Pasikartosiu gal dėl bralette - kas esate pirkę - ar atitinka dydžiai ar padidinti? Noriu užsisakyti porą, tik bijau, kad nebūtų per didelis, negražiai atrodys..

Sveikos, ketinu pirkto VS bandeu maudymuka, nesioju 75C , tai koki dydi man reiktu imti? aciu uz pagalba!

O 32A liemenele Bomschell cia labai maza? Tap gundausi vienu maudomu, turiu VS tokiais dydziais(XS), krutine trp spaudzia.. Galvoju, jei kitas liemeneles fasoniukas (Bomschell) - gal kitaip ir atrodytu...Siap realiai mano po krutine 78 cm, o per krutine 82 cm. Gal galit pasidalinti tu matavimu subtilybem
. Nes taip noriu vieno maudomo, bet kazkai nesiryztu...

32A manau tikrai maža

QUOTE(cambala @ 2013 02 20, 13:10)
O 32A liemenele Bomschell cia labai maza? Tap gundausi vienu maudomu, turiu VS tokiais dydziais(XS), krutine trp spaudzia.. Galvoju, jei kitas liemeneles fasoniukas (Bomschell) - gal kitaip ir atrodytu...Siap realiai mano po krutine 78 cm, o per krutine 82 cm. Gal galit pasidalinti tu matavimu subtilybem
. Nes taip noriu vieno maudomo, bet kazkai nesiryztu...

Su 78 po krutine reikia ziureti bent jau i 34 apimti

QUOTE(Jaslene @ 2013 02 18, 07:51)
Sveikos, ketinu pirkto VS bandeu maudymuka, nesioju 75C , tai koki dydi man reiktu imti? aciu uz pagalba! 

virsu imkite 34C o apacia daugumos didinta man su 102/104 klubais s sociai
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 21, 16:45)
virsu imkite 34C o apacia daugumos didinta man su 102/104 klubais s sociai

Mano irgi 102-104 klubai, bet kelnaites visos M dydžio, S tikrai mažos...
Maudymkes kelntaites tikrai man su 92cm XS vos vos mazokos,daug modeliuku turiu,o apatinius tik XS,visus kurios turiu(o turiu labai daug) didinti.
QUOTE(super_wife @ 2013 02 21, 19:57)
Maudymkes kelntaites tikrai man su 92cm XS vos vos mazokos,daug modeliuku turiu,o apatinius tik XS,visus kurios turiu(o turiu labai daug) didinti.
Aš irgi turiu daug, 10 metų beveik VS perku, daugmaž vien VS... Ne visų modelių VS apatiniai būna XS. Aišku išimčių yra, kai kurie modeliai VS man didoki S, turiu ir xs kažkiek, bet nemėgstu labai aptemptų apatinių. Bet pas mane tik bikini ir hipsteriai, thong modelių mažiau turiu