Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja Ringuvos produkciją?

o as skalbiau leliaus rubelius rankomis su ringuvos drozlem ,tai man isbere rankas blink.gif nors anksciau nebuvau niekam elergiska,cia gal todel kad nestuke.gif
Atsakyti
As naudoju Ringuvos ukisko muilo drozles, labai gerai plauna. Neberia nei manes nei vaiko. Ir kitoki Ringuvos ukiska muila naudoju. Man labai patinka visa ju produkcija.
Gaila, kad dar nemaciau ju gamybos milteliu, butinai kai rasiu nusipirksiu.
Atsakyti
Su Ringuva skalbiau pirmą mėnesį, o po to atsargiai pradėjau skalbti su įprastais milteliais.
Atsakyti
Lelių prausiu su Tindi paprastu muiliuku - šiek tiek sausina, gal reik pabandyt su aliejuku ar kokiu ten priedu lyg mačiau g.gif
Turiu nusipirkus ūkišką muilą Kūdikių rūbeliams skalbti, tai nepanaudojau blush2.gif
Ringuvos drožlės tiesiog thumbup.gif
Su Balanse milteliais skalbiu nuo pirmųjų savaičių, nealergizuoja, gerai skalbia, kaina nelabai bet vaikui negaila wub.gif tik vat kažkodėl man rankšluosčiai jais išskalbti kažko per kieti būna sad.gif Gal minkštiklį jūs dar dedat?
Atsakyti
drauges vaikas alergiskas. tai gydytoja rekomendavo ringuvos muilu skalbti drabuzelius. vaikui uzdejo RInguvos muilu skalbtas kelnytes, tai per puse valandos isbere nezmoniskai.

vaikui ir seimai naudoju dabar Maximoje atsiradusius Izraelyje gaminamus SANO Sensitive for babies (non-bio). labai gera kaina, o kokybe nesiskundziau. Ringuvos muilas gerai isplauna demes (rankomis). Paprastas ukiskas. O Ringuvos muila su tulzim naudoju seniai. patenkinta. kitu demiu isemeju net ir nebandau. pabandziau Vanish. Tai vanishino (dingo) spalvos is drabuziu dememis. Teko marskinius ir kelnes ismesti.
Atsakyti
kendal - gal tavo drauge tiesiog prastai iskalavo muila, tad taip ir atsitiko.

Nors siaip as labiausiai pasitikiu lietuviskais gaminiais, nes, jie neturi tiek pinigu, kad prikisti sintetikos smile.gif
Tiek pati, tiek vaika prausiu Ringuvos prausikliais (sampunai, muiliukai, duso zeles, balzamai, skalbimo milteliai).
Ir kvepia jie man naturaliausiai, nors kainuoja tai nelabai pigiai ax.gif
O geresnio muilo uz smile ir tindi iki siol neradau - neradau. Jei ir perku uzsienietiskus, tai juos del kvapo dedu i spinta, bet ne prausimuisi bigsmile.gif .
Ir kuo gali buti blogas lietuviskas sampuniukas ir muiliukas tindi? net as prausiuosi, is vaiko konfiskavus blush2.gif
Ir rubelius iki keliu men skalbiau rankomis arba paprasta skalbimo masina (buvom tokia mazyte nusipirke tam reikalui (gal kam perparduot? ax.gif ) su drozlemis. Kaip sakiau - svarbiausia - isskalauti!
Ir pasirinkimas gan nemazas kai kuriose parduotuvese, o www.agu.lt - praktiskai visas asortimentas, kadangi gyvenu uzmiestyje, man ten patogu pirkti, gal ne as viena laukinej gamtoj tupiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2006 08 29, 10:36)
Ringuvos drožlės gal ir kenkia skalbyklei, bet aš mačiau naujus Ringuvos miltelius alergiškiems ir kūdikiams - Balance, jie brangoki, apie 5 Lt pakelis, tačiau bent jau skalbyklei nekenks.

jau norėjau klaust, ba nesupratau, ar tos drožlės ir milteliai - tai viena ir tas pat..
vakar nusipirkau Ringuvos skalbimo miltelių vaikiškiems rūbams. ruošiuosi išbandyti. negirdėjau atsiliepimų. draugė rekomendavo Bobas, o aš išvis skeptiškai šiuo klausimu nusiteikusi.
nors ir nesu pesimistė, bet girdėjau kartą vieno žmogaus, dirbusio (atlikusio praktiką turbūt) higienos prekių ir pan. fabrike. Sakė, pagaminama viena masė, o paskui supilstoma į skirtingus buteliukus - kur šampūnas, kur skalbimo skystis, kur dar koks brudas blink.gif
taip kad, sakoma, kiek daug kartais padaro mūsų mintys!!!! doh.gif
sako, jei žmogus valgo morką, šventai tikėdamas, kad ji iš ekologiško ūkio, tai ji jam ir padeda kaip ekologiška, net jei išauginta šalia autostrados thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju ringuvos skalbiama muiliuka.
labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Kai tik gime mazule, naudojau muilo drozles. Nera jos labai patogios naudoti, o ar gerai skalbia nezinau g.gif Jokio skirtumo nuo kitu naudotu milteliu nepajutau. Mazyle nealergiska, tai ir tuo atzvilgiu neturiu ka paskyti. Visi giria sampuniukus ir duso zele, butinai reiks pabandyti, nes iki siol nedrisau.
O del sintetikos ir pigumo... Sintetika deti tikrai yra pigiau nei naturalias medziagas. nes jas reikia is kazkur gauti, atitinkamai apdoroti, o ir galiojimo laikas tokiu gaminiu trumpesnis. Paziurekit i produktu etiketes ir kaina, paprastai kuo daugiau visokiu zoliu ekstraktu, tuo ir kaina didesne. Nemanau, kad lietuviski gaminiai kuo nors geresni nei gerai zinomu uzsienio firmu. gal kaina kiek mazesne. Ir, kad blogesni nemanau... Zinoma, lyginant su kai kuria pigia lenkiska ar rusiska kosmetika, kokybe nepalyginamai geresne. O ir gamintojus lietuviskus remti reikia
Atsakyti
skalbiau su Rinuvos drozlem, labai patiko, gerai isskalbdavo. keista, kad jos alergizuoja g.gif
Atsakyti
Aš tai nudoju Ringuvos ir ūkinį ir tindi tuos vaikiškus muiliukus. Ir tikrai esu patenkinta.
Atsakyti
Aš irgi esu patenkinta Ringuvos produkcija thumbup.gif Dėmes šalina neblogai ūkiškas muilas su tulžimi.Tik dar neteko išbandyt skalbiamųjų milteliu Balanse ax.gif
Atsakyti