Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VI tema

paįvairino gėlyną spalvomis ir kvapais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Prašau patarimo merginos.Padovanojo man draugė nesodininkė lelijos svogūną shocking va šiuo metu doh.gif Tai kažin bandyt man ją į žemę kišt ir uždengt kažkaip?Ar kokiam vazone užkast ir įstiklintam balkone laikyt per žiemą?
Atsakyti
Sakyčiau, kad į žemę lauke. Pašalus pamulčiuosit. Nebent ta leleja iš šiltų kraštų ir pas mus nežiemoja. Tai kad jos augtų vcazonuose..prastuma iš jų juose. Pavasarį jau nebus laikas sodinti į žemę. Pasodinus nežydės tais metais.
Mes dar irgi ne visas lelijas pasodinę. Kažkurią dieną sodins.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 10 09, 18:15)

ačiū 4u.gif Kišim tada žemėn.Nu bet cibulis tai gero vyriško kumščio dydžio bigsmile.gif
Atsakyti
Sodink ir nepergyvenk irnesakyk.gif , aš dar laukiu parvežant lelijų - sodinsiu ir žinau, kad augs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 10 09, 21:52)
Sodink ir nepergyvenk irnesakyk.gif , aš dar laukiu parvežant lelijų - sodinsiu ir žinau, kad augs rolleyes.gif

mirksiukas.gif Ir aš laukiu
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 10 09, 23:45)
mirksiukas.gif Ir aš laukiu

Jau pasodinote? Man teks ir lapkritį sodinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 10 28, 22:39)
Jau pasodinote? Man teks ir lapkritį sodinti doh.gif

Laukiu ir aš smile.gif
tik galvoju ir neapsisprendžiu, kad gal geriau jas kišti ne į gruntą taip vėlai, o rūsyje durpėmis užpilti ir pavasarį sodinti g.gif
kaip manote, kuris variantas geresnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 10 29, 00:55)
Laukiu ir aš smile.gif
tik galvoju ir neapsisprendžiu, kad gal geriau jas kišti ne į gruntą taip vėlai, o rūsyje durpėmis užpilti ir pavasarį sodinti  g.gif
kaip manote, kuris variantas geresnis ax.gif

Aš visada sodinu, nes nemanau, kad turiu geras laikymo sąlygas rolleyes.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad dar atšils oras ir galėsim pasodinti grunte
Atsakyti
kitą savaitę jau be šalnų turėtų būti, bet atrodo vėl su lietum
Atsakyti
Sveikos mergaites.

Regila, Jediara, patarkite prasau. Uz liliju eiles buvo vietos, na ir kad pavasari lysve nebutu be ziedu salia leliju sukisau tulpes ir krokus. lelijas reiks uzpilti durpemis, dabar man klausimas toks, ar tulpes islys is tu durpiu? ar cia visai durnai padariau sukisdama tas tulpes su lelijomis blush2.gif
Atsakyti