QUOTE(lauramedis @ 2012 07 16, 13:36)
O prie ko kolegos?

Norejot pasikalbeti, reikejo asmeniskai, reikalas gi pakankamai intymus, kam jums publika? Ziurovu butinai reikejo? Mano manymu sau jus padaret ne mazesne geda nei jai...
Na o kodėl gi nepasidalinus su jais savo naująja laime

Jei dalyvauja trys tai jau ne intymu
Tai paaiškinkit kokia čia man gėda - gi ne aš su vedusiu vyru suguliau ir ne aš iš savo vedybinio guolio šokinėju. Man tai tikrai ne gėda

Aš gi netąsiau jos už plaukų, tik paklausiau kaip toliau tvarkysimės. Kokia čia gėda? Bet va tajai kažkodėl nepatiko ir gėda buvo

... kaži kodėl daba
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 16, 13:38)
O kas nori tokios skambios reklamos.. Gal ir nefasonas, žmonai, bet jei efektinga priemonė, kodėl gi ne? Ar jai turi rūpėti, kaip pasirodys prieš meilužės kolegas?! Pokui veniki svetimų nuomonė ar stebėjimaisi žmonos lygiu ar savigarba, pasakysiu jums. Kai svarbiausias punktas šeima. Žinoma, tai gali duoti priešingą reakciją, juk pas mus taip mėgsta nuskriaustus.. Gali ir vyras tapti didžiu nuskriaustosios ir pažemintosios guodėju. Rizikos yra.
Bandė auką vaidint, liepė "tvarkyt savo žmoną", kas iššaukė priešingą reakciją
QUOTE(lauramedis @ 2012 07 16, 13:39)
Tai jau jo, kad ir kokia nepasisekus butu santuoka, tokios arsios zmonos greit vyrus i vieta pastato

Kur jau ten visokiom k... su savo jausmais listi...
Sakot žmona arši, jei į savo vyrą pretenzijas pareiškė? Žmona jausmų neturi? O vat ten tai meilė, tikra ir vienintelė

Tik keista, kad taip greit išgaravo

Užteko tik žmonai kelis kart pasirodyt...