QUOTE(Blondiaska @ 2012 07 15, 20:32)
Nei kam aukojausi, nei tarnavau, tik į situaciją pažiūrėjau iš vyro pozicijos. Ne visos moterys yra šventos, ne visos aukos, tik labai sunku pripažinti, kad
klydai ir kaltas esi pats, lengviau apipilti šiukšlėmis kitą moterį. Ne vyrą, ne save,
o visai svetimą žmogų. Prieš tai darant vis tik reiktų
paanalizuoti savo veiksmus ir elgesį, vyro veiksmus ir elgesį ir rasti vietą ir priežastis, nuo ko viskas prasidėjo. Tada viskas susidėlios į vietas ir kaltų iš pašalės ieškoti nereiks.
Jei jau miega su vyru, tai kaip ir nesvetima

Beveik kaip švogerka gaunasi
Juokingos jūsų mintys, matomai pati svetimose duknose vartotės, todėl ir žviegiat, kad tik žmona kalta

Pvz. vyras įsimylėjo kitą moterį, tai kur čia žmonos kaltė? Ar įsimylėti galim, tik tada, kai šeimoje blogai
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 15, 20:49)
O del kitu personu,tai esu senbuve,
Keli mėnesiai sm ir jau senbuvė

. Ne nuo parašytų paistalų skaičiaus senbuviu vertinamas
QUOTE(KTK @ 2012 07 15, 21:03)
Pasakysiu as taip,jei vyras protingas,jis pirmiausiai,jei blogai seimoje,nebegs pas kita,o spres problemas su zmona,jei jis nebando spresti ,o is karto soka ant kitos,tai jis ir buna kaltas,o ne zmona.Juk jis nesusilaike.Net neabejoju tuom,kad kai zmonai kas negerai,tai dazna pirma kalbasi su vyru,o ne soka ant pirmo pasitaikusio pimp....,bet vyras tai vargselis,kuri reikia suprasti,kai jis nieko nedaro,o renkasi lengviausia kelia ir dulk...su kita.
Kodėl jūs manote, kad vyras gali susirasti meilužę tik tada kai namuose blogai? Kiti kaip tik jas susiranda nuo per gero gyvenimo... Ir prie ko čia žmona tokiu atveju.
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 15, 21:15)
Na kaltas vyras,valio. O prie ko meiluze. Juk ji niekam nieko nezadejo. Ji laisvas paukstis,kur nori lakioja,ir jai spresti ant kokios ziedelio nutupti(vedusio,nevedusio). Kaip sakoma,du veda,du ir kalti,jei kas nors nutinka ju seimoje.
Moralės normos meilužėms negalioja

.
Nuėjau pas savąją paukštytę į darbą ir prie visų jos kolegų paklausiau - kaip dabar gyvensim - ji, aš, mano vyras ir visi vaikai ar kitokių variantų turi

? Ir ką jūs manote, laisvas paukštukas, iškaito, išraudonavo, vapėt kažką pradėjo ir mane už parankės į lauką vestis bandė, kad tik niekas nieko negirdėtų ir nesuprastų

Bet kodėl gi

? Juk ji laisvas paukštelis, niekam nieko nežadėjo, jai gi spręsti ant kokia žiedelio
Tai vat, kai paslapčia dulkintis su svetimu vyru, tai kietos, o kai tai išviešinama jos aplinkoj, tada jau žmonai reikia būti oriai, aiškintis su vyru ir pan....
Ir nereikia man apie kilimėlius ar skudurus rašyt
QUOTE(Blondiaska @ 2012 07 15, 21:44)
Kalbu apie situacijas, kai susitinka nusivylę gyvenimu žmonės, randa kažką bendro, artimiau bendrauti pradeda tik po ilgo bendravimo, kai susitinka oficialiai neišsiskyrę,
su sutuoktiniu santykiai šalti, miegama atskiruose kambariuose, dažnai net nesusitinkant per dieną, o kai atsiranda žmogus, kuriam ta antra pusė reikalinga, prabunda savininko jausmas. Daug visokių situacijų ir niuansų yra ir vienareikšmiško požiūrio būti negali.
Čia jums meilužis tokios fignios prisuokė

?