Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(Seven devils @ 2012 07 15, 21:24)
Pasikartosiu - su tuo požiūriu aš sutinku, bet.... kadangi tema "Jūsų požiūris į meilužes" tai aš atsakysiu - nekoks.... Nu vistiek kažkas su jomis blogai. Ar papuvus moralė, ar kompleksai, savigarbos trūkumas, kad nieks neims, tai, jei ima, reik duoti, ar dar velnias žino kas - aš ne psichologė, pati tokios patirties neturiu. Man jos nepatikti ir tiek  4u.gif

O kam joms gali patikti,bet...kartai moteru jos nepaklausia,ar galima ar ne. Jos ateina neprasytos. Bet tik nemanau,kad vyrai kazkokie neigalus individai ir kaltinti TIK Ta moteri,ne visai protinga. ax.gif

Atsakyti
Nepastebejau,kad kas kaltintu tik meiluze,bet kad kas sakytu,kad meiluze nieko deta,tai yra tokiu doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 15, 21:29)
tik atstok nuo manes lotuliukas.gif .

To ir laukiu is jusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 15, 21:47)
Tai jei jau vyras,net nepakalbejes su zmona ir nesprendes bedu,nueina pas kita,ar verta del tokio kaltinti save?

Ai, apie tokius liurbius net nekalbu irnesakyk.gif Bet kam toks išvis reikalingas?
Atsakyti
QUOTE(Blondiaska @ 2012 07 15, 22:05)
Ai, apie tokius liurbius net nekalbu irnesakyk.gif Bet kam toks išvis reikalingas?

Man toks butu nereikalingas ir saves del jo tokio poelgio nekaltinciau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 15, 22:11)
Man toks butu nereikalingas ir saves del jo tokio poelgio nekaltinciau  smile.gif .

Tada kaip tik reiktų save kaltinti - kaip sugebėjai tokį susirast? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondiaska @ 2012 07 15, 20:32)
Nei kam aukojausi, nei tarnavau, tik į situaciją pažiūrėjau iš vyro pozicijos. Ne visos moterys yra šventos, ne visos aukos, tik labai sunku pripažinti, kad klydai ir kaltas esi pats, lengviau apipilti šiukšlėmis kitą moterį. Ne vyrą, ne save, o visai svetimą žmogų. Prieš tai darant vis tik reiktų paanalizuoti savo veiksmus ir elgesį, vyro veiksmus ir elgesį ir rasti vietą ir priežastis, nuo ko viskas prasidėjo. Tada viskas susidėlios į vietas ir kaltų iš pašalės ieškoti nereiks.

Jei jau miega su vyru, tai kaip ir nesvetima biggrin.gif Beveik kaip švogerka gaunasi cool.gif
Juokingos jūsų mintys, matomai pati svetimose duknose vartotės, todėl ir žviegiat, kad tik žmona kalta cool.gif Pvz. vyras įsimylėjo kitą moterį, tai kur čia žmonos kaltė? Ar įsimylėti galim, tik tada, kai šeimoje blogai g.gif

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 15, 20:49)

O del kitu personu,tai esu senbuve,

Keli mėnesiai sm ir jau senbuvė lotuliukas.gif . Ne nuo parašytų paistalų skaičiaus senbuviu vertinamas mirksiukas.gif

QUOTE(KTK @ 2012 07 15, 21:03)
Pasakysiu as taip,jei vyras protingas,jis pirmiausiai,jei blogai seimoje,nebegs pas kita,o spres problemas su zmona,jei jis nebando spresti ,o is karto soka ant kitos,tai jis ir buna kaltas,o ne zmona.Juk jis nesusilaike.Net neabejoju tuom,kad kai zmonai kas negerai,tai dazna pirma  kalbasi su vyru,o ne soka ant pirmo pasitaikusio pimp....,bet vyras tai vargselis,kuri reikia suprasti,kai jis nieko nedaro,o renkasi lengviausia kelia ir dulk...su kita.

Kodėl jūs manote, kad vyras gali susirasti meilužę tik tada kai namuose blogai? Kiti kaip tik jas susiranda nuo per gero gyvenimo... Ir prie ko čia žmona tokiu atveju.

