Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

man taip buvo, miegodavau lyg baloje, net rankšluostį turėdavau pasiėmus į lovytę, tai dėl hormonų pusiausvyros sutrikdymo po gimdymo organizmas keičiasi, tai greit praeis.man jau praėjo.smile.gif
Atsakyti
pirma menesi po gimdymo ziauriai prakaitavau blink.gif nesupratau kas darosi... i dusa po kelis kartus per diena eidavau... dabar jau tpfu tpfu tpfu susitvarke viskas. gydytoja irgi sake, kad del hormonu pokciu cia viskas taip mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi prakaituoju,vis dar,turbut kol maitinsiu taip ir bus.
Atsakyti
Sveikutes, iki gimdymo prakaituodavau minimaliai, o po gimdymo daugiau, bet labai jau smirda, tik nusiprausi ir tuoj pat vel smirda, jokie dezikai napadeda. Tikiuosi su laiku sumazes smarve.
Atsakyti
As irgi prakaitavau po gimdymo kaip darbinis arklys biggrin.gif dabar nemaitinu, prakaituoju maziau, bet tas prakaitas labai jau dvokia... blink.gif
Atsakyti
Sveikutes,
po pirmo gimdymo taip nebuvo, bet dabar kazkas baisaus blink.gif Jau lyg ir buvo sumazejes prakaitavimas, bet vel viskas is naujo, o maziui tuoj 4 men doh.gif kas vasara bus net bijau pagalvoti
Atsakyti
Hormonai cia klati. Man gydytoja tada patare kalci naudot, kazkaip jis susijes su tuo. Dabar viskas kaip ir buve, cia laikina mirksiukas.gif
Atsakyti
ir aš to neišvengiau doh.gif ypač paryčiais prabusdavau kiaurai šlapia nuo prakaito, mušdavo karštis labai primenantis adrenalino antplūdį, gerai, kad mažius panašiu metu pabusdavo, tai pasiausdavom mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, na ir aš pastebėjau, kad prakaituoju smarkiau po gimdymo, ko anksciau nebūdavo ir plaukai žiauriai slenka, po gimdymo jau keturi mėnesiai praėjo, gėriau vitaminus ir nieko g.gif
Atsakyti
Mane irgi kankina ši problema. Dieną dar nieko, bet naktį doh.gif Kai keliuosi maitinti leliaus, jaučiu, kad prakaitas net bėga unsure.gif
Atsakyti
Net ramiau pasidare, kai perskaiciau, kad yra daugiau moteru, kurias po gimdymo pradejo kankinti prakaitavimas 4u.gif O to jau galvoju, kas cia man nutiko g.gif Dar tik gausiai prakaitavusi nebuvau unsure.gif Net miegot bijodavau eit, nes jau ziauriai nemalonu atsibust slapia verysad.gif i. Tik sia nakt kazkaip maziau, geriu kalci, gal tikrai jis padeda g.gif
Atsakyti
turėjom tokią nekvapnią bėdą tongue.gif bet po mėnesio praėjo thumbup.gif
Atsakyti