Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VI tema

Crystal Star pagaliau susiruošė pasirodyti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 08 30, 15:51)

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 30, 14:52)

ačiū 4u.gif
tik žiedo forma neišvaizdi, turbūt todėl, kad labai ilgai skleidėsi g.gif
laukiu dar vienos gražuoliukės, gal pagaliau pasirodys biggrin.gif
Atsakyti
Man laaaaaaaaaaaabai gėda blush2.gif gavau siuntinuką su lelijomis iš leliumai ir net nepadėkojau blush2.gif Iš tiesų tai reikalai buvo (ir yra) labai prispaudę, kad net nelieka laiko SAU.
leliumai AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gėlytės su meile supakuotos, aš rodos, taip net nemokėčiau blush2.gif Auginsiu taip pat su meile 4u.gif

O mane maloniai nustebino Pinky - tik šiandien radau laiko iškasti. Gal nėra per daug vėlu ax.gif
Bet jau kokio nerealaus dydžio svogūnai bigsmile.gif Kaip kumštis. O va vaikų nėra - keli tokie nedidukai. Bet vis tiek pasodinsiu. Po metų gal ir tie žydės ax.gif

Beje, kada galima sodinti atgal. Ar būtina laukt rugsėjo vidurio, gal jau galima dabar pasodint?
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 08 30, 13:51)
user posted image

Pas mane ji irgi pati paskutinė pražydo,dabar vazoj ,skleidžia žiedus wub.gif bet kaip ilgai žydi,gal kad oras atvėso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2012 08 31, 09:14)
Pas mane ji irgi pati paskutinė pražydo,dabar vazoj ,skleidžia žiedus wub.gif bet kaip ilgai žydi,gal kad oras atvėso? g.gif

Gal vėlai pavasarį sodinote?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 31, 07:16)
Gal vėlai pavasarį sodinote?

Ji rudenį sodinta(nors kai kitas tokias pat turėjau..bet kažkur tai pradingo,tai irgi vėlyvos būdavo g.gif )
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2012 08 31, 10:24)
Ji  rudenį sodinta(nors kai kitas tokias pat turėjau..bet kažkur tai pradingo,tai irgi vėlyvos būdavo g.gif )

Nesistebėk, kad pradingo, juk tai rytietiški hibridai mirksiukas.gif
Atsakyti
Atrodo,šita bus ir pas mane paskutinė verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vasaros vėjas @ 2012 09 01, 16:08)
Atrodo,šita bus ir pas mane paskutinė  verysad.gif

gražus atsisveikinimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 08 30, 21:58)
Ar būtina laukt rugsėjo vidurio, gal jau galima dabar pasodint?

Gražių žiedų kitąmet, Dajulita wink.gif

Iškastų lelijų svogūnų nereiktų ilgai laikyti nepasodintų - nėra jokio reikalo specialiai laukti rugsėjo vidurio. Galite drąsiai sodinti dabar.
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2012 09 01, 21:17)
Gražių žiedų kitąmet, Dajulita wink.gif

Iškastų lelijų svogūnų nereiktų ilgai laikyti nepasodintų - nėra jokio reikalo specialiai laukti rugsėjo vidurio. Galite drąsiai sodinti dabar.

Ačiū.
Ir už lelijas, dar kartelį, ir už patarimą. Tada jau po savaitgalio ir pradėsiu sodint ax.gif
Atsakyti