Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 17, 15:54)
Kas daugiau pasigirs. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

-Mano vyras tai tai valgyt daro....
-O mano vyras indus išsiplauna....
-o mano dar ir...
-O mano tai visada prie kojos tupi....
-O mano vyras iš bliūdelio laka....
-O mano dar kažką daro....
Jūs bėkit pasižiūrėt ar bėra tie vyrai....jau po trupučiuką sliūkina pas meilužes, kol Jūs čia dalinatės "O mano...." lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai ar čia gaila geru daiktu pasidalinti, juk nenudils drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2012 07 17, 14:53)
biški ne į temą

Kartais galima atsipalaiduoti.
Papildyta:
QUOTE(Nainai @ 2012 07 17, 14:56)
Tai ar čia gaila geru daiktu pasidalinti, juk nenudils  drinks_cheers.gif

kai geras, tai visoms ir reikalingas, butu blogas niekam ir nereiketu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 14, 13:19)
Kaip pirstu i aki  biggrin.gif .Kazkaip praleidau,kad jos vyras vyresnis  biggrin.gif .Jei taip,tai aisku,kodel ji cia taip draskosi del jo  lotuliukas.gif .Vis deltos baimes,kad paliktu.O ir vyras,kur jau negirs,kai turi zymiai jaunesni zmonele ,nesvarbu,kokia ji bebutu,jis ja girtu,nes ji jaunaaaa rolleyes.gif .

...ir dar tie jos pabrezti zodziai ,kad meiluze tikrai niekuo kalta doh.gif
Gal kartais pati bus nuviliojus ta dieda blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 14, 13:59)
... Aš negaliu ir neverdu, bet dėl to ji nekalta, gal amfą vartoja, kad tiek jėgų turi. Ar čia baisu, kad moteriškė kartelę per aukštai iškels ir kitoms teks pasitempti? Ar aš čia kažko nesuprantu?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(Blondiaska @ 2012 07 14, 20:37)
Mano nuomone, dėl meilužės (o ir nebūtinai ji visada tik meilužė) atsiradimo pirmiausia kalčiausia žmona, kad sudarė poreikį vyrui ieškoti kitos moters. Kai yra supratimas, abipusė pagarba, bus rasti kompromisai ir nereiks jokio kito žmogaus.

Meiluzes atsiranda ,nes vyrai jas susiranda.
nesutinku su siuo pasakymu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Nes santykius kuria abu zmones ,o jei is vyro puses nebera tos pagarbos ir supratimo ,jei jis nesitardamas ,nebandydamas su zmona kalbetis tyliai laksto pas meiluze g.gif ? Irgi zmona kalta ?
Atsakyti
Isiklausykit. Vyras NORI meiluzes.Kodel? Nes zmonos nebenori. Kodel?
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 07 17, 16:24)
Isiklausykit. Vyras NORI meiluzes.Kodel? Nes zmonos nebenori. Kodel?

todėl, kad jis jau dvėseliena, o atsinaujinimui reikalinga šviežiena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2012 07 17, 15:27)
todėl, kad jis jau dvėseliena, o atsinaujinimui reikalinga šviežiena  bigsmile.gif

Gerai, uzmuset mane. thumb_yello.gif

Norejau pasakyti kitaip, bet vsada kazkaip man gaunasi nuo galo.Pasitaisau:

Vyras nenori zmonos. KOdel? Nes nori meiluzes?Kodel?
Atsakyti
Blondiaska tai sakot vis tik zmona kalciausia? g.gif

a siaip mergos ka dalinames bigsmile.gif , kuo giriames? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2012 07 17, 09:20)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Juokas juokais, o as zinau daug seimu, kurios taip gyvena.
Moteris apsimeta, kad niekur jos brungus nevaiksto, o kai faktai degina akis -uzsimerkia, uzsidengia rankomis ausis ir dainuoja- laaa laaa laaa as nieko negirdziuuuu ir nematauuuu

nustebinai, a mazai cia tokiu net musu skyrelyje? jai vyras ragus taiso, o ji ateina problemos spresti ar jos akys apgavikes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 15, 19:41)
Tu ne vienintele taip galvojanti apie ja  biggrin.gif ,cia jau visos baidosi su ja diskutuoti,nes ji nemoka to daryti,visuose jos pasisakymuose tas pats per ta pati"tu kvaila,tu zemini save,tu neturi savigarbos,tu naivi,tu buka",tos pacios frazes,tie patys posakiai,zodziu nuobodu nuobodu  rolleyes.gif .Visi jos postai pilni pagiezos ir neapykantos,o ka daryti zmogui,jei jo gyvenimas nenusisekes.Del ignoro  drinks_cheers.gif ,as irgi dedu  biggrin.gif .

ja ja rolleyes.gif
Atsakyti

Надпись внутри обручального кольца: "Этот дятел был пойман и окольцован 15.01.06".
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 07 15, 20:48)
...bet nemanau, kad tos trečiosios šioje vietoje visai nekaltos. Ypač tais atvejais, kai meilužis turi mažą vaiką - niekam čia  nepaslaptis, jog būna vyrų, kurie, gimus kūdikiui, neria pro duris. Tai čia nei moteriško solidarumo, nei moralės, nei pagarbos sau ar kitam nerasta - na ir kas, kad ta moteris tau tuščia vieta, lyg ir ne tavo problemos meilužio šeima, bet apie meilužę toks poelgis oi irgi daug pasako.... Aš tokioje vietoje atsitraukčiau net, jei vyriškis man labai, labai patiktų... Nesakau, kad tos trečios kaltos, bet papuvusios jos normaliai...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 17, 15:39)
Надпись внутри обручального кольца: "Этот дятел был пойман и окольцован 15.01.06".

thumbup.gif
Atsakyti
labai idomiai jus cia diskutuojate, tai kadangi tema su klaustuku tai į meilužes ziurėčiau neigiamai, bet manau jei kitos vyras duotusi tai man nemaisytu kol nepaliestu mano šeimos biggrin.gif gal ir ziauroka bet man labiau rupi mano skalbiniai biggrin.gif savo vyrui meiluzes neatleisciau bet jos nepulciau pirma teisinti, nes gali buti daug priezasciu kodel moteraite pasirase pagylet po vyru..bet as nedovanociau nei karto negaleciau daugiau su tokiu vyru palaikyti artimus santykiu, man tai tiesiog amoralu, bet tai is mano varpines...
o kalbant apie dauguma tai kaip kazkuri sake kad kiekvienai situacijai yra paaiskinimas, man pasiaiskinimai nebeidomus po fakto, kalti visi, zmona gal kazko nepadare arba per daug padare vyras siaip kazko uzsimane arba kazko negavo ir iesko sviezumo na o meiluze pasipainiojo tinkamu laiku...
Atsakyti