Įkraunama...
Įkraunama...

Sūnus - gėjus?

As visada palaikyciau savo vaika.Ir jokiais budais neviesinciau,vaikui nezinant,visokioms draugems (kurios paplatina toliau).Ir tas anuku kausimas...Kai kurios ir hetero moterys nenori vaiku,bet argi tevai jas del to atstumia?
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 07 06, 00:39)
del santykio nebuvimo sutinku. As galedavau palikt dienorasti ant stalo,nes zinojau,kad mama nelis. O ir nebuvo reikalo, nes svarbiausi dalykai jai ir taip zinomi buvo. Ne vienas vakaras tam skirtas.  asmeniskai nesu taip nuo dusios kalbejus su kitos sex orientacijos zmogum,kaip supratai,kad patinka ta pati lytis,bet kiek teko girdet,vistik net vaikai kazkaip skiriasi,domisi ne tai lyciai budingais dalykais ir t.t. Tai mama butu pamacius,nujautus. Bet ka as noriu pasakyt,kad gali but ne tiek baime,ka zmones pasakys,o kad visgi jaunas zmogus buna nesusiformaves,kartais pasimetes,tuo gali pasinaunod gudresnis. Kartais tokie eksperimentai tik dar daugiau chaoso inesa,poto patys pasimeta,ar jie homo,ar heter,todel teigti,kad homo tik igimta,nesutikciau. Kai kurie taip,kai kurie tik pasimete. Bet cia jau gal ne i tema. Issizadet vaiko del to nesamone.
Papildyta:

kai kurie sugalvoja,kad jie homo sulauke 40_50,sukure seimas. Zinau tokia pora. Graudi pabaiga buvo.

ko tik gyvenime nebūna doh.gif
Manau, kad autorė pati čia apie savo sūnų rašė, ne apie draugės g.gif
Jei tai tik kelios žinutės, gal neverta nerimauti
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 07 05, 16:47)
O ne jūs pati ta draugė?  ax.gif
Aš čia matau tik didelę nepagarbą sūnui - tą šnipinėjimą, žinučių skaitinėjimą. Brrrr...

Jei neišmokei vaiko kalbėti, tai belieka skaityti žinutes ir šnipinėti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2012 07 05, 20:15)
Gejai, lesbietes yra lygiai tokie pat zmones kaip ir visi (yra ir geru zmoniu ir blogu).  Jei mano vaikas viena diena pateiktu toky siurpriza, tikrai nepasikeistu jausmai savo vaiko atzvilgiu. Remciau ir palaikyciau 4u.gif

Negali žinoti kaip būtų ar bus, ypač kai vaikui tik penkeri ax.gif
Papildyta:
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 07 06, 00:39)

kai kurie sugalvoja,kad jie homo sulauke 40_50,sukure seimas. Zinau tokia pora. Graudi pabaiga buvo.

Ir aš žinau šeimą, tik visai jaunučiai, 25-28 m. Sukūrė šeimą, pradėjo verslą, pasisatė namą, gerai gyveno, pasigimdė vaikelį, o vyras ėmė ir vieną dieną pasakė "atleisk, brangioji, aš labai myliu Pranuką" g.gif Kaip vėliau paaiškėjo, visą laiką vyko meilės orgijos tolka tak, ir po du, ir po keturis, ir šeimomis ir čiut ne su briedžiais....Neatsiranda tokie dalykai šiaip sau, iš nieko.
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2012 07 06, 12:44)
ko tik gyvenime nebūna doh.gif

Tai jau tikrai g.gif Būna, kad ir mamos su savo sūnumis guli blink.gif Bet jei mano sūnelis kokį panašų "šposą" iškrėstų, tai pasiskolinčiau pinigų ir bilietą į Braziliją nupirkčiau. Į vieną pusę. Palinkėčiau laimės ir laukčiau laiškų vieną kart metuose. Visą likusį laiką graužčiausi, ką ne taip padariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 07 05, 17:47)
O ne jūs pati ta draugė?  ax.gif
Aš čia matau tik didelę nepagarbą sūnui - tą šnipinėjimą, žinučių skaitinėjimą. Brrrr... Juk ne ant kilimo iškritusias sms rado, o įlindo sūnui nematant ir perskaitė. Tai iš visko sprendžiant, ir jo pasirinkimo negerbs. Ką čia bepatarsi.

nei pridesi nei atimsi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 07 06, 13:38)

Negali žinoti kaip būtų ar bus, ypač kai vaikui tik penkeri ax.gif

Na taip, mano dukriukas dar mazas. Bet su kitos pakraipos zmonemis esu susiduriusi realiai, o ne is straipsniu ar "viena bobute pasakojo" serijos mirksiukas.gif Tai tokie pat zmones, kaip dauguma 4u.gif Man tai ne tragedija, o ir gyvenu daug liberalesneje visuomeneje, kur zmogus gali buti savimi.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2012 07 06, 17:41)
Na taip, mano dukriukas dar mazas. Bet su kitos pakraipos zmonemis esu susiduriusi realiai, o ne is straipsniu ar "viena bobute pasakojo" serijos mirksiukas.gif Tai tokie pat zmones, kaip dauguma 4u.gif Man tai ne tragedija, o ir gyvenu daug liberalesneje visuomeneje, kur zmogus gali buti savimi.

