[quote=elenitta74,2013 02 16, 20:24]
[quote=Vicious_L,2013 02 16, 12:23]
Atspalvis gana saltas ypac galuose, bet tikrai i zila spalva ne kiek nepanasi. Siaip pati ateityje irgi noreciau truputi siltesnio atspalvio, gal kaip 7G, bet bijau kad nenuryzeti, ziuresiu kaip dabar spalva keisis plovimu metu. Spalvos minusas sitos kad isryskina pamelusius paakius, kai buvau sviesi is vis nepastebejau kad jie butu pamele, ir papilkejusveido oda atrodo.
Tai jei butum vyresne atrodytum kaipsenute, kaip ir as atrodziau su pilksvais plaukais. Todel, manau, kad tau irgi tinka silti tonai, nors paciai patinka kita spalva.
man ant kitu irgi grazu kitos spalvos, na saltesene, bet man paciai tinka silti tonai, ryzi, rudi..
[/quote]
As nezinau kaip kitiem atrodo is sono, bet as kazkaip stengiuosi to ryzumo vengt, nors nera mano naturalus plaukai ryzi, o tik su ryzu atspalviu, veidas siek ties strazdanotas, bet kazkaip man visi tie silti atspalviai isryskina ryzus bruozus, net nezinau kaip paaiskint, kurie man nepatinka. Dirbtinai labai sunku pagaut ta riba tarp pilko ir jau i ryzuma.
Mano spalvinis tipas grynai kaip sitos mergaites (Bonnie Wright), ji ziuriu suaugus ryzu spalvu laikosi, bet man tai nepatinka