Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

Yra neriančių ir nėščioms esant. Pamenu, kol gyva nepamiršiu, kaip vienas žinomas Vln veikėjas vakarėlyje tuo oačiu šventė vaiko gimimą (vakarėlio metu sužinojo, kad gimė), o jam ant kelių sėdėjo merga. Visi kėlė tostus, o aš buvau be žado.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 17, 15:49)
Yra neriančių ir nėščioms esant. Pamenu, kol gyva nepamiršiu, kaip vienas žinomas Vln veikėjas vakarėlyje tuo oačiu šventė vaiko gimimą (vakarėlio metu sužinojo, kad gimė), o jam ant kelių sėdėjo merga. Visi kėlė tostus, o aš buvau be žado.

Kodel ne prie zmonos sedejo?

Atsakyti
Todėl kad "bledė" anas. Jis ir neskubėjo pas ją. Tokie va vyrai, yra kam nepasisekė.
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 16, 09:56)
Nuėjau pas savąją paukštytę į darbą ir prie visų jos kolegų paklausiau - kaip dabar gyvensim - ji, aš, mano vyras ir visi vaikai ar kitokių variantų turi  ax.gif ? Ir ką jūs manote, laisvas paukštukas, iškaito, išraudonavo, vapėt kažką pradėjo ir mane už parankės į lauką vestis bandė, kad tik niekas nieko negirdėtų ir nesuprastų  biggrin.gif  Bet kodėl gi  g.gif ? Juk ji laisvas paukštelis, niekam nieko nežadėjo, jai gi spręsti ant kokia žiedelio  biggrin.gif
Tai vat, kai paslapčia dulkintis su svetimu vyru, tai kietos, o kai tai išviešinama jos aplinkoj, tada jau  žmonai reikia būti oriai, aiškintis su vyru ir pan....
Ir nereikia man apie kilimėlius ar skudurus rašyt  schmoll.gif
Čia jums meilužis tokios fignios prisuokė  biggrin.gif ?

Sauniai cia padaret thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Geriau sugalvojus nebuciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramedis @ 2012 07 16, 13:36)
O prie ko kolegos? blink.gif Norejot pasikalbeti, reikejo asmeniskai, reikalas gi pakankamai intymus, kam jums publika? Ziurovu butinai reikejo? Mano manymu sau jus padaret ne mazesne geda nei jai...

O man atrodo ,kad ji kaip tik parode meiluzei jos vieta smile.gif Anokia cia geda irnesakyk.gif O tai su vedusiais vaikuotais vyrais duotis tai jau negeda ,ania bigsmile.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 16, 13:38)
Gal ir nefasonas, žmonai, bet jei efektinga priemonė, kodėl gi ne? Ar jai turi rūpėti, kaip pasirodys prieš meilužės kolegas?! Pokui veniki svetimų nuomonė ar stebėjimaisi žmonos lygiu ar savigarba, pasakysiu jums. Kai svarbiausias punktas šeima.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 17, 15:54)
Todėl kad "bledė" anas. Jis ir neskubėjo pas ją. Tokie va vyrai, yra kam nepasisekė.

Atrodo zinoma man ta istorija. Paprasciausiai pinigai atima zmogiskuma ir uzkelia lyg debesu.
Atsakyti
O, mano vyro meiluze grazesne uz Onutes vyro meiluze. Va tep. biggrin.gif

Susiruose vyras su zmona i restorana. Na, sedi vaisinasi. Prie gretimo staliuko jauna, grazi moteris sedi ir vis zvilgcioja i poros puse. Staiga priena prie ju staliuko, pasilenkia prie vyro, kazka pakuzda i ausi ir nueina. Zmona klausia:
- Kas cia tokia?
- Tai mano meiluze.
Ach tu sioks ir toks pradeda zmona. Staiga atsiveria restorano durys ir ieina ju bendras pazystamas su nematyta moterim.
Zmona klausia:
- Kas cia tokia?
Vyras atsako, kad tai to vyro meiluze. Zmona pagalvojus po kiek laiko sako:
- Zinai, musiske grazesne. lotuliukas.gif
Atsakyti
As zinau cmiriu ir be babkiu, meninkas jis atseit, ikvepimo jam **** reikia... muza mat netinkama buvo, reikejo veneros, o salia tik ta madona su kudykiu.
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 07 17, 17:04)
Atrodo zinoma man ta istorija. Paprasciausiai pinigai atima zmogiskuma ir uzkelia lyg debesu.

Ar tik nebus tai dvi skirtingos istorijos cool.gif Nesistebėčiau ir jau niekuo nesistebiu. Kol buvau jauniklė dar stebėdavausi. Laikas daro savo darbą, oda rambėja.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 17, 16:06)
As zinau cmiriu ir be babkiu, meninkas jis atseit, ikvepimo jam **** reikia... muza mat netinkama buvo, reikejo veneros, o salia tik ta madona su kudykiu.

ai, tai visiems menininkams ikvepimo reik, unsure.gif is to gilaus rasto pradeda eiti i krasta...ziu, net zydrais patampa... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2012 07 17, 16:04)
O, mano vyro meiluze grazesne uz Onutes vyro meiluze. Va tep.  biggrin.gif

Susiruose vyras su zmona i restorana. Na, sedi vaisinasi. Prie gretimo staliuko jauna, grazi moteris sedi ir vis zvilgcioja i poros puse. Staiga priena prie ju staliuko, pasilenkia prie vyro, kazka pakuzda i ausi ir nueina. Zmona klausia:
- Kas cia tokia?
- Tai mano meiluze.
Ach tu sioks ir toks pradeda zmona. Staiga atsiveria restorano durys ir ieina ju bendras pazystamas su nematyta moterim.
Zmona klausia:
- Kas cia tokia?
Vyras atsako, kad tai to vyro meiluze. Zmona pagalvojus po kiek laiko sako:
- Zinai, musiske grazesne.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 07 17, 16:01)
O man atrodo ,kad ji kaip tik parode meiluzei jos vieta  smile.gif Anokia cia geda  irnesakyk.gif  O tai su vedusiais vaikuotais vyrais duotis tai jau negeda ,ania  bigsmile.gif ?

O tai meilužė turėtų būti supratinga ir atjaučianti, galvoti ne apie save, o apie šalia murkiančio katino šeimą... gal tegul jis pats apie ją galvoja.
Juokinga būtų situacija, jeigu meilužė jam paskaitą dar paskaitytų apie šeimyninę laimę, ištikimybę ir moralę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 17, 15:22)
O jis ka, dar nesugebejo nupirkti???Tai nafik toks vyras,man butu,net indaploves negali nupirkti lotuliukas.gif

O zinai ,nafik man ta indaplove ,kai yra mylintis vyras ,kuris isplauna tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2012 07 17, 15:53)

oj dzievuliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 07 17, 18:41)
O zinai ,nafik man ta indaplove ,kai yra mylintis vyras ,kuris isplauna  tongue.gif

Teisingai, reikia uzkrauti vyrus darbais, kad neturetu laiko ir jegu iki meiluziu nueiti. Kokios dar meiluzes, kai vakare tik speja kojas danesti iki lovos? biggrin.gif
Atsakyti