Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai, bendra tema

Na nežinau kur klausti šio klausimo bet gal šita tema tikiuosi tiks ax.gif

Noriu paklausti gal kas bandę balzamą dažantį plaukus?
user posted image

koks rezultatas, ar labai kenkia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 02 23, 13:28)
Na nežinau kur klausti šio klausimo bet gal šita tema tikiuosi tiks  ax.gif

Noriu paklausti gal kas bandę balzamą dažantį plaukus?
user posted image

koks rezultatas, ar labai kenkia?  g.gif

Mano mama bandė ant rudų plaukų tai gavosi ryžai, o šeip šis dažantis balzamas skirtas šviesiems plaukams tamsių plaukų jis nepašviesins.
Atsakyti
4u.gif sveikos merginos niekur nerandu nete dazu "Bess" gal kuri zino kur gauti Kaune? aciu
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 02 15, 00:31)
Idesiu foto. Pries neturiu, bet gana sviesi buvau, idedu foto is anksciau, dabar jau buvo siek tiek nutamseje plaukai ir sioks tosks ryskesnis pigmentas uzdetas.

user posted image

Dabar (realiai spalva siek tiek tamsesne)
user posted image

Pastebejau, ant daugelio dazu pakuociu nelabai graziu plauku savininkes uzdetos, nelabai grazios spalvos, puslapy irgi siaip sau, atsilepimu mazai radau su nuotraukom, tai tikrai pranoko lukescius sie dazai. Ant N7 tu dazu dezutes tai man visiskai neatitinkanti nuotrauka spalvos, ant kuoksteliu parduotuvej spalvos visai kitaip atrodo, visos N spalvos labai fainos ir golden grazios, tik bijojau nuryzet, tai emiaus saltesni tona.

Ateinu su atsiliepimu po poros savaiciu. Spalva beveik visiskai nusiplove. Tikejausi kad nusiplaus nuo svieisu galu, bet nusiplove dar labiau nuo saknu ir nuo saknu. Jauciuosi nusivyus. Juk nedazysiu visa laik plauku visu kas dvi savaites sad.gif. Bandysiu dar karta nudazyti. Gal labiau isisgers. Tik nezinau kiek dabar laikyt nudazius, ar visus plaukus puse valandos ar saknis dazyt ir tik ant galo galus. Ar visus palaikut tik 10-15min.Galu tai spalva normali bet saknys tai i ryzuma, nervina
Atsakyti
Vel daziau visus plaukus, vel graziai atrodo plauku spalva, gal tik kazkdel sviesesne nei praeita karta, arba akys priprato prie tamsumo tai taip atrodo. Idomu kiek dabar spalva laikys. Cia taip gali ir nukrist plaukai doh.gif bedazant, idomu kokio stiprumo peroksidas cia gali but. Jei nusiplaus, tai sekntis kartas bus paskutinis , imsiu tamsesne spalva N6, o jei ir tada nelaikys spalva bent keliu menesiu tai pereit prie cheminiu teks, bet tikuosi viskas bus ok, nes spalvos tikrai tobulos norincioms naturalumo.
Atsakyti
Tai cheminiai po vieno dazymo irgi nelaikys. Cia reikia, kad spalvos pigmentas butu yvestas y balinta plauka. Tada laiko ilgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 03 05, 08:59)
Cia reikia, kad spalvos pigmentas butu yvestas y balinta plauka. Tada laiko ilgiau 4u.gif

Ka tai reiskia?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 03 05, 10:44)
Ka tai reiskia?

Kitose temose daug kartu rasyta buvo, net visa knygute ydeta, kaip dazyt plaukus, nepatingekit, pasiieskokit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos as su tokiu klausimuku jei dazot namie plaukucius kiek mazdaug dazu reiktu plaukam kurie netoli juosmens (ilgi) dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2013 03 07, 14:46)
Sveikos merginos as su tokiu klausimuku jei dazot namie plaukucius kiek mazdaug dazu reiktu plaukam kurie netoli juosmens (ilgi) dekoju is anksto  4u.gif

vienos pakuotes man pakanka,turiu daaaug plauku ir siekia liemeneles uzsegima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 07 kovo 2013 - 14:42
Mano plaukai iki peciu, tai vos vos uzteko vienos pakuotes kai mama daze. Iki uzpakalio man atrodo triju reiktu smile.gif, nebent ploni plaukai
Papildyta:
QUOTE(skruzdė... @ 2013 03 07, 14:38)
vienos pakuotes man pakanka,turiu daaaug plauku ir siekia liemeneles uzsegima ax.gif

Keista kad jum uztenka tik vienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 03 07, 19:00)
Mano plaukai iki peciu, tai vos vos uzteko vienos pakuotes kai mama daze. Iki uzpakalio man atrodo triju reiktu smile.gif, nebent ploni plaukai
Papildyta:
Keista kad jum uztenka tik vienos  g.gif

o kas cia keisto,pilnumoje uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti