QUOTE(Irtisa @ 2007 07 06, 15:14)
Labutis

Norejau mamyciu paklausti kada Jusu mazyliai pradejo savarankiskai valgyti. Mano mazyliui 1 m. ir 7 men. tai tik pagal nuotaika kelis sausktukus pats i burna koses isideda

Nuo rugsejo eis i lopseli, tai man neramu kad toks jis tinginiukas

gal mamytes kokiu patarimu turit kaip prie savarkisko valgymo pripratint. Kadangi auginu pirma mazyli tai ir nezinau kada jie be mamyciu pagalbos rodo iniciatyva patys koses kabint
Maniske taip atseit valgydavo:80% ant zemes,10% ant veido ir drabuzeliu, na ir 10% i burnyte nusitaikius isimesdavo

,bet pradejo lopsiuka lankyti,o namie vistiek nemokejo valgyti.Taip sirdele skaudedavo, kad ji vargsele nevalgiusi ten sedi, kad aukle samdziau,kad tik ja anksciau pasiimtu apie 15 val, pati nuvesdavau apie 9.30-10.00, kad pusrycius spetu pavalgyti, nes pati maitindavau, o ateinu viena karta anksciau pati, ji sau sriuba(!) pati kuo graziausiai valgo(jai buvo 1m ir 3 men) ir tik tada pribego,kai mane pamate,istiese man savo sauksta ir sako imk1mazdaug maitink mane,nes as nemoku.Tai ta nemoku, kuo puikiausiai interpretavau, kaip tingiu ir nebesukau galvos

tiesa, nebuciau as vienturteles mama-pusrycius pati sumaitindavau dar iki siu metu vasario pirmos dienos ir tik dabar atsisakeme programos be pusryciu, nes pasikeite darboviete, keliames anksciau,ryte tik kakava ir kazkas lengvo,kol nuvaziuos i darziuka-o pusryciauja jau su vaikiukais