Yra neriančių ir nėščioms esant. Pamenu, kol gyva nepamiršiu, kaip vienas žinomas Vln veikėjas vakarėlyje tuo oačiu šventė vaiko gimimą (vakarėlio metu sužinojo, kad gimė), o jam ant kelių sėdėjo merga. Visi kėlė tostus, o aš buvau be žado.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 17, 15:49)
Yra neriančių ir nėščioms esant. Pamenu, kol gyva nepamiršiu, kaip vienas žinomas Vln veikėjas vakarėlyje tuo oačiu šventė vaiko gimimą (vakarėlio metu sužinojo, kad gimė), o jam ant kelių sėdėjo merga. Visi kėlė tostus, o aš buvau be žado.
Kodel ne prie zmonos sedejo?
Todėl kad "bledė" anas. Jis ir neskubėjo pas ją. Tokie va vyrai, yra kam nepasisekė.
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 16, 09:56)
Nuėjau pas savąją paukštytę į darbą ir prie visų jos kolegų paklausiau - kaip dabar gyvensim - ji, aš, mano vyras ir visi vaikai ar kitokių variantų turi
? Ir ką jūs manote, laisvas paukštukas, iškaito, išraudonavo, vapėt kažką pradėjo ir mane už parankės į lauką vestis bandė, kad tik niekas nieko negirdėtų ir nesuprastų
Bet kodėl gi
? Juk ji laisvas paukštelis, niekam nieko nežadėjo, jai gi spręsti ant kokia žiedelio
Tai vat, kai paslapčia dulkintis su svetimu vyru, tai kietos, o kai tai išviešinama jos aplinkoj, tada jau žmonai reikia būti oriai, aiškintis su vyru ir pan....
Ir nereikia man apie kilimėlius ar skudurus rašyt
Čia jums meilužis tokios fignios prisuokė
?

Tai vat, kai paslapčia dulkintis su svetimu vyru, tai kietos, o kai tai išviešinama jos aplinkoj, tada jau žmonai reikia būti oriai, aiškintis su vyru ir pan....
Ir nereikia man apie kilimėlius ar skudurus rašyt

Čia jums meilužis tokios fignios prisuokė

Sauniai cia padaret

Papildyta:
QUOTE(lauramedis @ 2012 07 16, 13:36)
O prie ko kolegos?
Norejot pasikalbeti, reikejo asmeniskai, reikalas gi pakankamai intymus, kam jums publika? Ziurovu butinai reikejo? Mano manymu sau jus padaret ne mazesne geda nei jai...

O man atrodo ,kad ji kaip tik parode meiluzei jos vieta

Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 16, 13:38)
Gal ir nefasonas, žmonai, bet jei efektinga priemonė, kodėl gi ne? Ar jai turi rūpėti, kaip pasirodys prieš meilužės kolegas?! Pokui veniki svetimų nuomonė ar stebėjimaisi žmonos lygiu ar savigarba, pasakysiu jums. Kai svarbiausias punktas šeima.

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 17, 15:54)
Todėl kad "bledė" anas. Jis ir neskubėjo pas ją. Tokie va vyrai, yra kam nepasisekė.
Atrodo zinoma man ta istorija. Paprasciausiai pinigai atima zmogiskuma ir uzkelia lyg debesu.
O, mano vyro meiluze grazesne uz Onutes vyro meiluze. Va tep.
Susiruose vyras su zmona i restorana. Na, sedi vaisinasi. Prie gretimo staliuko jauna, grazi moteris sedi ir vis zvilgcioja i poros puse. Staiga priena prie ju staliuko, pasilenkia prie vyro, kazka pakuzda i ausi ir nueina. Zmona klausia:
- Kas cia tokia?
- Tai mano meiluze.
Ach tu sioks ir toks pradeda zmona. Staiga atsiveria restorano durys ir ieina ju bendras pazystamas su nematyta moterim.
Zmona klausia:
- Kas cia tokia?
Vyras atsako, kad tai to vyro meiluze. Zmona pagalvojus po kiek laiko sako:
- Zinai, musiske grazesne.

Susiruose vyras su zmona i restorana. Na, sedi vaisinasi. Prie gretimo staliuko jauna, grazi moteris sedi ir vis zvilgcioja i poros puse. Staiga priena prie ju staliuko, pasilenkia prie vyro, kazka pakuzda i ausi ir nueina. Zmona klausia:
- Kas cia tokia?
- Tai mano meiluze.
Ach tu sioks ir toks pradeda zmona. Staiga atsiveria restorano durys ir ieina ju bendras pazystamas su nematyta moterim.
Zmona klausia:
- Kas cia tokia?

As zinau cmiriu ir be babkiu, meninkas jis atseit, ikvepimo jam **** reikia... muza mat netinkama buvo, reikejo veneros, o salia tik ta madona su kudykiu.
QUOTE(alisia31 @ 2012 07 17, 17:04)
Atrodo zinoma man ta istorija. Paprasciausiai pinigai atima zmogiskuma ir uzkelia lyg debesu.
Ar tik nebus tai dvi skirtingos istorijos

QUOTE(xxkamane @ 2012 07 17, 16:06)
As zinau cmiriu ir be babkiu, meninkas jis atseit, ikvepimo jam **** reikia... muza mat netinkama buvo, reikejo veneros, o salia tik ta madona su kudykiu.
ai, tai visiems menininkams ikvepimo reik,

Papildyta:
QUOTE(virga @ 2012 07 17, 16:04)
O, mano vyro meiluze grazesne uz Onutes vyro meiluze. Va tep.
- Kas cia tokia?
- Tai mano meiluze.
Zmona klausia:
- Kas cia tokia?

- Kas cia tokia?
- Tai mano meiluze.
Zmona klausia:
- Kas cia tokia?

QUOTE(NakedA @ 2012 07 17, 16:01)
O man atrodo ,kad ji kaip tik parode meiluzei jos vieta
Anokia cia geda
O tai su vedusiais vaikuotais vyrais duotis tai jau negeda ,ania
?

O tai meilužė turėtų būti supratinga ir atjaučianti, galvoti ne apie save, o apie šalia murkiančio katino šeimą... gal tegul jis pats apie ją galvoja.
Juokinga būtų situacija, jeigu meilužė jam paskaitą dar paskaitytų apie šeimyninę laimę, ištikimybę ir moralę

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 17, 15:22)
O jis ka, dar nesugebejo nupirkti???Tai nafik toks vyras,man butu,net indaploves negali nupirkti 

O zinai ,nafik man ta indaplove ,kai yra mylintis vyras ,kuris isplauna

Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2012 07 17, 15:53)
oj dzievuliau

QUOTE(NakedA @ 2012 07 17, 18:41)
Teisingai, reikia uzkrauti vyrus darbais, kad neturetu laiko ir jegu iki meiluziu nueiti. Kokios dar meiluzes, kai vakare tik speja kojas danesti iki lovos?