Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

Aš galvojau, kas čia man pasidarė, kad pradėjau prakaituot po gimdymo. g.gif O pasirodo, kad daug kam tokia pati problema. unsure.gif Anksčiau aš beveik neprakaituodavau. O dabar po kelis kartus per dieną turiu praustis duše, ir su deziku nesiskiriu. ax.gif
Atsakyti
Aš irgi iš tų kurios po gimdymo baisiai prakaituoja, nieks nepadeda schmoll.gif įdomu kiek tai truks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2007 05 24, 15:09)
Aš galvojau, kas čia man pasidarė, kad pradėjau prakaituot po gimdymo. g.gif  O pasirodo, kad daug kam tokia pati problema. unsure.gif  Anksčiau aš beveik neprakaituodavau. O dabar po kelis kartus per dieną turiu praustis duše, ir su deziku nesiskiriu.  ax.gif

Va va, man irgi tas pats...jau net nezinau kokio dezo griebtis...pradejau naudoti net toki, kur skirtas kojoms doh.gif
Atsakyti
man ir tas pats buwo,bet pasiguodziau pazystamai medikej,tai patare sweikiau maitintis ir swori mest,nes wisa tai ir sukelia si reiskini(mano atweju).o ir astrus,surus maistas tai cia kaip peilis koks... schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė V. @ 2006 04 26, 15:44)
Su šia problema susidūriau iš karto po gimdymo. pradėjau labai gausiai prakaituoti ir nepadeda jokios rexonos, fa ir pan. Žiemą tai jau nepakenčiama, bet vasarą... doh.gif Tikėjausi, kad metų bėgyje po gimdymo visa tai pasitaisys, deja. Gal kas nors taip esant susidūrusi su tokia bėda ir galit man patarti?

Atsakyti
Ir aš blush2.gif prakaitavau gal kokius du mėnesius po mažosios, o po pirmojo sūnelio - ne. Su dukryte ir priaugus labai daug buvau, matyt taip viskas valėsi organizme.
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2007 05 23, 20:11)
Aš preiš gimdymąpraktiškai išvis neprakairuodavau thumbup.gif .Vasarą net galėdavau deziku ir nesinaudot,nebent labai jau karta būdavo,bet didelės butinybės nebuvo,o dabar pastebėjau,kad be deziko nebeišsiverčiu verysad.gif .Oi tikiuosi praeis,nes nelabai man ptinka šis jausmas,vaikščiot suprakaitavus doh.gif

Na va jau praėjo du mėnesiukai,o prakaitavimas susitvarkė labai greit.Prieš dvi savaites jau viskas susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
Po abiejų gimdymų labai prakaituodavau, ypač naktimis. Abu kartus tai tęsėsi apie 1 mėn.
Atsakyti
as tai tris menesius po gimdymo zliaugiau, niekas cia nepades, nei rexonos nei talkas, tik dusas tongue.gif su laiku praeina biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi iš tų kurios po gimdymo baisiai prakaituoja, nieks nepadeda
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 07 03, 20:30)
as tai tris menesius po gimdymo zliaugiau, niekas cia nepades, nei rexonos nei talkas, tik dusas  tongue.gif  su laiku praeina biggrin.gif

ot ir nepraeina tongue.gif as jau visi metai po antro vaikiuko ziauriai prakaituoju ipac nakti jei ryte nenueiciau i dusa tikriausiai oda nusiluptu.buvau pas daktarus ir man paaiskino kad tai hormonu sutrikimas gavosi o va kaip tai istaisyt nezinojo sake gal praeis doh.gif
Atsakyti
As taip pat labai prakaitavau po gimdymo, bet apie tai mane dar GN buvo ispejes gydytojas, tai tam daug reiksmes neskyriau. Be to pradzioj buvo sutrikusi termoreguliacija, bet dabar jau viskas thumbup.gif
Atsakyti