Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 17, 15:54)
Kas daugiau pasigirs. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

-Mano vyras tai tai valgyt daro....
-O mano vyras indus išsiplauna....
-o mano dar ir...
...
Jūs bėkit pasižiūrėt ar bėra tie vyrai....jau po trupučiuką sliūkina pas meilužes, kol Jūs čia dalinatės "O mano...." lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jug apie savo vyrus rasom ,ne apie kokios tai Zoses tongue.gif ,tai ir rasom "mano" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 17, 09:08)
Baik tu irnesakyk.gif, namie barsciais pamaitino, seilinuku burnyte nusluoste, apiprause, apskalbe ir pamigde. vaikams liepe tyliai vaiskcioti, kad nepazadintu, nes anas nubudes gali vel rujoti begti lotuliukas.gif

Matyt ne uz vyra plaukus rove o uz neteiseta storos pinigines naudojima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 17, 16:49)
Yra neriančių ir nėščioms esant. Pamenu, kol gyva nepamiršiu, kaip vienas žinomas Vln veikėjas vakarėlyje tuo oačiu šventė vaiko gimimą (vakarėlio metu sužinojo, kad gimė), o jam ant kelių sėdėjo merga. Visi kėlė tostus, o aš buvau be žado.

Tipo zmona gimde ligononej ,o jis tusinosi su kita blink.gif ? As apakus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatina @ 2012 07 17, 17:17)
O tai meilužė turėtų būti supratinga ir atjaučianti, galvoti ne apie save, o apie šalia murkiančio katino šeimą... gal tegul jis pats apie ją galvoja.
Juokinga būtų situacija, jeigu meilužė jam paskaitą dar paskaitytų apie šeimyninę laimę, ištikimybę ir moralę  lotuliukas.gif

Tuom ji ir yra meiluze ,kad slapcia gulineja su zenotu vyru biggrin.gif jai seima nebent josios rupi irnesakyk.gif ,ka ten tos zmonos seima - s... ,ania
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2012 07 17, 17:50)
Teisingai, reikia uzkrauti vyrus darbais, kad neturetu laiko ir jegu iki meiluziu nueiti. Kokios dar meiluzes, kai vakare tik speja kojas danesti iki lovos? biggrin.gif

biggrin.gif
va jei jau indu plauti nebegrys ,bus galima itarti meiluziavimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 07 17, 16:50)
Teisingai, reikia uzkrauti vyrus darbais, kad neturetu laiko ir jegu iki meiluziu nueiti. Kokios dar meiluzes, kai vakare tik speja kojas danesti iki lovos? biggrin.gif

O kam toks vyras reikalingas, kuris vos kojas iki lovos atvelka biggrin.gif Reikia juk gyvo lovoje mirksiukas.gif ar jums bet tik guli namuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatina @ 2012 07 17, 19:28)
O kam toks vyras reikalingas, kuris vos kojas iki lovos atvelka  biggrin.gif Reikia juk gyvo lovoje  mirksiukas.gif ar jums bet tik guli namuose rolleyes.gif

Ir kaip rasti ta aukso viduriuka? mirksiukas.gif Jei zmona tuos darbus nudirba, vakare buna pavargus ir dar su skaudancia galva. Kas belieka vyrui? Susirasti ta kuriai neskauda galvos? Ir paskui kaltinti meiluze? Jo, dilema. g.gif Cia turbut sunkiau negu su Niutono desniu. Jis, va prigule po medziu ir isrado traukos desni. O, kur mums savo stebuklus paguldyti, kad trauktu tik prie oficialiu zmonu/sugyventiniu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 17 liepos 2012 - 18:03
QUOTE(Fatina @ 2012 07 17, 18:28)
O kam toks vyras reikalingas, kuris vos kojas iki lovos atvelka  biggrin.gif Reikia juk gyvo lovoje  mirksiukas.gif ar jums bet tik guli namuose rolleyes.gif

Jūs labai senamadiška, negi seksui lovos reikia? Lovoj miegot reikia, o va seksu užsiimti yra idomesnių viečikių... Aš tiek metų ištekėjus ir tai žinau, o Jūs... ekspermentuot reikia, mielioji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2012 07 17, 18:59)
Jūs labai senamadiška, negi seksui lovos reikia? Lovoj miegot reikia, o va seksu užsiimti yra idomesnių viečikių... Aš tiek metų ištekėjus ir tai žinau, o Jūs... ekspermentuot reikia, mielioji  4u.gif

Gal ne visos megsta po sodybas ir boulingus lakstyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 17, 20:04)
Gal ne visos megsta po sodybas ir boulingus lakstyt  ax.gif

Dar, galima autobuse. Geriau tusciame. Nes keleiviams daug juoko butu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 17, 19:04)
Gal ne visos megsta po sodybas ir boulingus lakstyt  ax.gif

Jei pastebėjot, tai meilužės mėgsta, pačios prisipažino.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 07 17, 19:06)
Dar, galima autobuse. Geriau tusciame. Nes keleiviams daug juoko butu.  lotuliukas.gif

Tai kad duobiu daug mieste, dantis galima issilauzyt besibuciuojant rolleyes.gif
Atsakyti
O kam bučiuotis?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2012 07 17, 19:11)
O kam bučiuotis?

Tai negi iki tokio lygio kad wham bam, thank you ma'am blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti