Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja Ringuvos produkciją?

Ringuvos drožlės gal ir kenkia skalbyklei, bet aš mačiau naujus Ringuvos miltelius alergiškiems ir kūdikiams - Balance, jie brangoki, apie 5 Lt pakelis, tačiau bent jau skalbyklei nekenks.
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2006 08 29, 09:36)
Ringuvos drožlės gal ir kenkia skalbyklei, bet aš mačiau naujus Ringuvos miltelius alergiškiems ir kūdikiams - Balance, jie brangoki, apie 5 Lt pakelis, tačiau bent jau skalbyklei nekenks.

reikes paieskoti thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojame ūkinį muilą Ringuvos skirtą kūdikiams.
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2006 08 29, 11:36)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

is pradziu skalbiau rankomis su ringuvos muilu,o nuo kokiu 2-3 men pradejau pirkti Blance miltelius,tikrai faini.
Is pradziu pirkau Bobo miltelius,bet kazkaip teko su jais paskalbt rankomis tai man isbere visas rankas doh.gif Nors jie skaitosi alergiskiems zmonems ir kudikiams blink.gif Nezinau gal cia tik man taip pasitaike mastau.gif
Atsakyti
as naudoju ringuvos muila su tulzim,nes tik sugeba isimti kakucio demes jei pampersas netycia praleidzia
Atsakyti
pradžioj skalbiau su Ringuvos muilu (rankomis), bet kai persikėliau pas mamą mėnesiukui nusipirkau Balance ir auto skalbiamąja naudojaus, nes užpakaliuką gydymės ir vystyklų kūvos... kai grįžom namo tinka bet kokie milteliai, nes skalbiankė thumbup.gif kai sesuo buvo svečiuos dar pasiguodė, kad ne tik dėmės, bet ir spalvos iš džinsų dingo lotuliukas.gif gali net nenaudot miltukų išplauna viską kas ilgai rankomis trinant su visokiom priemonėm įveikiama wub.gif
Atsakyti
Naudojam Ringuvos muilo drozles. thumbup.gif
Atsakyti
Naudojau ringuvos drozles thumbup.gif thumbup.gif dabar perejom prie Persil sintensiv thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o mums Ringuvos produkcija netinka mus beria doh.gif tai skalbiam su Balance tai jis mums thumbup.gif
Atsakyti
Me snaudojame ūkišką muilą vaikams... thumbup.gif
Atsakyti
Ringuvos muilo drožlės prastai skalbia, neišima dėmių ir drabužėliai kažkokie iš baltų pilki patapo. Geri Neutral, o dabar naudoju Persil sensitiv. Rankom neskalbiau niekada tik mašina.
Atsakyti
QUOTE(Žana B @ 2007 02 21, 11:07)
o mums Ringuvos produkcija netinka mus beria  doh.gif tai skalbiam su Balance tai jis mums  thumbup.gif

g.gif o mes kai buvom pas alergologa tai ji mums parekomendavo ,kap tik ringuvos drozlem skalbti,Sake tipo cia kaip tik alergiskiem vaikam gerai g.gif
Cia turbut kiekvienam vaikui skirtingai 4u.gif
Atsakyti