Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(amarrile @ 2012 07 09, 13:40)
atejo laikas -ir byra žiedlapiai.Žiedas ne ilgaamžis.Reikia nuskinti ir kiti pražys

Kad kažkoks nonsensas: paliejau ir nustojo mesti žiedlapius g.gif Ar čia taip turi būti?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 07 09, 14:34)
Kad kažkoks nonsensas: paliejau ir nustojo mesti žiedlapius  g.gif  Ar čia taip turi būti?

tai gal dregmes truko...tokie karsciai....
Atsakyti
sveikos pelargoniju myletojos,as dar tik antri metai jomis susizavejau,va gavau mamos dienai maza daigeli,vargsiuko ir nebepersodinau blush2.gif doh.gif bet suzydo taip graziai,spalva grazi,o ziedeliai kaip rozytes,tai gal galit daugiau patyrusios pasakyt,cia toji kaip rozyte,ar pilnavidure pelargonija ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimke2 @ 2012 07 09, 18:57)
gal galit daugiau patyrusios pasakyt,cia toji kaip rozyte,ar pilnavidure pelargonija

Aš spėju, kad čia PAC Red Sybil ( rašo, kad tai Rosebud Geranium, t.y. rožiažiedė). Gal kas pataisys, jei klystu...
Lietuvoje ją gauti daug lengviau, nei užsienietiškų rožiažiedžių princesių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 09 liepos 2012 - 18:09
ivedus i dedule google sy pavadinima tai tikrai lyg ir sitokia ismeta,ir lapai tokie pat,ji kaip suprantu svyranti yra,bet as nepersodinau ir ji nelabai nusviro,dabar kiek turi ziedeliu ir nezinau,turbut neapsimoka bepersodint,o paskui nebezydes dar man grazuole g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimke2 @ 2012 07 09, 19:12)
ivedus i dedule google sy pavadinima tai tikrai lyg ir sitokia ismeta,ir lapai tokie pat,ji kaip suprantu svyranti yra,bet as nepersodinau ir ji nelabai nusviro,dabar kiek turi ziedeliu ir nezinau,turbut neapsimoka bepersodint,o paskui nebezydes dar man grazuole g.gif

Kiekvienu laistymu tręšk su žydėjimą skatinančiomis trąšomis, tai ir lapų priaugins, kurie ims svirti, ir žiedynų atsiras daugiau 4u.gif
Atsakyti
labai grazi gelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimke2 @ 2012 07 09, 18:57)
sveikos pelargoniju myletojos,as dar tik antri metai jomis susizavejau,va gavau mamos dienai maza daigeli,vargsiuko ir nebepersodinau blush2.gif  doh.gif

bet kokia graži wub.gif turėjau pink sybil lietuviškų, bet man tokiom gražiom rožytėm nežydėjo ax.gif

patarkit, kuo tripsus išnaikint? doh.gif buvo jų atsiradę daug ir taip staigiai, ant augalų daug nepastebėjau, bet lakstė ant grindų, ant stalo aplink vazonėlius g.gif tai prieš porą dienų galima sakyt visą balkoną su actara išploviau biggrin.gif šiandien žiūriu vėl ant pelargonijos lapų tos lervutės oranžinės bėgioja doh.gif
Atsakyti
dekui uz pagyras mano gelytei,tikiuosi iseis su jomis susidraugaut ir kasmet vis dauges pelargoniju pas mane smile.gif dar turiu baltu keleta ,bet pas mus pilna tokiu rudu vabalu,jei gerai paziurejau internete,tai grambuoliukai,ir taip apgrauze mano pelargonijas verysad.gif
Atsakyti
koki grozi namo parsitysiau... aisku ne roziaziede, bet karaliskoji, tik reik pirma museles nuvaikyti biggrin.gif sakau deciu mazum palaistyt g.gif balkone sildosi grozis dabar ax.gif
Atsakyti
O aš galiu paneigti, kad pelargonijos nemėgsta karščio. Maniškės nuo pat pavasario ištremtos į šiltnamį, nes neturiu sąlygų kitur kieme laikyt, šiemet įsigyjau snapuotųjų ilgakaklių porelę, kurios viską kas auga pešioja doh.gif Ir nepasakyčiau, kad pelargonijos blogai jaučiasi šiltnamyje. Dienomis ten tikrai karšta, kartais ir 40 laipsnių būna. Tada laistau kasdien.
Naująsias švedukes kol kas laikau namie, bet greitu metu irgi ištremsiu ten pat.
Parodysiu kai kurias blush2.gif
Čia tos kur turėjo išdygti rožiažiedės biggrin.gif Visgi teisybė, kad motininio augalo kopiją įmanoma gauti tik dauginant auginiais, o ne sėklomis.
user posted image

Salmon queen, pirkta vietinėj daigų parduotuvėj. Žydi nuo balandžio galo ir pastoviai po 3 žiedus turi.
user posted image

Ir pražydo Ungarisk. Ačiū dar kartą jediarai už ją 4u.gif wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2012 07 11, 13:36)

O aš vis bijau nešti į šiltnamį, kad nebūtų per karšta g.gif

Oho, koks žiedas bigsmile.gif - gal reikėtų įdėti į rožių temą biggrin.gif
Atsakyti