Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai, bendra tema

QUOTE(bandeles @ 2012 10 01, 21:25)
Belieka pasitelkt kantrybe biggrin.gif Tai sekanti karta sakot tais paciais dazyt? Gal vel kazka naujo badyt? biggrin.gif

ai aš tai kažkaip jau pripratau ir pusantrų metų nieko nebekeičiu biggrin.gif

karts nuo karto praplaunu su šiuo daiktu
martis

tarkim 1 šaukštelis tų dažų ir 4 šaukšteliai savo naudojamo balzamo.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ispeju,nes pati nukentejau,naudoju Naturigin nr.2 black ir dziaugiuosi,bet kai Biotekoje neturejo black,ikiso man ebony,tris kartus perklausiau ar tikrai bus juodi,taip taip karksejo peroksidine konsultante,o gavosi saknys raudonai rudos,patikekit nors kepure uzsidek doh.gif o kai pareiskiau pretenzija del neprofesionalumo konsultantes,tai atsake,taip sita spalva labai klastinga,bet ateikit dabar turim ir juodu lotuliukas.gif tai jau spekit ar ejau schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir ko cia taip tylu? Ar niekas daugiau nebedazot plaukuciu, neeksperimentuojat su spalvytem? g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Dažiau mamukui su 7N ant šviesintų, šiek tiek su ryžu atspalviu, plaukų. Na, gavos neblogai, sakyčiau, šilta šviesiai ruda. Geltonas spindesys yra truputį, bet tikriausiai čia natūralus pigmentas toks, mat nei jai, nei man nieks jo nepanaikina doh.gif Patiko kvapas dažų, konsistencija. Ir kaina biggrin.gif
Atsakyti
Mielosios, aš čia dar naujokė, tai nežinau, gal jau kas klausė, bet neradau atsakymo.. 4u.gif Esat bandžiusios LOGONA plaukų dažus? Daug metų dažiau su visokiausiais beamoniakiniais ir t.t. dažais, bet jau atsibodo tų chemikalų kvapas ir poveikis plaukams, tai ieškau kažko nauralno.. esu dažius ir chna, bet man nelabai tinka raudoni atspalviai prie odos, tai galvoju ką čia dar natūralesnio pabandžius... papasakokit savo patirtis su LOGONA dažais, ačiū! rolleyes.gif
Atsakyti
Pasidalinkite nuomonem apie LOGONA ir SANTE plauku dazus, jei esat abu bandziusios, kurie jums patiko labiausiai ir kodel? Dar papasakokit apie rainbow research dazus... aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

As noreciau merginoms, kurios nori atsikratyti ryzo atspalvio, pries griebantis dazu isbandyti pilkinancius sampunus. Ir jei norit nugesinti ryza atspavi - reikia melyno sampuno, jei geltona - violetinio. Po labai ilgu paiesku pagaliau atradau Eurokos tikrai melyna Tonika 9.02 balzama. thumbup.gif
As praeita ziema netycia per daug nustamsinau ( spalva isejo gal 3 tonais tamsesne nei tikejausi, bet jau pastebejau, kad nuo visu bandytu dazu tampu gerokai tamsesne, nei rodo palete) dazais, kurie turejo atsiplauti doh.gif deja doh.gif po bandymo pasviesinti plaukai igavo raudono ryzumo. doh.gif tai tas balzamas tikrai padejo susvelninti situacija.

Kitas klausimas del "naturaliu" dazu, tai neskaitant visai naturaliu Logonos ir Sante (su jais galima isgauti labai ribotus atspalvius), naturaliausi pasirode Selective Feel the difference dazai thumbup.gif Pirma karta perkant is cia: http://www.selective.lt/lt/ , duoda 50% nuolaida. tai kaina visai normali gaunasi. As pirma karta pirkau pelenej, kur irgi 50% dave ax.gif Beje, as siuos dazus naudojau ne su peroksidu, o su MILDREVEALER ir MILDADDITIVE. Konsultante teige, kad siuose aktyvatoriuose nera peroksido,nes nera uzrasyta jokiu %. Peroksidas sudetyje tikrai yra. Taciau kiekis matyt mazesnis. Aisku nereikia tiketis, kad sie dazai isbalins, bet spalvai pagyvinti man labai patiko. Tikrai jauciasi skirtumas tarp plauko, kuris dazytas beamoniakiais Karaal dazais su 3% oksidatorium (kurie turejo nusiplauti) ir Selective Feel the difference. Tai toms, kurios nori tiesiog pagyvinti plauku spalva, tikrai siulyciau pabandyti.

