man taip buvo, miegodavau lyg baloje, net rankšluostį turėdavau pasiėmus į lovytę, tai dėl hormonų pusiausvyros sutrikdymo po gimdymo organizmas keičiasi, tai greit praeis.man jau praėjo.

pirma menesi po gimdymo ziauriai prakaitavau
nesupratau kas darosi... i dusa po kelis kartus per diena eidavau... dabar jau tpfu tpfu tpfu susitvarke viskas. gydytoja irgi sake, kad del hormonu pokciu cia viskas taip

As irgi prakaituoju,vis dar,turbut kol maitinsiu taip ir bus.
As irgi prakaitavau po gimdymo kaip darbinis arklys
dabar nemaitinu, prakaituoju maziau, bet tas prakaitas labai jau dvokia...

Sveikutes,
po pirmo gimdymo taip nebuvo, bet dabar kazkas baisaus
Jau lyg ir buvo sumazejes prakaitavimas, bet vel viskas is naujo, o maziui tuoj 4 men
kas vasara bus net bijau pagalvoti
po pirmo gimdymo taip nebuvo, bet dabar kazkas baisaus

Hormonai cia klati. Man gydytoja tada patare kalci naudot, kazkaip jis susijes su tuo. Dabar viskas kaip ir buve, cia laikina

ir aš to neišvengiau
ypač paryčiais prabusdavau kiaurai šlapia nuo prakaito, mušdavo karštis labai primenantis adrenalino antplūdį, gerai, kad mažius panašiu metu pabusdavo, tai pasiausdavom

Sveikutės, na ir aš pastebėjau, kad prakaituoju smarkiau po gimdymo, ko anksciau nebūdavo ir plaukai žiauriai slenka, po gimdymo jau keturi mėnesiai praėjo, gėriau vitaminus ir nieko

Mane irgi kankina ši problema. Dieną dar nieko, bet naktį
Kai keliuosi maitinti leliaus, jaučiu, kad prakaitas net bėga

Net ramiau pasidare, kai perskaiciau, kad yra daugiau moteru, kurias po gimdymo pradejo kankinti prakaitavimas
O to jau galvoju, kas cia man nutiko
Dar tik gausiai prakaitavusi nebuvau
Net miegot bijodavau eit, nes jau ziauriai nemalonu atsibust slapia
i. Tik sia nakt kazkaip maziau, geriu kalci, gal tikrai jis padeda

turėjom tokią nekvapnią bėdą
bet po mėnesio praėjo