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 15, 21:15)
Na kaltas vyras,valio. O prie ko meiluze. Juk ji niekam nieko nezadejo. Ji laisvas paukstis,kur nori lakioja,ir jai spresti ant kokios ziedelio nutupti(vedusio,nevedusio). Kaip sakoma,du veda,du ir kalti,jei kas nors nutinka ju seimoje.  ax.gif

Moralės normos meilužėms negalioja bigsmile.gif .
Nuėjau pas savąją paukštytę į darbą ir prie visų jos kolegų paklausiau - kaip dabar gyvensim - ji, aš, mano vyras ir visi vaikai ar kitokių variantų turi ax.gif ? Ir ką jūs manote, laisvas paukštukas, iškaito, išraudonavo, vapėt kažką pradėjo ir mane už parankės į lauką vestis bandė, kad tik niekas nieko negirdėtų ir nesuprastų biggrin.gif Bet kodėl gi g.gif ? Juk ji laisvas paukštelis, niekam nieko nežadėjo, jai gi spręsti ant kokia žiedelio biggrin.gif
Tai vat, kai paslapčia dulkintis su svetimu vyru, tai kietos, o kai tai išviešinama jos aplinkoj, tada jau žmonai reikia būti oriai, aiškintis su vyru ir pan....
Ir nereikia man apie kilimėlius ar skudurus rašyt schmoll.gif

QUOTE(Blondiaska @ 2012 07 15, 21:44)
Kalbu apie situacijas, kai susitinka nusivylę gyvenimu žmonės, randa kažką bendro, artimiau bendrauti pradeda tik po ilgo bendravimo, kai susitinka oficialiai neišsiskyrę, su sutuoktiniu santykiai šalti, miegama atskiruose kambariuose, dažnai net nesusitinkant per dieną, o kai atsiranda žmogus, kuriam ta antra pusė reikalinga, prabunda savininko jausmas. Daug visokių situacijų ir niuansų yra ir vienareikšmiško požiūrio būti negali.

Čia jums meilužis tokios fignios prisuokė biggrin.gif ?
Atsakyti
Jus cia peskites kiek norit, o as kai noresiu isitaisyti meiluzi, tai neziuresiu zenotas jis ar ne.
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 16, 07:56)
Moralės normos meilužėms negalioja  bigsmile.gif .
Nuėjau pas savąją paukštytę į darbą ir prie visų jos kolegų paklausiau - kaip dabar gyvensim - ji, aš, mano vyras ir visi vaikai ar kitokių variantų turi  ax.gif ? Ir ką jūs manote, laisvas paukštukas, iškaito, išraudonavo, vapėt kažką pradėjo ir mane už parankės į lauką vestis bandė, kad tik niekas nieko negirdėtų ir nesuprastų  biggrin.gif  Bet kodėl gi  g.gif ? Juk ji laisvas paukštelis, niekam nieko nežadėjo, jai gi spręsti ant kokia žiedelio  biggrin.gif

Bet ir nesupratingumas gi moteriškės... Taigi ji čia jums paslaugą darė išsivesti norėdama. Kad nesicirkintumėt, kad nestatytumėt pajuokai savęs doh.gif Atėjo mat vyro parsivest, kaip pasiklydusio veršio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(burbanti @ 2012 07 16, 09:09)
Jus cia peskites kiek norit, o as kai noresiu isitaisyti meiluzi, tai neziuresiu zenotas jis ar ne.

drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(Terezza @ 2012 07 16, 12:19)
Bet ir nesupratingumas gi moteriškės... Taigi ji čia jums paslaugą darė išsivesti norėdama. Kad nesicirkintumėt, kad nestatytumėt pajuokai savęs  doh.gif  Atėjo mat vyro parsivest, kaip pasiklydusio veršio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif

Paslaugą lotuliukas.gif , nejuokinkit. Nesicirkinau aš gi, tik atėjau su ponia tolimesnių reijkalų aptarti, nes vyras gi ir vaikų ir ūkį turi biggrin.gif Ale ko tai nelabai paukštukei patiko mano vizitas, žymiai mažiau nei su svetimu linksmintis biggrin.gif
Jei jau tokia tokia meilė aplankė, tai kodėl gi jos kolegoms apie tai nepapasakoti kai fainaaaa wub.gif
Paviešinčiau apie paukštytę viską visai jos artimai aplinkai bet kokiu atveju - ar nuspręsčiau skirtis ar ne. Greitai tada tokių k jausmai atvėsa, oi greitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 16, 12:06)
Jei jau tokia tokia meilė aplankė, tai kodėl gi jos kolegoms apie tai nepapasakoti kai fainaaaa  wub.gif

O prie ko kolegos? blink.gif Norejot pasikalbeti, reikejo asmeniskai, reikalas gi pakankamai intymus, kam jums publika? Ziurovu butinai reikejo? Mano manymu sau jus padaret ne mazesne geda nei jai...
Atsakyti
O kas nori tokios skambios reklamos.. Gal ir nefasonas, žmonai, bet jei efektinga priemonė, kodėl gi ne? Ar jai turi rūpėti, kaip pasirodys prieš meilužės kolegas?! Pokui veniki svetimų nuomonė ar stebėjimaisi žmonos lygiu ar savigarba, pasakysiu jums. Kai svarbiausias punktas šeima. Žinoma, tai gali duoti priešingą reakciją, juk pas mus taip mėgsta nuskriaustus.. Gali ir vyras tapti didžiu nuskriaustosios ir pažemintosios guodėju. Rizikos yra.
Atsakyti