QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 16, 09:56)
*Keli mėnesiai sm ir jau senbuvė
. Ne nuo parašytų paistalų skaičiaus senbuviu vertinamas
**Moralės normos meilužėms negalioja
.
Nuėjau pas savąją paukštytę į darbą ir prie visų jos kolegų paklausiau - kaip dabar gyvensim - ji, aš, mano vyras ir visi vaikai ar kitokių variantų turi
? Ir ką jūs manote, laisvas paukštukas, iškaito, išraudonavo, vapėt kažką pradėjo ir mane už parankės į lauką vestis bandė, kad tik niekas nieko negirdėtų ir nesuprastų
Bet kodėl gi
? Juk ji laisvas paukštelis, niekam nieko nežadėjo, jai gi spręsti ant kokia žiedelio
Tai vat, kai paslapčia dulkintis su svetimu vyru, tai kietos, o kai tai išviešinama jos aplinkoj, tada jau žmonai reikia būti oriai, aiškintis su vyru ir pan....
Ir nereikia man apie kilimėlius ar skudurus rašyt

**Moralės normos meilužėms negalioja

Nuėjau pas savąją paukštytę į darbą ir prie visų jos kolegų paklausiau - kaip dabar gyvensim - ji, aš, mano vyras ir visi vaikai ar kitokių variantų turi

Tai vat, kai paslapčia dulkintis su svetimu vyru, tai kietos, o kai tai išviešinama jos aplinkoj, tada jau žmonai reikia būti oriai, aiškintis su vyru ir pan....
Ir nereikia man apie kilimėlius ar skudurus rašyt

* Na, apie mane spresti is zinuciu kiekio ar tuo labiau isiregistravimo, siame forume,neprotinga

** Na pakliuvote ant tokios ramiakes ir tiek. Kita jums kaip pakabinetu akeles,tai maza nepasirodytu.Na manau cia ne paskutinis kartas,taip kad pamatysite ir tokiu.

Ir nenurodinekite kaip ir ka rasyti. Koks elgesys,toks ir apibudinimas.