SAVIMI g.gif Susidūrusi ir aš esu ne iš laikraščių, ir žinau, kiek gyvenimų tokie dalykai sugriauna ir skausmo sukelia ne vienam žmogui, ne tik tėvams, bet ir kitiems. Jums tai ne tragedija, nes jos nepatyrėte....gal gyvenat nuolatiniam karnavalų šurmuly su rožiniais akiniais ir apsikaišiusi plunksnomis g.gif Ir dar Tuos žmones vadinate kaip ir dauguma doh.gif Vargšai jie, pasimetę savo esybėje, nežinantys tikrosios savo lyties....
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 07 06, 17:18)
SAVIMI g.gif Susidūrusi ir aš esu ne iš laikraščių, ir žinau, kiek gyvenimų tokie dalykai sugriauna ir skausmo sukelia ne vienam žmogui, ne tik tėvams, bet ir kitiems. Jums tai ne tragedija, nes jos nepatyrėte....gal gyvenat nuolatiniam karnavalų šurmuly su rožiniais akiniais ir apsikaišiusi plunksnomis g.gif Ir dar Tuos žmones vadinate kaip ir dauguma doh.gif Vargšai jie, pasimetę savo esybėje, nežinantys tikrosios savo lyties....

Skauda nes kiti elgesi ne taip kaip pati norėtai ir
Atsakyti
ir is tikruju ,viena yra pasiklausyti kito istorijos , visai kas kita paciam atsidurti tokioj situacijoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 07 06, 15:38)
Tai jau tikrai g.gif Būna, kad ir mamos su savo sūnumis guli blink.gif Bet jei mano sūnelis kokį panašų "šposą" iškrėstų, tai pasiskolinčiau pinigų ir bilietą į Braziliją nupirkčiau. Į vieną pusę. Palinkėčiau laimės ir laukčiau laiškų vieną kart metuose. Visą likusį laiką  graužčiausi, ką ne taip padariau doh.gif

Aha smagiau butu jei sunus tiesiog venas persipjautu,nes niekas jo nesuprato.
Liudna kai prietarai vercia atsisakyti savo vaiku
Atsakyti
artumas su vaikais neatsiranda per nakti,ji reikia ugdyti.jei artimi pasipasakos kai ateis laikas tam,jei ne.....tai ne.
o jei ir gejus ar lezbiete,tai ka .....vaikas nuo to prastesniu tampa,nemylimu ar kaip.ir kokia cia gali buti tevu kalte ar klaida.kiekvienas zmogus didelis ar mazas ateidamas i si pasauli atsinesa savo asmenybe ir mes galime tik paslifuoti astrius kampus ir stengtis jiems padeti susivokti savyje.

ir zinuciu skaityt nelabai reiktu blush2.gif blush2.gif blush2.gif jauciasi griezta kontrole g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2012 07 10, 23:46)
artumas su vaikais neatsiranda per nakti,ji reikia ugdyti.jei artimi pasipasakos kai ateis laikas tam,jei ne.....tai ne.
o jei ir gejus ar lezbiete,tai ka .....vaikas nuo to prastesniu tampa,nemylimu ar kaip.ir kokia cia gali buti tevu kalte ar klaida.kiekvienas zmogus didelis ar mazas ateidamas i si pasauli atsinesa savo asmenybe ir mes galime tik paslifuoti astrius kampus ir stengtis jiems padeti susivokti savyje.

ir zinuciu skaityt nelabai reiktu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif jauciasi griezta kontrole  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Paprastesniu ar nemylimu gal ne g.gif Nei viena lyg ir nerašė, kad tokiu tampa arba, kad išsižadėtų. Tik , mano asmenine nuomone, tėvai nori, kad jų vaikai būtų normalūs ( tik nesikabinėkit prie to žodžio), baigtų mokslus, turėtų darbus, šeimą, namus, vaikus, būtų laimingi g.gif

NakedA teisingai rašė, kai atsidurtumėm tokioj situacijoj gal kitaip ir mastytume g.gif
Atsakyti
o problema kur? Kad vaikinas galimai-gėjus? Čia bėda? biggrin.gif
Atsakyti