Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

Musu mazei tuoj bus metukai ir 7 menesiai.Visai neseniai pati pradejo gan normaliai valgyti.Anksciau abi turedavom po sauksta ar sakute,tai ji su saviskiu tik makaluodavosi,o maitinti turejau as.Dabar pati pakabina ir deda i burnyte o ne ant zemes smile.gif .Tik zinoma su sriuba nekas gaunasi kol iki burnytes atkeliauja smile.gif Tik va beda-sauksta ar sakute ji laiko uz pacio galiuko g.gif
Atsakyti
na mes dar kartu valgome doh.gif , o tai vienam sriuba valgyti sunkiai sekasi, tik kukulius gaudo lotuliukas.gif is sriubos
Atsakyti
na sriubos dar neduodu,bet stambesnius,ten ar desrele supjaustyta,ar dar ka,tai vissada pati valgo. jai metukai ir menuo
Atsakyti
Na manoji sugeba pati pavalgyti, bet apsidrabsto kaip reikiant, ir siaip sriubytes, ar kosytes tai pati pamaitinu, negaliu as ziureti kaip viskas krenta ant jos, ant rubu, zemes... bigsmile.gif
manau, ateis laikas ir ismoks, vieni anksciau, kiti veliau... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
maniske tai labai jau nori pati valgyt tongue.gif
bet kaip valgo vaja vaja doh.gif ir saukstu ir rankom
buna kad visa galva ismozota ir plaukai tongue.gif
Atsakyti
Na zinote dabar kai valgome sriubyte tai didziausias reksmas kad jam sauksto reikia ir pats kabina tik dar prilaikau sauksta nes iki burnytes nevisada danesa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytedalyte @ 2008 01 25, 11:00)
Musu mazei tuoj bus metukai ir 7 menesiai.Visai neseniai pati pradejo gan normaliai valgyti.Anksciau abi turedavom po sauksta ar sakute,tai ji su saviskiu tik makaluodavosi,o maitinti turejau as.Dabar pati pakabina ir deda i burnyte o ne ant zemes smile.gif .Tik zinoma su sriuba nekas gaunasi kol iki burnytes atkeliauja smile.gif Tik va beda-sauksta ar sakute ji laiko uz pacio galiuko  g.gif

manoji irgi tik su šakute normaliai pavalgo o va šaukštą kažkaip ji išverčia ir viskas ant žemės arba ant pačios valgytojos.
manoji irgi už pačio galiuko laiko ir rėkia jei bandai pataisyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singrid @ 2008 01 25, 02:27)
Maniškei 1,6 m. Nesileidžia, kad kas ją maitintų. Nors sriubos nelieka šaukšte kol nukeliauja iki burnos, tačiau vis viena valgo pati. Jei noriu aš pavalgidinti, būna baisus triukšmas.

Mano gudrutė tai gal ir mokėtų pavalgyti, kartais pabandom. Bet kai klausiu, ar valgysi pati, tai atsako - nea schmoll.gif ir viskas doh.gif Jai bangom užeina, tai pati baksnoja su šakute ar semia šaukštu, tai stumia su ranka ir turiu maitinti. O ir šaukštuką, kaip kad kitos mamytės rašo, laiko už paties galiuko. Pabandyk pataisyti - tai amen visiems valgymams doh.gif Gal gi kaip nors išmoks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 02 01, 09:17)
Mano gudrutė tai gal ir mokėtų pavalgyti, kartais pabandom. Bet kai klausiu, ar valgysi pati, tai atsako - nea  schmoll.gif ir viskas  doh.gif Jai bangom užeina, tai pati baksnoja su šakute ar semia šaukštu, tai stumia su ranka ir turiu maitinti. O ir šaukštuką, kaip kad kitos mamytės rašo, laiko už paties galiuko. Pabandyk pataisyti - tai amen visiems valgymams  doh.gif Gal gi kaip nors išmoks  unsure.gif

aš tai vis manau kad ateis laikas ir išmoks ir nieko per prievartą nedarau be to manoji tokia isterikutė kad nė nepavyktų per prievartą ką padaryti doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif musiskis tai pradejo intensyvu nora pats valgyti gal1,5m ir labai pyksta kai bandai padet doh.gif kieta maista tai supjaustau ir pats kabliuoja su sakute,bet va koses,sriubas,ryzius.. blink.gif negaliu ziuret kaip skandinasi jose,tai sumalu i vientisa mase ir pro gertuve duodu kolkas rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskiui tuoj pusantru. Jau nuo metuku pradejo bandyt valgyt su saukstuku, bet nelabai gaudavosi, tai bent pamakaluodavo po lekste. Dabar jau pats kuo toliau tuo dazniau valgo. Paskutiniu metu, tai man tik stebet reikia, kad lekstes nenumestu, o vaikas pats dedasi i burnyte. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2008 02 02, 16:13)
Maniskiui tuoj pusantru. Jau nuo metuku pradejo bandyt valgyt su saukstuku, bet nelabai gaudavosi, tai bent pamakaluodavo po lekste. Dabar jau pats kuo toliau tuo dazniau valgo. Paskutiniu metu, tai man tik stebet reikia, kad lekstes nenumestu, o vaikas pats dedasi i burnyte.  bigsmile.gif

koks šaunuolis thumbup.gif
Atsakyti