Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

Krialda
Gražu,nematyta,nauja thumbup.gif Kad tik lengvai augtų ir daugintusi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 15 liepos 2012 - 11:58
QUOTE(Krialda @ 2012 07 15, 13:36)
Nuostabios Darsės gėlytės thumbup.gif
Mamytės švedukės beveik visos žydi, bet nuotraukėlės gražios nesigavo, fotografavau su blykste, tai spalvos visiškai neatitinka tikrovės, tai parodysiu tik kelias:

drinks_cheers.gif Nuostabios Darsės ir Jūsų pelargonijos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Krialda, labai graži tavo kolekcija thumbup.gif
Ta kaktusažiedė Noel labai įdomi, tikėkimės, lengvai dauginsis ax.gif smile.gif

Ir apskritai, gerai pagalvojus, tai pelargonijų įvairovė ir rūšių gausa stebina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2012 07 14, 17:38)
Pardosysiu savo keletą, čia mano iš sėklų sėtos pagaliau normaliai pradeda žydėti

o antroj foto kokia įdomi, atrodo kad skirtingi žiedai vienam žiedyne bigsmile.gif
Milfield Gem kaip visada žavinga wub.gif

QUOTE(Krialda @ 2012 07 15, 12:36)
Mamytės švedukės beveik visos žydi, bet nuotraukėlės gražios nesigavo, fotografavau su blykste, tai spalvos visiškai neatitinka tikrovės, tai parodysiu tik kelias:

visos tokios nuostabios wub.gif super kolekcija thumbup.gif

aš ir pagaliau rožiažiedę turiu bigsmile.gif ačiū Pieninei aciuks.gif tokia didelė, vos ne medelis biggrin.gif atsargiai nupjoviau vieną šakelę ir pasimerkiau, kaži per kiek laiko galima tikėtis, kad išleis šakneles, jei viskas gerai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 07 15, 17:04)
atsargiai nupjoviau vieną šakelę ir pasimerkiau, kaži per kiek laiko galima tikėtis, kad išleis šakneles, jei viskas gerai? ax.gif

aš savo pelargonijų šakeles šaknydinau pamerkusi į vandenį, tai po 2 savaičių dar nebuvo jokio rezultato, o tik pradėjo pūti. Tai išgriebiau iš vandens, abskabiau pažeistus lapiukus ir įbedžiau į žemę, gal taip labiau patiks užsispyrėlėms:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyja lyja lietus: 15 liepos 2012 - 16:55
merginos,lauke pas viena svyrancia..pilna seklyciu..krenta tik pajudinus..kazi surinkus gal sudygtu???kaip manot?? g.gif

Krialda- wub.gif wub.gif wub.gif pirmos dvi foto....gal bus plenciuku g.gif i eile stoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jalka: 15 liepos 2012 - 19:13
QUOTE(jalka @ 2012 07 15, 19:12)

Krialda- wub.gif  wub.gif  wub.gif  pirmos dvi foto....gal bus plenciuku g.gif  i eile stoju

Pavasarį bus smile.gif kad tik prigytų.. o kol kas mamukas jas ir glosto ir kalbina- vienu žodžiu- lepina lotuliukas.gif
O aš orchidėjų plantaciją apmažinau- darau pelargonytėm daugiau vietos wub.gif paskutinis mano siuntinukas- tulpiažiedė, ir pora kvepiančiais lapais.. reikia kad rožytės ir kvepėtų rožėm tongue.gif
Ačiū merginos už gražius žodžius mano gėlytėm 4u.gif
Atsakyti
Grožybių pridėjot wub.gif 4u.gif

Čia, ką šiandien pavyko prabėgom pamatyt:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gaudvilė kur cia tokie vaizdai?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 07 16, 09:31)
Gaudvilė kur cia tokie vaizdai?

Gdansko senamiestis 4u.gif

Pelargonijų alėja ten pat:
user posted image

Marienburgo pilies kukli puošmena:
user posted image
Atsakyti
vis paskaitinėju jūsų temą, pirmus metus bandau auginti pelargonijas wub.gif
nyksta akyse mano gėlytės gal pagelbėsit verysad.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
gal kuri kaunietė turi įdomesnių palergonijų pasidalijimui? rožiažiedžių ar šiaip įdomesnių spalvikių. Na suprantama ne už dyką..... tai sutarsim manau. Nes turbūt rugpjūtį man reiktų bandyt šakeles pasidaigint. Paprastas kai daigindavau ar tai svyrančias ar ne - man jokių problemų nebūdavo, beveik 100 proc šakneles išleisdavo. Tik tos gražiosios gal lepesnės? nes man tai užtektų tik kad kas leistų paskabyt po kokią šakelę. Tuo pačiu finansinė našta palengvėtų, kurią patyrėt siųsdamiesi šituos grožius 4u.gif
Atsakyti