Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

Sveikos, 4u.gif
Maniske jau senokai valgo pati, tik rankutemis. O vasakute visai neseniai ismoko naudotis. Sauksteliu dar nelabai, bet jau po truputuka ir i burnyte ikrenta maistelio.Tik sriubyte as pati maitinu. Ji niekada nenorejo buti maitinama, nuo to llaiko kai pradejo rimta maista su mumis valgyti. 4u.gif
Atsakyti
labukas, na mums su valgymu tai ir panasiai buvo is pradziu kazkaip neburnoj viskas budavo o pro sali lotuliukas.gif bet kadangi musu mociute dirba darzeli tai sako kad vaikas pats turi moketi valgyti na su jos kantrybe mano maze jau pati viska valgo ir net sriuba biggrin.gif Tai manau kad mamytem reik kantrybes mokan maziuosius pacius valgyti wub.gif
Atsakyti
sveikutes, mano dukryte valgo pati kazkur nuo 1.4 m., labai savarankiska panele thumbup.gif , nera bedu del valgymo sedi prie savo staliuko ir valgo, moka ir sakute , ir su saukstu darbuotis essen.gif . niekada neleisdavo ir dabar neleidzia jai padeti nono.gif , tai as ir nelendu, dziaugiuosi , kad pati stengiasi ir nori graziai valgyti 4u.gif
Atsakyti
as tik dabar po truputeli pradejau duot sauksta i rankas smile.gif
dar nelabai skubinu, vistiek turesim ismokt ax.gif
Atsakyti
Mano dukryte pradejo pati valgyti budama 1.9 men. igudzius patobulinom darzelyje, ir dabar puikiai valgo pati, tik kartais praso pamaitinama, kai tinginiukas isijungia tongue.gif
Atsakyti
Na o mano zuikutis jau metuku pradejo valgyti viska su saukstuku, bet cia zinoma lopselio "mokslai" nes jis jau nuo 10 men. lanko ji (uzsieni cia). Bet dar megsta ir pirstais pavalgyti, jei buna labai alkanas, neturi kantrybes ax.gif
Atsakyti
doh.gif ojojoj dabar pas mus kaip tik prasidejo savarankisko valgymo periodas, dziugu, kad vaikas mokosi jau, bet tokiu budu valgant, saukstelio turinys dar niekada nepateko i burnyte lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis maždaug nuo metukų pats bando save pamaitint :-) Bet ne visada, o kaip sumąsto. Tai koks trečdalis šaukštelio šiaip ne taip pasiekia tikslą. Bet, aišku, iki tikrojo savarankiško valgymo dar toli gražu...
Atsakyti
oho kokie jūsų lialiai ankstyvi valgymo srityje maniškė dar padoriai nevalgo tik šakutę įvaldžius su šaukštuku dar yr sunkumų ax.gif
Atsakyti
sveikos, o as labai pergyvenu, kad pati valgydama ji nieko neprivalgys. mano zuikai tik 1 m ir 2 men, o is mano ranku nieko nevalgo, tik pati nori tai daryt. tai taip ir terliojames, puse ant zemes puse i burnyte, viska pati su sauksteliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simutesto @ 2008 02 09, 12:49)
sveikos, o as labai pergyvenu, kad pati valgydama ji nieko neprivalgys. mano zuikai tik 1 m  ir 2 men, o is mano ranku nieko nevalgo, tik pati nori tai daryt. tai taip ir terliojames, puse ant zemes puse i burnyte, viska pati su sauksteliu  ax.gif

jeigu nėra nevalgiukė tai privalgys jie gi alkani nevaikšto
Atsakyti
QUOTE(Irtisa @ 2007 07 06, 15:14)
Labutis  4u.gif  Norejau mamyciu paklausti kada Jusu mazyliai pradejo savarankiskai valgyti. Mano mazyliui 1 m. ir 7 men. tai tik pagal nuotaika kelis sausktukus pats i burna koses isideda  blink.gif  Nuo rugsejo eis i lopseli, tai man neramu kad toks jis tinginiukas  doh.gif  gal mamytes kokiu patarimu turit kaip prie savarkisko valgymo pripratint. Kadangi auginu pirma mazyli tai ir nezinau kada jie be mamyciu pagalbos rodo iniciatyva patys koses kabint  smile.gif

Maniske taip atseit valgydavo:80% ant zemes,10% ant veido ir drabuzeliu, na ir 10% i burnyte nusitaikius isimesdavo doh.gif ,bet pradejo lopsiuka lankyti,o namie vistiek nemokejo valgyti.Taip sirdele skaudedavo, kad ji vargsele nevalgiusi ten sedi, kad aukle samdziau,kad tik ja anksciau pasiimtu apie 15 val, pati nuvesdavau apie 9.30-10.00, kad pusrycius spetu pavalgyti, nes pati maitindavau, o ateinu viena karta anksciau pati, ji sau sriuba(!) pati kuo graziausiai valgo(jai buvo 1m ir 3 men) ir tik tada pribego,kai mane pamate,istiese man savo sauksta ir sako imk1mazdaug maitink mane,nes as nemoku.Tai ta nemoku, kuo puikiausiai interpretavau, kaip tingiu ir nebesukau galvos bigsmile.gif tiesa, nebuciau as vienturteles mama-pusrycius pati sumaitindavau dar iki siu metu vasario pirmos dienos ir tik dabar atsisakeme programos be pusryciu, nes pasikeite darboviete, keliames anksciau,ryte tik kakava ir kazkas lengvo,kol nuvaziuos i darziuka-o pusryciauja jau su vaikiukais ax.gif
Atsakyti