Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

Man prakaitavimas tęsėsi apie mėnesį,tai normalu nors ir labai vargina Susitvarkė savaime ir jokių priemonių imtis nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
Ir man buvo kazkur menesi, po to praejo smile.gif
Atsakyti
Ir man tas pats, po gimdymo žiauriai prakaituot pradėjau, ko anksčiau nėra buvę, o čia tik spėk rūbus keistis doh.gif ir jau tuoj metai ir nieks nesibaigė, nepraėjo, gal kiek mažiau, bet vistiek prakaituoju verysad.gif Iš tikrųjų tai vargina jau unsure.gif
Atsakyti
Patarčiau pagert kalio 4u.gif man taip buvo ir tikrai padėjo thumbup.gif kuo daugiau prakaituojat tuo daugiau kalį išvarot tai priverčiat širdutę dar dažniau plakt ir dar dažniau prakaituot.Nelaukit gerkit panangina [TAI STIPRINA ŠIRDI] aš laukiau ir teko lašint nepakako tablečių...
Atsakyti
Aš ir gavau šią bėdą po gimdymo doh.gif jau nervina vis keistis ir keistis rūbus ax.gif net nežinau ar čia praeis savaime ar reikia kokių priemonių imtis g.gif o galima tą kalį gerti maitinant mažiuką?
Atsakyti
Maitinant kūdikį kalį galima gerti nes ten ne vaistas o papraščiausias maisto papildas.Man po gimdymo visą savaitę nedgi lašino nes gerti tablečių jau nebuvo kada verysad.gif kuo greičiau reikėjo atstatyti kalio balansą.
Atsakyti
man taip pat paumejo prakaitavimas po gimdymo ,net budavo pila baisu karstis,po to liovesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijaaaaa: 13 rugsėjo 2007 - 18:21
ir man buvo ta pati bėda, bet dabar jau liovėsi. Pirmąkart išgirdau apie kalį, bet jau per vėlai.
Atsakyti
man ir, bet as galvojau kad man nuo antibiotiku, kuriuos gavau po gimdymo, o cia pasirodo visom g.gif , gaila kad nepaskaiciau ansciau sios temos, nezinojau kur dingt ax.gif ,galvojau - senatve
Atsakyti
si problema labai kankino po gimmdymo pirma menesi, bet po to si problema sumazejo, tai dar likes prakaitavimas manau del papildomu riebaliuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrule @ 2007 09 26, 18:38)
si problema labai kankino po gimmdymo  pirma menesi, bet po to si problema sumazejo, tai dar likes prakaitavimas manau del papildomu riebaliuku blush2.gif

SiaubasAs irgi labai laba prakaituoju! Nakti atsikeliu plaukai dregni, naktiniai dregni.Gyvenime taip neprakaitavus. Maudausi ryte, vakare.Jokie dezikai nepadeda.Na gal siek tiek kvepianti pudra.
Tikiuosi praeis viskas.
Nemanau, kad del papild riebal prakaituoju, ju beveik nebeliko.
Atsakyti
Prakaitavau ir net labai doh.gif Naktį atsikeldavau visa šlapia kaip po dušo doh.gif bet vėliau prakaitavimas liovėsi karsta.gif
Atsakyti