Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VI tema

Svogūninių temoj klausimas ištrintas, tai paklausiu čia (juk tiek profių turim mirksiukas.gif )- ar plukės žiemai iškasamos, ar galiu palikti?
Atsakyti
šiaip tai paliekamos, tik geriausiai peržiemoja baltosios o kitos nelabai peržiemoja gal pridengti reiktų?
Atsakyti
Keista, kad šiemet žydėjusių lelijų tokie maži svogūnėliai g.gif .
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 22, 13:48)
Keista, kad šiemet žydėjusių lelijų tokie maži svogūnėliai  g.gif .

Pas mane buvo tas pats
Atsakyti
Paskutiniai žiedai sad.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
koks dailus žiedelis paskutinėje foto wub.gif beje, o jūsų gėlėse esantis gėlių perteklius yra šiųmetinis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 23 rugpjūčio 2012 - 18:41
QUOTE(Feniksas45 @ 2012 08 23, 20:39)
koks dailus žiedelis paskutinėje foto  wub.gif beje, o jūsų gėlėse esantis gėlių perteklius yra šiųmetinis  ?

Ačiū 4u.gif Taip jau šiųmetinis ax.gif
Atsakyti
jediara, super žiedai wub.gif

aš vakar išėjau į gėlynus pasivaikščiot ir pamačiau, kad viena lelijėlė dar tik skleidžia pumpurus - geltona, tai gal bus tokia kaip jediaros bigsmile.gif

jediara, gal augini lelijas Scheherezade?
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 24, 10:03)
jediara, super žiedai wub.gif

aš vakar išėjau į gėlynus pasivaikščiot ir pamačiau, kad viena lelijėlė dar tik skleidžia pumpurus - geltona, tai gal bus tokia kaip jediaros bigsmile.gif

jediara, gal augini lelijas Scheherezade?

Ačiū 4u.gif Taip, žinau, kad "Sėkmę" ir Tu augini mirksiukas.gif
Scheherezade neauginu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 24, 09:49)
Ačiū 4u.gif  Taip, žinau, kad "Sėkmę" ir Tu augini mirksiukas.gif
Scheherezade neauginu  blush2.gif

Pati jau nebežinau ką auginu kol kokio netyčiuko nelauktai netikėtai neužmatau lotuliukas.gif Iš kitos pusės taip daug smagiau - nelauki, nesitiki ir tik oplia bigsmile.gif

O kodėl nebeaugini g.gif Kažkokių minusų turi g.gif Užmačiau jų plantaciją augančių pas Rasą ir kvapą užėmė ž žydi koks penkiolika stiebų, kurių aukštis netoli dviejų metrų blink.gif Vaizdas iš kojų išvertė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 24, 11:03)

O kodėl nebeaugini g.gif  Kažkokių minusų turi  g.gif Užmačiau jų plantaciją augančių pas Rasą ir kvapą užėmė ž žydi koks penkiolika stiebų, kurių aukštis netoli dviejų metrų  blink.gif  Vaizdas iš kojų išvertė biggrin.gif

Turiu panašių, tai kažkaip ir "neužkabino" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 24, 11:03)
Turiu panašių, tai kažkaip ir "neužkabino" blush2.gif

Man labai patiko, kad vėlyva - pas mane paskutinė žydi Miss Feya ir ta geltonoji skleidžiasi. Ir psio bus su šiemetiniu lelijų žydėjimu verysad.gif Pažiūrėjau pas Rasą, tai šiuo metu ir pas ją tik Miss Feya ir Scheherezade bežydi ax.gif
Atsakyti