Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

mes valgom patis jau kokius 3 mėn, antra tai pilnai pati suvalgo, o va su sriūbą dar pažaidžia smile.gif
Atsakyti
mes patys valgome jau nuo metuku, nes pamaitinti neleidzia,geriausiu atveju abu turime po sauksteli ir valgo tai is mano tai is savo, su antru pariekalu kaip ir normaliai gaunasi neskaitant apdrapstyto stalo ir grindu schmoll.gif o va su sriubyte tai vargas doh.gif kol iki burnytes atkeliauja issilaisto ir dar kol i burnyte patenka irgi nubega,(ant pilvuko) tai pavalgius reikia butinai persirenkti
Atsakyti
QUOTE(iloniukas76 @ 2008 01 01, 20:01)
mes patys valgome jau nuo metuku, nes pamaitinti neleidzia,geriausiu atveju abu turime po sauksteli ir valgo tai is mano tai is savo, su antru pariekalu kaip ir normaliai gaunasi neskaitant apdrapstyto stalo ir grindu schmoll.gif  o va su sriubyte tai vargas  doh.gif  kol iki burnytes atkeliauja issilaisto ir dar kol i burnyte patenka irgi nubega,(ant pilvuko)  tai pavalgius reikia butinai persirenkti

pas mus tas pats nežinau kaip išmokinti kad to šaukšto nevartytu gal kas galite padėti kaip ten viską dayti???
Atsakyti
mano ir pati bando valgyt,aišku mes mamos norime greičiau ir tvarkingai.o mūsų žiogeliai kol pavalgo tai aplink viskas doh.gif ir maistas atšala.o geriam iš puoduko nuo 1 metų.
Atsakyti
mano vyrutis jau viską pats valgo ir geria iš puoduko smile.gif mums su vyru begalo daug džiaugsmo biggrin.gif jam metai ir trys mėnesiai.
Atsakyti
Mano Mazasis pradejjo pats valgyti nou mazdaug metu ir 3 menesiu:) Labai jau uzsispyres biggrin.gif Dar pradzioj kai puse vakarienes atsidurdavo ant zemes vistiek neleisdavosi pamaitinamas. O dabar kai jam jau du metai ir 3 men. tai kartais praso kad MAMYTE PAMAITINTU tongue.gif
Atsakyti
Na su šaukšteliu tai kolkas daugiau žaidžia negu valgo, pirščiukais tai mėgsta pavalgyti pati, bet su šaukštu dar ne.
Atsakyti
aš visai nebesigaudau tai ji visi gerai pavalgo tai padaro bardaka ir ne kasnio nepakanda matyt čia pagal išalkimo laipsnį tongue.gif
Atsakyti
mano maziuke nuo 1.3m savarankiskai valgo su sakute, o su sauksteliu nesenai pradejo smile.gif taip pat jau senai geria is puoduko wub.gif
Atsakyti
Sweiki,
Prasau nesupykt moderatoriu ir neistrint mano zinutes, siunciu jums viena laiska, kuris gali pakeist mazo zmogucio gyvenima. Si laiska man atsiunte reniaus mamyte, prasydama pagalbos...
Ar kada girdejot kad daug lengviau noreti gerio ir taikos pasaulyje, nei padet vienam konkreciam zmogui?
Su didžiule MEILE ir PAGARBA kreipiuosi į VISUS, kurių kraujo grupė 0 (I) RH+ (teigiama).
Prašau, padovanokite afereziniu trombocitu Reniui. Visi Jūsų duoti kraujo lašeliai taps jo gyvenimu, jo viltimi…

Jei šiuo metu esate sveikas, nesirgote gelta, Jūsų venos stiprios ir ryškios - paskambinkite į Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Kraujo centrą tel. nr.: 8 5 2365160 arba 8 688 62707, užsiregistruokite, susitarkite dėl Jums patogaus atvykimo laiko ir suteikite stiprybės lašelį Reniui. Nepamirškite pasakyti, kad aferezinius trombocitus skiriate Reniui Arbačiauskui, gydomam vaiku kaulu ciulpu transplantacijos poskyrio gydytojos Ramunes Pasaulienes. Is Jusu kraujo bus atskirti tik afereziniai trombocitai,visas kitas kraujas bus supiltas jums atgal. Taigi hemoglobinas nesumazes. Gydytojos zodziais, geriausias yra vyru, arba negimdziusiu moteru kraujas, nes nestumo metu, esant vaiko kitai kraujo grupei, mamos organizmas isiaudrina ir tada tokie donoro trombocitai ligoniukui prigyja sunkiau, bet jei nera geriausio varianto( vyru donoru), tinka ir moterys. Afereziniai trombocitai yra nesaldomi, jie galioja tik 5 dienas, Reniui jie bus pilami kasdien, apie 2 savaites, cia, zinoma, geriausiu atveju. Kraujo centras gali priimti per diena tik keleta donoru,todel registruotis reikia is anksto, mazdaug pries 4 dienas.Tai, manau, jau mazdaug apie sausio 18 diena reiktu registruotis. Kol nepakliuvau ten, i kaulu ciulpu transplantacijos poskyri, negaliu tiksliai ir nuspeti situacijos, galbut donoru reikes ir keliom dienom anksciau.Labai prasau- padekite mano Reniukui nugalet liga. Kiekvienas mums esat GYVYBISKAI svarbus. ACIU

As pati su vaiku gulesiu ligoninej, todel palieku Reniaus mociutes telefona 864131095.

placiau apie reniu galit pasiskaityt: http://www.rugute.lt...jos/renius.html
Atsakyti
Mano zuikis savarankiškai ir labai gražiai valgo su šaukštuku. Su šakute irgi jau neblogai sekasi. Beveik nesileidžia, kad jį maitintu. Tai kartais valgom su 2 šaukštais. Jis oats valgo su savo, ir kokį šaukštelį įkišu biggrin.gif
Atsakyti
Maniškei 1,6 m. Nesileidžia, kad kas ją maitintų. Nors sriubos nelieka šaukšte kol nukeliauja iki burnos, tačiau vis viena valgo pati. Jei noriu aš pavalgidinti, būna baisus triukšmas.
Atsakyti