Įkraunama...
Įkraunama...

Akių pravedimai. Geliniai ir kt.

QUOTE(anytė @ 2012 09 27, 14:14)
Sveikos,
aš irgi nusipirkau pabandyt gelinį pravedimą, kol kas mokausi  biggrin.gif . tik klausimas iškilo ar jūs šepetylį po naudojimo išplaunat, vistiek to pravedimo lieka ant šepetėlio, ar nesudžius jis  g.gif

Nežinau ar skiriasi skirtingų firmų pravedimai savo savybėm, bet kadangi naudoju Inglot, o juodas pas mane nuo pat pirkimo buvo per kietas paprastam naudojimui, tai servetėlę sušlapinu dvifaziu akių valikliu ir vis ten perbraukdama su šepetėliu, imu pravedimą, tada jis paminkštėja. Ir po naudojimo arba nuvalau šepetėlį ten pat, arba palieku ir sekantį kartą prieš naudojimą taip nuvalau, nes tikrai sukietėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2012 09 27, 14:14)
Sveikos,
aš irgi nusipirkau pabandyt gelinį pravedimą, kol kas mokausi  biggrin.gif . tik klausimas iškilo ar jūs šepetylį po naudojimo išplaunat, vistiek to pravedimo lieka ant šepetėlio, ar nesudžius jis  g.gif

Iškart su servetėle reikia nuvalyt kol dar nesukietėjo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 07 15, 19:32)
Dėl essence to gelinio pravedimo, aš irgi buvau juo sužavėta, buvo geriausias pravedimas, kol nenusipirkau štai šio:
user posted image
o jau šepetėlio patogumas. jau net nežinau, ar angled ar šis geresnis  hihihi.gif

As irgi sita nusipirkau, nu tikrai super daiktas, juoda labai sodri, o laikosi ypac gerai, liuks gaminys, bet su kitais negaliu palyginti smile.gif tik kaip ji isnaudot per du metus ar metus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2012 09 28, 09:47)
As irgi sita nusipirkau, nu tikrai super daiktas, juoda labai sodri, o laikosi ypac gerai, liuks gaminys, bet su kitais negaliu palyginti smile.gif tik kaip ji isnaudot per du metus ar metus  bigsmile.gif

O man kaip tik nėra tos intensyvios juodos, su plunksnele ar 'flomasteriu' viena kart perbrėži ir ryšku, o su maybelline kelis kartus reikia tept, kad kažkiek intensyvesnė spalva būtų schmoll.gif
Atsakyti
na as ateinu su savo pavyzdzias
user posted image
gal kam pravers, bet kad taip vadinamos pravietkes ne visom tinka tai faktas g.gif
Atsakyti
Merginos, ar yra pirkti Maybelline gelinio linerio rudos spalvos mūsų centruose LT? Jei taip, tai kur tiksliau?

user posted image

Atsiprašau už kvailą klausimą tiesiog skubiai noriu sužinoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 21 lapkričio 2012 - 17:06
QUOTE(Estela_ @ 2012 11 21, 16:42)
Merginos, ar yra pirkti Maybelline gelinio  linerio rudos spalvos mūsų centruose LT? Jei taip, tai kur tiksliau?

user posted image

Atsiprašau už kvailą klausimą tiesiog skubiai noriu sužinoti  4u.gif

aš asmeniškai nesu mačiusi pas mus, bet aš nevisad viską matau smile.gif
man irgi aktualus klausimas, nes šiandien pastebėjau kad mano turimą vaikai suniokojo doh.gif
Atsakyti
Šitų pas mus mačiau tik juodų.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 11 21, 18:26)
Šitų pas mus mačiau tik juodų.

o kur juoda galima nusipirkt ir gal kaina pamenate?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 11 21, 18:35)

VCUP Eurokos mačiau, kainos nežiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 11 21, 19:35)

Yra Droge, kaina su akcija apie 23lt, be akcijos apie 30lt. Spalva matyta tik juoda 4u.gif Komplekte idetas sepetelis man neitiko- per skystas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 22 lapkričio 2012 - 20:38
Ateinu su tokiu tikriausiai gana kvailoku klausimu biggrin.gif kokiu drožiat minkštesnius akių pieštukus? Nes kiek bandau man vis jie lūžta ir trinasi drožtuke doh.gif

Va tokius, jei kas nesuprato
user posted image
Atsakyti