Ringuvos drožlės gal ir kenkia skalbyklei, bet aš mačiau naujus Ringuvos miltelius alergiškiems ir kūdikiams - Balance, jie brangoki, apie 5 Lt pakelis, tačiau bent jau skalbyklei nekenks.
QUOTE(eja @ 2006 08 29, 09:36)
Ringuvos drožlės gal ir kenkia skalbyklei, bet aš mačiau naujus Ringuvos miltelius alergiškiems ir kūdikiams - Balance, jie brangoki, apie 5 Lt pakelis, tačiau bent jau skalbyklei nekenks.
reikes paieskoti

Mes naudojame ūkinį muilą Ringuvos skirtą kūdikiams.
QUOTE(eja @ 2006 08 29, 11:36)

is pradziu skalbiau rankomis su ringuvos muilu,o nuo kokiu 2-3 men pradejau pirkti Blance miltelius,tikrai faini.
Is pradziu pirkau Bobo miltelius,bet kazkaip teko su jais paskalbt rankomis tai man isbere visas rankas

as naudoju ringuvos muila su tulzim,nes tik sugeba isimti kakucio demes jei pampersas netycia praleidzia
pradžioj skalbiau su Ringuvos muilu (rankomis), bet kai persikėliau pas mamą mėnesiukui nusipirkau Balance ir auto skalbiamąja naudojaus, nes užpakaliuką gydymės ir vystyklų kūvos... kai grįžom namo tinka bet kokie milteliai, nes skalbiankė
kai sesuo buvo svečiuos dar pasiguodė, kad ne tik dėmės, bet ir spalvos iš džinsų dingo
gali net nenaudot miltukų išplauna viską kas ilgai rankomis trinant su visokiom priemonėm įveikiama

Naudojam Ringuvos muilo drozles.

Naudojau ringuvos drozles
dabar perejom prie Persil sintensiv

o mums Ringuvos produkcija netinka mus beria
tai skalbiam su Balance tai jis mums

Me snaudojame ūkišką muilą vaikams...

Ringuvos muilo drožlės prastai skalbia, neišima dėmių ir drabužėliai kažkokie iš baltų pilki patapo. Geri Neutral, o dabar naudoju Persil sensitiv. Rankom neskalbiau niekada tik mašina.
QUOTE(Žana B @ 2007 02 21, 11:07)

Cia turbut kiekvienam vaikui skirtingai