Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 16, 12:06)
Greitai tada tokių k jausmai atvėsa, oi greitai  biggrin.gif

Tai jau jo, kad ir kokia nepasisekus butu santuoka, tokios arsios zmonos greit vyrus i vieta pastato biggrin.gif Kur jau ten visokiom k... su savo jausmais listi...
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 07 16, 13:36)
O prie ko kolegos? blink.gif Norejot pasikalbeti, reikejo asmeniskai, reikalas gi pakankamai intymus, kam jums publika? Ziurovu butinai reikejo? Mano manymu sau jus padaret ne mazesne geda nei jai...

Na o kodėl gi nepasidalinus su jais savo naująja laime bigsmile.gif Jei dalyvauja trys tai jau ne intymu schmoll.gif
Tai paaiškinkit kokia čia man gėda - gi ne aš su vedusiu vyru suguliau ir ne aš iš savo vedybinio guolio šokinėju. Man tai tikrai ne gėda schmoll.gif Aš gi netąsiau jos už plaukų, tik paklausiau kaip toliau tvarkysimės. Kokia čia gėda? Bet va tajai kažkodėl nepatiko ir gėda buvo biggrin.gif ... kaži kodėl daba g.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 16, 13:38)
O kas nori tokios skambios reklamos.. Gal ir nefasonas, žmonai, bet jei efektinga priemonė, kodėl gi ne? Ar jai turi rūpėti, kaip pasirodys prieš meilužės kolegas?! Pokui veniki svetimų nuomonė ar stebėjimaisi žmonos lygiu ar savigarba, pasakysiu jums. Kai svarbiausias punktas šeima. Žinoma, tai gali duoti priešingą reakciją, juk pas mus taip mėgsta nuskriaustus.. Gali ir vyras tapti didžiu nuskriaustosios ir pažemintosios guodėju. Rizikos yra.

Bandė auką vaidint, liepė "tvarkyt savo žmoną", kas iššaukė priešingą reakciją biggrin.gif

QUOTE(lauramedis @ 2012 07 16, 13:39)
Tai jau jo, kad ir kokia nepasisekus butu santuoka, tokios arsios zmonos greit vyrus i vieta pastato biggrin.gif Kur jau ten visokiom k... su savo jausmais listi...

Sakot žmona arši, jei į savo vyrą pretenzijas pareiškė? Žmona jausmų neturi? O vat ten tai meilė, tikra ir vienintelė lotuliukas.gif Tik keista, kad taip greit išgaravo unsure.gif Užteko tik žmonai kelis kart pasirodyt...
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 16, 12:47)
Žmona jausmų neturi?  O vat ten tai meilė, tikra ir vienintelė  lotuliukas.gif  Tik keista, kad taip greit išgaravo  unsure.gif  Užteko tik žmonai kelis kart pasirodyt...

Nesakiau, kad zmona jausmu neturi, bet kazin ar uzteks vienos zmonos jausmu seimai islaikyti. Viena meiluze nubaidete, o kai bus antra, trecia?... Negi pas visas i darbovietes gedinti vaiksciosit? Beje, o kaip vyras i tai regavo? Supratau, kad grizo, atleidote jam?
Atsakyti
Gal vyrai minkšti. Moterys sugeba susukti galvas, ne visi gi ryžtingi padoruoliai. O čia mato, kad minkštukas, gal pavyks. Tik va kai žmona kieta, tai taip paprastai nepastumsi, ir pamato, kad nebus lengva ir paprasta, bus problematiška. Ar tai blogai, kad žmona imasi prevencinių priemonių? Vyrai paprastai lieka šone, kai realiai moterys valdo vyrus.
Atsakyti
Žinau tokią istoriją, kai žmona, parduotuvėje užtikusį kailinius besimatuojančią meilužę ir kortelę iš piniginės jau traukiantį vyrą, mergaitei kuokštą plaukų išrovė. Tada mergaitei buvo nupirkta ir skrybėlaitė žaizdai pridengti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 16, 13:47)
Tai paaiškinkit kokia čia man gėda - gi ne aš su vedusiu vyru suguliau ir ne aš iš savo vedybinio guolio šokinėju. Man tai tikrai ne gėda  schmoll.gif Aš gi netąsiau jos už plaukų, tik paklausiau kaip toliau tvarkysimės. Kokia čia gėda?

Man būtų už savo vyrą bledūną gėda, nes jam svetima padalka skaniau nei žmonos kvepėti pradėjo. Bet čia tik man.
Papildyta:
QUOTE(šviesi lapė @ 2012 07 16, 15:54)
Žinau tokią istoriją, kai žmona, parduotuvėje užtikusį kailinius besimatuojančią meilužę ir kortelę iš piniginės jau traukiantį vyrą, mergaitei kuokštą plaukų išrovė. Tada mergaitei buvo nupirkta ir skrybėlaitė žaizdai pridengti biggrin.gif

biggrin.gif Tai ji dar ir skrybelaitę nuo meilužio prie kailinių gavo? Žmonai "ačiū" galėjo perduot biggrin.gif
O šiaip puikus pavyzdys, jog nusistovėjusi tendencija darkyti tą trečia, nuo šono, o ne vyrą artimą savo. Su juo gi dar gyventi reikės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verutea: 16 liepos 2012 - 15:04
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 16, 11:47)
Na o kodėl gi nepasidalinus su jais savo naująja laime  bigsmile.gif Jei dalyvauja trys tai jau ne intymu  schmoll.gif
Tai paaiškinkit kokia čia man gėda - gi ne aš su vedusiu vyru suguliau ir ne aš iš savo vedybinio guolio šokinėju. Man tai tikrai ne gėda  schmoll.gif Aš gi netąsiau jos už plaukų, tik paklausiau kaip toliau tvarkysimės. Kokia čia gėda? Bet va tajai kažkodėl nepatiko ir gėda buvo  biggrin.gif  ... kaži kodėl daba  g.gif
Bandė auką vaidint, liepė "tvarkyt savo žmoną", kas iššaukė priešingą reakciją  biggrin.gif
Sakot žmona arši, jei į savo vyrą pretenzijas pareiškė? Žmona jausmų neturi?  O vat ten tai meilė, tikra ir vienintelė  lotuliukas.gif  Tik keista, kad taip greit išgaravo  unsure.gif  Užteko tik žmonai kelis kart pasirodyt...

Man būtų gėda bledūną gainiotis ir per prievartą vilkti namo. Jei jau atleist pasilaksčiusiam, tai tik tada, kai jis raudodamas keliais namo pareina, o ne rykštele parvyt kaip nutrūkusį šunį. Šį kartą namo parvarėt, o kaip bus kitą kartą? Vėl lėksit ieškot? Ar naiviai tikitės, kad kito karto nebus? Bus, dar ir kaip bus, nes dabar jis labai gerai žino, kad gali daryti ką nori, o jūs sriūbaudama ir taškydama ****** keiksmus atlėksit iš paskos. Negerbiat savęs, oi negerbiat...

QUOTE(Verutea @ 2012 07 16, 14:04)
Man būtų už savo vyrą bledūną gėda, nes jam svetima padalka skaniau nei žmonos kvepėti pradėjo. Bet čia tik man.
Papildyta:
biggrin.gif Tai ji dar ir skrybelaitę nuo meilužio prie kailinių gavo? Žmonai "ačiū" galėjo perduot biggrin.gif
O šiaip puikus pavyzdys, jog nusistovėjusi tendencija darkyti tą trečia, nuo šono, o ne vyrą artimą savo. Su juo gi dar gyventi reikės biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 16, 09:56)
Jei jau miega su vyru, tai kaip ir nesvetima  biggrin.gif  Beveik kaip švogerka gaunasi  cool.gif
Moralės normos meilužėms negalioja  bigsmile.gif .
Nuėjau pas savąją paukštytę į darbą ir prie visų jos kolegų paklausiau - kaip dabar gyvensim - ji, aš, mano vyras ir visi vaikai ar kitokių variantų turi  ax.gif ? Ir ką jūs manote, laisvas paukštukas, iškaito, išraudonavo, vapėt kažką pradėjo ir mane už parankės į lauką vestis bandė, kad tik niekas nieko negirdėtų ir nesuprastų  biggrin.gif  Bet kodėl gi  g.gif ? Juk ji laisvas paukštelis, niekam nieko nežadėjo, jai gi spręsti ant kokia žiedelio  biggrin.gif

Va, cia geriausias atsakymas i klausima, ar meiluze kalta.
Jei nekalta, tai ko gedytis savo didziules meiles, ko sleptis? tegu pristato meiluzi tevams, vaikams ir kolegoms, tegul didziuojasi biggrin.gif
Atsakyti
Tegul!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2012 07 16, 14:54)

Geras biggrin.gif O veliau dar turbut ir koks auksinis papuosalas nuotaikai pataisyti... O zmona kazi kailinius bent turejo ar tik svajojo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(pienes-pukas @ 2012 07 16, 15:26)
Va, cia geriausias atsakymas i klausima, ar meiluze kalta.
Jei nekalta, tai ko gedytis savo didziules meiles, ko sleptis? tegu pristato meiluzi tevams, vaikams ir kolegoms, tegul didziuojasi  biggrin.gif

Ne, nu jus kaip mazi vaikai, gi situacija puikiai suprantat, juk aisku, ko sleptis. Bet apie vyra tai kazkodel tylit, o jo galima lygiai to paties paklausti - ko slepiasi, ko nepristato meiluzes zmonai, tevams, draugams?... Bet kazkodel uz ta pati meiluze gauna i skudurus, o vyrelis kaip neklauzada parvedamas namo ir tik pirstu pagrasoma - nu nu nu!
Atsakyti
Nepristato tada, kai nėra ką pristatinėti ir dėl ko. Čia kaip tame draugystės etape, kai niekas avansu nieko nepažindina, jei nemato reikalo ar mano, kad tai ne taip rimta ir ilgam.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2012 07 16, 15:54)

O vyrui kuoksta plauku nuo ko nors nurove?
Atsakyti