Prašau patarimo merginos.Padovanojo man draugė nesodininkė lelijos svogūną shocking va šiuo metu
Tai kažin bandyt man ją į žemę kišt ir uždengt kažkaip?Ar kokiam vazone užkast ir įstiklintam balkone laikyt per žiemą?
Sakyčiau, kad į žemę lauke. Pašalus pamulčiuosit. Nebent ta leleja iš šiltų kraštų ir pas mus nežiemoja. Tai kad jos augtų vcazonuose..prastuma iš jų juose. Pavasarį jau nebus laikas sodinti į žemę. Pasodinus nežydės tais metais.
Mes dar irgi ne visas lelijas pasodinę. Kažkurią dieną sodins.
Mes dar irgi ne visas lelijas pasodinę. Kažkurią dieną sodins.
QUOTE(Regila @ 2012 10 09, 18:15)
ačiū
Sodink ir nepergyvenk
, aš dar laukiu parvežant lelijų - sodinsiu ir žinau, kad augs
QUOTE(jediara @ 2012 10 09, 21:52)
Sodink ir nepergyvenk
, aš dar laukiu parvežant lelijų - sodinsiu ir žinau, kad augs 
QUOTE(Lutpede @ 2012 10 09, 23:45)
Jau pasodinote? Man teks ir lapkritį sodinti
QUOTE(jediara @ 2012 10 28, 22:39)
Laukiu ir aš
tik galvoju ir neapsisprendžiu, kad gal geriau jas kišti ne į gruntą taip vėlai, o rūsyje durpėmis užpilti ir pavasarį sodinti
kaip manote, kuris variantas geresnis
QUOTE(vera.vera @ 2012 10 29, 00:55)
Laukiu ir aš
tik galvoju ir neapsisprendžiu, kad gal geriau jas kišti ne į gruntą taip vėlai, o rūsyje durpėmis užpilti ir pavasarį sodinti
Aš visada sodinu, nes nemanau, kad turiu geras laikymo sąlygas
Tikiuosi, kad dar atšils oras ir galėsim pasodinti grunte
kitą savaitę jau be šalnų turėtų būti, bet atrodo vėl su lietum
Sveikos mergaites.
Regila, Jediara, patarkite prasau. Uz liliju eiles buvo vietos, na ir kad pavasari lysve nebutu be ziedu salia leliju sukisau tulpes ir krokus. lelijas reiks uzpilti durpemis, dabar man klausimas toks, ar tulpes islys is tu durpiu? ar cia visai durnai padariau sukisdama tas tulpes su lelijomis
Regila, Jediara, patarkite prasau. Uz liliju eiles buvo vietos, na ir kad pavasari lysve nebutu be ziedu salia leliju sukisau tulpes ir krokus. lelijas reiks uzpilti durpemis, dabar man klausimas toks, ar tulpes islys is tu durpiu? ar cia visai durnai padariau sukisdama tas tulpes su lelijomis