Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja Ringuvos produkciją?

Patenkinta šia produkcija, bet dabar jau juo nebeskalbiu, nes pupa nealergiška ir skalbiu su bendrais skalbimo milteliais, ringuvos muilą naudoju tik dėmytėms valyti ax.gif
Atsakyti
O as su ringuvos drozlemis skalbiu ir savo rubus, ne visus, bet skalbiu ir man labai patinka thumbup.gif ir kvapas toks nieko visai, ir vaikiuko drabuzelius zadu skalbti tik su jais biggrin.gif
Atsakyti
o man priesingai-nepatiko.liko visos demes.Gal todel,kad skalbiau 60 laipsniu temperaturoje. protest.gif
Atsakyti
Na as skalbiu 50 laipsnių temperatūroje. Šiaip drabužėliai mažiaus tokie gana švelnūs lieka. Na iš baltų palučių tai dėmių neišima, bet galima prieš tai išplauti ūkišku mailu su tulžim. thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai drožles įpilu tiesiai į būgną. Labai gerai išskalbia net prie 60 laipsnių temperatūros.
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2007 04 14, 17:57)
Gaila, kad dar nemaciau ju gamybos milteliu, butinai kai rasiu nusipirksiu.

pirkau Akropolio Maximoj Ringuvos miltelius kūdikių ir alergiškų žmonių rūbeliams - Balance. Labai patiko thumbup.gif kaip ir visa kita jų produkcija, kurią naudoju - muilas su tulžim, muilas vaikų rūbeliams ir muilas dėmėms šalinti
Atsakyti
man ir jis patinka thumbup.gif , ploviau su juo savo mergytės drabužiukus iki 1metų, dabar jau daudoju paparastus skambimo miltelius, nes pupa nealergiška jiems smile.gif
Atsakyti
Man patinka visa ringuvos produkcija, ūkiški muilai, skalbimo milteliai.Aš už lietivišką produkciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2009 02 04, 15:21)
Man patinka visa ringuvos produkcija, ūkiški muilai, skalbimo milteliai.Aš už lietivišką produkciją 4u.gif

10 procentų pritariu. drinks_cheers.gif
O alergiškiems lėliukams (kaip mano dičkis) tai nepakeičiami, nuo visų kitų (maniškį asmeniškai) beria...
Atsakyti
QUOTE(ATIDE @ 2007 05 05, 09:25)
Patenkinta šia produkcija, bet dabar jau juo nebeskalbiu, nes pupa nealergiška ir skalbiu su bendrais skalbimo milteliais, ringuvos muilą naudoju tik dėmytėms valyti  ax.gif

visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau, kad daug kas savo mazyliams naudoja Lietuviska muiliuka Tindi, bet kiek ieskojau prekybos centruose - niekur neradau schmoll.gif
Tad norejau paklausti, kur jus perkate kudikiams skirta Ringuvos produkcija?
Mane dar labai sudomino koncentruotas skystas audinių skalbiklis BALANCE NEUTRAL 1,5l, bet jo taip pat nerandu pirkti doh.gif
Atsakyti
Man irgi patinka Ringuvos produkcija! 4u.gif
Atsakyti