Beje, Jusu pamegtu Naturigint bandziusi nesu, bet pries kokius 3 metus bandziau Herbatint. Su 6N gavausi kokio 3 lygio doh.gif (naturalus mano plaukai ir yra kazkur apie 6, bet tokie pilki, tuomet norejosi tiesiog sodresnes spalvos). Ir aisku jautesi, kad plaukas pagadintas tu dazu verysad.gif Daugiau nekartojau.
Atsakyti
QUOTE(dododole @ 2012 12 01, 14:11)
Pasidalinkite nuomonem apie LOGONA ir SANTE plauku dazus, jei esat abu bandziusios, kurie jums patiko labiausiai ir kodel? Dar papasakokit apie rainbow research dazus... aciu smile.gif

Bandziau Logona, bet ten ne tie tikrieji dazai ir jie tik spalva paryskina, bet jos nepakeicia. 2 kartus daziau su jais, rinkausi sviesiausia atspalvi (viso, berods, 5 yra ar 4)

user posted image

Pastebejau, kad vos vos pasviesejo, kas zinojo, kad daziau, irgi sake, kad matosi,o kas nezinojo, tai nesuprato net.

Apie laikymasi negaliu nieko pasakyti, nes ,,nenusekiau", be to, pasak konsultantes, jie blunka mazdaug tolygiai, nusiplauna per laika.
Terliones su tais dazais labai daug: mase reikia sumaisyti su karstu vandeniu, tada laukti kol atves (beje, nors spalva blond, mase yra burokeliu spalvos) ir tuomet ta kose tepti ant galvos, laikyti minimum valanda, galima ir ilgiau, jei noris didesnio intensyvumo, bet nezinau, ar proporcingai ilgiau laikant zenkliai pasviesetu plaukai. Po valandos viskas buna ant galvos uzdziuve, tie dazai lyg i moli pavirte. Nors raso, jog nebeplauti sampunu, tik isskalauti su vandeniu, bet bandziau abu kartus skirtingai, ir tikrai geriau yra su svelniu sampunu 1 k. perplauti. Jei ne, plaukai lieka tokie lyg apsinese, ne iki galo svarus.

Radau daug nuotrauku internete, koks efektas dazant su siais dazais:
http://www.organicha...h...ge&pageId=9
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2012 12 01, 15:12)
Sveikos,

Beje, Jusu pamegtu Naturigint bandziusi nesu, bet pries kokius 3 metus bandziau Herbatint. Su 6N gavausi kokio 3 lygio  doh.gif (naturalus mano plaukai ir yra kazkur apie 6, bet tokie pilki, tuomet norejosi tiesiog sodresnes spalvos). Ir aisku jautesi, kad plaukas pagadintas tu dazu verysad.gif Daugiau nekartojau.

o man tiko it Herbatint,plaukai blizgejo,kaip niekad,bet gal del to,kad dazau juoda spalva thumbup.gif
ir siaip pradejus naudoti ekologiskas priemones,sampunus,kondicionierius,gerietiskesnius dazus,kirpeja net nusistebejo,kad pilna nauju plauku,o gi oi ne pirma jaunyste rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 12 01, 17:17)
Bandziau Logona, bet ten ne tie tikrieji dazai ir jie tik spalva paryskina, bet jos nepakeicia. 2 kartus daziau su jais, rinkausi sviesiausia atspalvi (viso, berods, 5 yra ar 4)

user posted image

Pastebejau, kad vos vos pasviesejo, kas zinojo, kad daziau, irgi sake, kad matosi,o kas nezinojo, tai nesuprato net.

Apie laikymasi negaliu nieko pasakyti, nes ,,nenusekiau", be to, pasak konsultantes, jie blunka mazdaug tolygiai, nusiplauna per laika.
Terliones su tais dazais labai daug: mase reikia sumaisyti su karstu vandeniu, tada laukti kol atves (beje, nors spalva blond, mase yra burokeliu spalvos) ir tuomet ta kose tepti ant galvos, laikyti minimum valanda, galima ir ilgiau, jei noris didesnio intensyvumo, bet nezinau, ar proporcingai ilgiau laikant zenkliai pasviesetu plaukai. Po valandos viskas buna ant galvos uzdziuve, tie dazai lyg i moli pavirte. Nors raso, jog nebeplauti sampunu, tik isskalauti su vandeniu, bet bandziau abu kartus skirtingai, ir tikrai geriau yra su svelniu sampunu 1 k. perplauti. Jei ne, plaukai lieka tokie lyg apsinese, ne iki galo svarus.

Radau daug nuotrauku internete, koks efektas dazant su siais dazais:
http://www.organicha...h...ge&pageId=9

Aciu tau labai! 4u.gif O kur tu pirkai tuos dazus? Internetu ar yra kokiu parduotuviu kuriose pardavineja? (Vilniuje gal?)
Atsakyti
QUOTE(dododole @ 2012 12 01, 20:06)
Aciu tau labai!  4u.gif  O kur tu pirkai tuos dazus? Internetu ar yra kokiu parduotuviu kuriose pardavineja? (Vilniuje gal?)

Pirkau Vilniuj Biotekoj. Yra centre ju filialas ir PC Panoramoj.
Atsakyti
Sveikutes pasiskaitinejau sia temute norejau paklausti gal kuri zinote ar su Nturtint dazais galima isgauti tokia spalvyte
user posted image

biggrin.gif
Atsakyti