Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 16, 09:56)
*Keli mėnesiai sm ir jau senbuvė  lotuliukas.gif . Ne nuo parašytų paistalų skaičiaus senbuviu vertinamas  mirksiukas.gif

**Moralės normos meilužėms negalioja  bigsmile.gif .
Nuėjau pas savąją paukštytę į darbą ir prie visų jos kolegų paklausiau - kaip dabar gyvensim - ji, aš, mano vyras ir visi vaikai ar kitokių variantų turi  ax.gif ? Ir ką jūs manote, laisvas paukštukas, iškaito, išraudonavo, vapėt kažką pradėjo ir mane už parankės į lauką vestis bandė, kad tik niekas nieko negirdėtų ir nesuprastų  biggrin.gif  Bet kodėl gi  g.gif ? Juk ji laisvas paukštelis, niekam nieko nežadėjo, jai gi spręsti ant kokia žiedelio  biggrin.gif
Tai vat, kai paslapčia dulkintis su svetimu vyru, tai kietos, o kai tai išviešinama jos aplinkoj, tada jau  žmonai reikia būti oriai, aiškintis su vyru ir pan....
Ir nereikia man apie kilimėlius ar skudurus rašyt  schmoll.gif

* Na, apie mane spresti is zinuciu kiekio ar tuo labiau isiregistravimo, siame forume,neprotinga lotuliukas.gif

** Na pakliuvote ant tokios ramiakes ir tiek. Kita jums kaip pakabinetu akeles,tai maza nepasirodytu.Na manau cia ne paskutinis kartas,taip kad pamatysite ir tokiu. mirksiukas.gif O del jusu elgesio,tai bjauru kai save taip zemina moteris,kuri bando dantimis gerkle perkasti konkurentei. Jusu elgesys tik leidzia suprasti,kad nepasitikite savimi,nei vyru,kuris gali kulnus parodyti.
Ir nenurodinekite kaip ir ka rasyti. Koks elgesys,toks ir apibudinimas. blink.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 16 liepos 2012 - 17:07
Pas mane kaimy yra tokia viena pardaveja- o strošna, o susisukus, o mymra. Ir vat atejo jai laiks zenytas, trecioj desimty mergelka, niekas da nebuvo emes i zmonas, tai anoji susikukavo su zenotzmogiu, senu krienu. Zmona nuejus i parduotuve norejo issisaikinti kas ir kaip cia, tai toji taip soko i akis,vos nesidraske ju biggrin.gif
Ale kaime visiems ciekauna, nes is lupu i lupas eina, jog ta pardaveja baisi, kaip karas. Jauciu, kad pirkimo planai pervykdomi, parduotuves seimininkai rankomis ploja uz gera pelna, nes visi eina veizeta kas cia tokia biggrin.gif .O senas diedas klimakse irgi geras, galvoja, kad taip susigrazins jaunyste- strakalioja, giriasi, kad galejo pasigauti jaunikle, pagal jo metus zinoma. biggrin.gif
Jei tas diedas prades issidirbineti su alimentais - specialnai parasysiu kokiam kaime ta pardaveja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 16 liepos 2012 - 17:18
QUOTE(burbanti @ 2012 07 16, 17:13)
Jei tas diedas prades issidirbineti su alimentais - specialnai parasysiu kokiam kaime ta pardaveja  biggrin.gif

biggrin.gif nori, kad dar daugiau pirkeju sulauktu? biggrin.gif
Atsakyti
Na i karštos čia diskusijos bigsmile.gif
Įkišiu ir aš savo nuomonę smile.gif Taigi vyras yra pilno proto ir negali būti nepakaltinamas. Jeigu kokia pupytė pamirksės akytėm flirt.gif - tai ką jo protas sulenda į kelnes ir jam viskas galima? Aš manau vyrus teisina, o meilužes kaltina tik tos, kurios įsitvėrę savų vyriškių laikosi, net savigarbą pamiršę. Man taip nutiktų - tai savo brangiausiam tuoj duris parodyčiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondiaska @ 2012 07 15, 22:16)
Tada kaip tik reiktų save kaltinti - kaip sugebėjai tokį susirast?  lotuliukas.gif

O kam kaltinti,susiradai,tai susiradai,reikia klaidas istaisyti,o ne save kaltinti.

QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 16, 09:56)
Kodėl jūs manote, kad vyras gali susirasti meilužę tik tada  kai namuose blogai? Kiti kaip tik jas susiranda nuo per gero gyvenimo... Ir prie ko čia žmona tokiu atveju.

O kur as taip sakiau?Kalbejai tik apie tuos atvejus,kai vyras eina i kaire,kai seimoje kazkas negerai.Visokiu vairiantu buna,buna,kad eina,kai namuose viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 16, 19:55)
O kam kaltinti,susiradai,tai susiradai,reikia klaidas istaisyti,o ne save kaltinti.
O kur as taip sakiau?Kalbejai tik apie tuos atvejus,kai vyras eina i kaire,kai seimoje kazkas negerai.Visokiu vairiantu buna,buna,kad eina,kai namuose viskas gerai.

Na cia jau serijiniai paleistuviai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 16, 19:21)
Na cia jau serijiniai paleistuviai  ax.gif

Gerai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 16, 18:21)
Na cia jau serijiniai paleistuviai  ax.gif
drinks_cheers.gif
Blogiausia, kad tokie labai moka slepti. Tai kol issiaiskini, kas jis per vienas, praeina daug laiko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 16, 16:12)
O vyrui kuoksta plauku nuo ko nors nurove?

Baik tu irnesakyk.gif, namie barsciais pamaitino, seilinuku burnyte nusluoste, apiprause, apskalbe ir pamigde. vaikams liepe tyliai vaiskcioti, kad nepazadintu, nes anas nubudes gali vel rujoti begti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 16, 13:38)
O kas nori tokios skambios reklamos.. Gal ir nefasonas, žmonai, bet jei efektinga priemonė, kodėl gi ne? Ar jai turi rūpėti, kaip pasirodys prieš meilužės kolegas?! Pokui veniki svetimų nuomonė ar stebėjimaisi žmonos lygiu ar savigarba, pasakysiu jums. Kai svarbiausias punktas šeima. Žinoma, tai gali duoti priešingą reakciją, juk pas mus taip mėgsta nuskriaustus.. Gali ir vyras tapti didžiu nuskriaustosios ir pažemintosios guodėju. Rizikos yra.

sako, kad meilėje ir kare visos priemonės geros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 17, 09:08)
Baik tu irnesakyk.gif, namie barsciais pamaitino, seilinuku burnyte nusluoste, apiprause, apskalbe ir pamigde. vaikams liepe tyliai vaiskcioti, kad nepazadintu, nes anas nubudes gali vel rujoti begti lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Juokas juokais, o as zinau daug seimu, kurios taip gyvena.
Moteris apsimeta, kad niekur jos brungus nevaiksto, o kai faktai degina akis -uzsimerkia, uzsidengia rankomis ausis ir dainuoja- laaa laaa laaa as nieko negirdziuuuu ir nematauuuu
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 16, 11:38)
O kas nori tokios skambios reklamos.. Gal ir nefasonas, žmonai, bet jei efektinga priemonė, kodėl gi ne? Ar jai turi rūpėti, kaip pasirodys prieš meilužės kolegas?! Pokui veniki svetimų nuomonė ar stebėjimaisi žmonos lygiu ar savigarba, pasakysiu jums. Kai svarbiausias punktas šeima. Žinoma, tai gali duoti priešingą reakciją, juk pas mus taip mėgsta nuskriaustus.. Gali ir vyras tapti didžiu nuskriaustosios ir pažemintosios guodėju. Rizikos yra.

Kolegos kolegomis, bet man taip elgtis pirmiausia būtų gėda pačiai prieš save.
Atsakyti