gif  bet atrodo "eina" mašina kaip tankas.. O va tanką norėčiau pavairuot bigsmile.gif  g.gif  lotuliukas.gif

Neturetu taip buti... g.gif Arba-dugnan gaza mina is vietos (taip nereiketu,pavaros turi palaipsniui svelniai jungtis),arba-problema greiciu dezes kompiuteryje,jei pavaros su uzdelsimu jungiasi... g.gif tokiu atveju padetu gazo atleidimas pries pat persijungiant pavarai.
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 08 22, 08:21)
nepadeda  schmoll.gif

Vnz,taip-parduoti sita,perki automata ir neduodi kitiems rakto-sakai,kad pirkai tik su vienu raktu,ir vsio... smile.gif Nematau as cia kitos iseities... ax.gif
Atsakyti
Man atrodo dyzeliai daugiau kaukia nei automatai g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 08 22, 09:23)
Man atrodo dyzeliai daugiau kaukia nei automatai  g.gif

Nekaukia,jei laiku perjungi pavaras... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 08 22, 09:40)
Nekaukia,jei laiku perjungi pavaras... ax.gif

na ju variklis bendrai kurkas garsiau dirba nei benzininiu masinu smile.gif Is karto tik uzvedus girdisi kur benzinas, o kur dyzelis (nekalbu apie automobilius ka tik is salono) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 08 22, 09:44)
na ju variklis bendrai kurkas garsiau dirba nei benzininiu masinu  smile.gif Is karto tik uzvedus girdisi kur benzinas, o kur dyzelis (nekalbu apie automobilius ka tik is salono) smile.gif

Seni benzininiai ir garsiai dirba.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 08 22, 10:20)
Vnz,taip-parduoti sita,perki automata ir neduodi kitiems rakto-sakai,kad pirkai tik su vienu raktu,ir vsio... smile.gif  Nematau as cia kitos iseities... ax.gif

As kaip tik ir ikalbineju taip daryt blush2.gif bet nelabai nori parduot geros masinos doh.gif belieka laukt kol brolis nusipirks savo arba rietis kiekviena diena doh.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 08 22, 10:44)
na ju variklis bendrai kurkas garsiau dirba nei benzininiu masinu  smile.gif Is karto tik uzvedus girdisi kur benzinas, o kur dyzelis (nekalbu apie automobilius ka tik is salono) smile.gif

na taip, garsas visai kitoks nei bendzininiu, bet man netrukdo biggrin.gif

Vakar masiniukui technikine pravare is pirmo karto assa.gif
Atsakyti

Garsus darbas-tai ne kaukimas,kaukia,kai apsuku per daug...smile.gif
Atsakyti

aš irgi buvau įsitikinus, kad jau tikrai girdisi kur dyzelis ir kur benzas. Pirmą dieną, sėdu už vairo, ir man sako, įsidėmėk, dyzelis čia, dy-ze-lis, nepripilk benzo. Nu aš ok, dyzelis tai dyzelis. Kaip tik tą dieną turėjau netrumpą atstumą nuvažiuoti. Atvažiavau, lakstau dar aplink ją, žiūriu kaip čia kas jungiasi, kaip bakas atsidaro biggrin.gif Žiū- ten A95 parašyta. Gerai, kad pilnas bakas buvo, nes kolonkėj vargu ar ten būčiau apžiūrinėjus kas parašyta ant dangčio. Ir nei velnio aš neatskyriau su kuo čia važiuoju irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 22 rugpjūčio 2012 - 09:25
drinks_cheers.gif Siuolaikiniai nauji dyzeliai dirba tyliai,ir nei velnio nesuprasi,kas ten-dyzelis,benzas ar dujos... doh.gif
Atsakyti

Nesutinku. Mūsų auto dyzelis. Ne iš salono, bet variklis dirba tikrai tyliai. Kaukia tik tada, kai uždelsiu perjungti bėgį.
Atsakyti