Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VI tema

Jediara, ačiū už atsakymą biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Iškasiau lelijas. doh.gif Nežinojau, kad TOKS sunkus darbas. Iš vieno 0,5kv m plotelio turbūt kibirą prikasiau svogūnėlių. Sunkiausiai ir kvailiausiai tai, kad ten kokios 8 ar dešimt rūšių buvo doh.gif Bandžiau skirstyt, velniai žino ar neprimaišiau.
Bet kokie smulkūs svogūnėliai doh.gif Koks 1 didesnis iš rūšies, o kiti mažiukai.
Nesuprantu kaip čia taip - žydėjo tai gražiai, gausiai. Ar čia susmulkėjo dėl to, kad daug metų (kai kurie, ne visi) augo vienoje vietoje ir giliai pasodinti. Nesuprantu kaip čia.
Tuos mažus gaila išmest, tai dabar suku galvą kur visus susodinti, pasiauginimui.
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 08 16, 19:48)
Iškasiau lelijas.  doh.gif  Nežinojau, kad TOKS sunkus darbas. Iš vieno 0,5kv m plotelio turbūt kibirą prikasiau svogūnėlių. Sunkiausiai ir kvailiausiai tai, kad ten kokios 8 ar dešimt rūšių buvo doh.gif  Bandžiau skirstyt, velniai žino ar neprimaišiau.
Bet kokie smulkūs svogūnėliai doh.gif  Koks 1 didesnis iš rūšies, o kiti mažiukai.
Nesuprantu kaip čia taip - žydėjo tai gražiai, gausiai. Ar čia susmulkėjo dėl to, kad daug metų (kai kurie, ne visi) augo vienoje vietoje ir giliai pasodinti. Nesuprantu kaip čia.
Tuos mažus gaila išmest, tai dabar suku galvą kur visus susodinti, pasiauginimui.

Aš taip pat pernai iškasusi krūmą nusivyliau svogūnų dydžiu, nors žydėjo gausiai, maniau rasiu didelius svogūnus. Susodinau visus ir mažiukus, ir didelius, šiemet keras žydėjo taip pat gausiai. Matyt tokia rūšis su nedideliais svogūnais.
Atsakyti
blush2.gif o jas kasmet reik iškasinėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 08 16, 22:49)
Aš taip pat pernai iškasusi krūmą nusivyliau svogūnų dydžiu, nors žydėjo gausiai, maniau rasiu didelius svogūnus. Susodinau visus ir mažiukus, ir didelius, šiemet keras žydėjo taip pat gausiai. Matyt tokia rūšis su nedideliais svogūnais.

Gal ir man taip padaryt g.gif Nes vietos vaikų lopšeliui nelabai turiu ax.gif Net naktį planavau kur susodint lotuliukas.gif
Man patinka, kai daug žiedų vienoje vietoje, o ne po vieną auga ir žydi.

Kasmet iškasinėt nereikia. Aš tik po kokių 7-8m iškasiau, imant nuo pirmųjų svogūnėlių pasodinimo. Bet jau ryškiai vėlavau. blush2.gif Todėl sunkiai dabar galiu atrinkti kur kokios. Tik spėjimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 08 17, 00:53)
blush2.gif  o jas kasmet reik iškasinėti  blush2.gif

Lelijos kasamos kas 5-6 metai, nes vėliau svogūnėliai labai susmulkėja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 17, 08:11)
Lelijos kasamos kas 5-6 metai, nes vėliau svogūnėliai labai susmulkėja rolleyes.gif

Va man ir atsakymas blush2.gif
Bet aš turiu pasiteisinimų rolleyes.gif norėjau didelės puokštės vienoje vietoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 08 17, 09:20)
Va man ir atsakymas  blush2.gif
Bet aš turiu pasiteisinimų  rolleyes.gif  norėjau didelės puokštės vienoje vietoje  blush2.gif

biggrin.gif Nesiteisink, man taip pat labai gražu, kai daug žiedų vienoje vietoje mirksiukas.gif
Greitu laiku ir aš pradėsiu kasti lelijas, juk merginos laukia svogūnėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 17, 08:31)
biggrin.gif Nesiteisink, man taip pat labai gražu, kai daug žiedų vienoje vietoje mirksiukas.gif
Greitu laiku ir aš pradėsiu kasti lelijas, juk merginos laukia svogūnėlių ax.gif

thumbup.gif ir aš, ir aš laukiu ax.gif labai labai. Ir ne tik lelijų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 08 17, 09:32)
thumbup.gif  ir aš, ir aš laukiu  ax.gif labai labai. Ir ne tik lelijų  rolleyes.gif

Žinau mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Paskutinis džiaugsmas vasarėlės
user posted image
user posted image
Kažin koks pirmosios pav,nesu tokios pirkus atrodo ax.gif
Atsakyti