Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

mane ta pati problema kamavo,bet dabar vaikui jau 7 men ,tai lyg apmazejo doh.gif
Atsakyti
Dieną ne, bet naktį dažnai pabundu šlapia nuo prakaito... Dabar, po gimdymo praėjus daugiau nei mėnesiui, "šlapios naktys" retėja, nebereikia pabudus keistis drabužių schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi naktį daug prakaituoju, bet dar pati maitinu, gal dėl maitinimo.
Atsakyti
man irgi tas pats, bet nemazeja prakaitavimas, nors mazylei jau 1m8men. anksciau pirty galedavau sedet ir jokio prakaito... del kvapo tai nevargstu, dezodorus naudoju ir kvapo nera, bet nervina tas dalykas kad jauciu jog prakaituoju. visad turiu higieniniu serveteliu, ir jei kur dalyvauju tenka nukeliaut i WC ir "sutvarkyt" pazastis smile.gif arba is vis- vezuos kita bliuskute, ar megztuka, jeigu ka, kad tureciau persirengt... Man tai cia didele problema, nes anksciau is vis nieko panasaus nebuvo.. Kaip kitoms buna vasara kad maikuciu pazastys slapios, nu man taip nebudavo, ir as nesuprasdavau-kaip galima taip jau suprakaituot? o dabar paciai taip yra...
Atsakyti

Aš taip pat prakaituoju, o naktį - ypač. Būna, atsibundi, po tavim bala, atsiprašau, bet į kelnes tikrai nedarau blink.gif Dieną nusiprausiu, persirengiu švariai, o po kelių val vėl atrodo visa nekvepianti blush2.gif Rutulinius dezodorantus naudoju, kai einu kur nors, namie beveik ne, nebent laukiu svečių. Kažkaip nepatogu kai svečių ateina, atrodo užuos pažastų kvapą blush2.gif
Ir maitinu pati. Dukrai jau 8 mėn.
Atsakyti
Tikrai, po gimdymo pradejus maitinti labai padidejo prakaitavimas. Bent kokius 3 men. tai labai jautesi. Kiek as suprantu tai susije butent su pieno liaukomis. Kadangi pieno liaukos yra "mutavusios" prakaito liaukos tai gaminantis ir ishsiskiriant pienui krutyse kartu ishsiskiria ir prakaitas kitose kuno vietose.
Atsakyti
Po gimdymo pirmus menesius tai prakaitas begdavo upeliais. Nakti visa slapia budavau. Dabar jau sumazejo prakaitavimas, bet nors siek tiek fizinio kruvio, ar siaip susylu, tai iskart slapia doh.gif Nors pries nestuma neturejau jokiu problemu. Reikedavo ilgai dirbti sporto saleje, kad nors laselis nubegtu ax.gif
Atsakyti

Ziauriai prakaituodavau ir tas kavapas fe fe .....

Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2008 05 09, 23:20)
Ziauriai prakaituodavau ir tas kavapas fe fe .....

man irgi taip buvo iskart po gimdymo, cia gal nuo to kad pienas pradeda eit, nes va praejo jau 5men ir neprakaituoju taip , nors ir dar maitinu MP
Atsakyti
Ir man tas pats verysad.gif Jau pradedu galvoti apie injekcijas i pazastis, kad sumazintu prakaitavima.
Atsakyti
galvojau kad man cia vaidenasi,bet ziuriu as ne viena tokia .ziauriai prakaituoju jau 4 menesiai,bet dar pati maitinu bigsmile.gif
Atsakyti
as prakaitavau tik naktimis koky menesy mazdaug, bet labai stipriai, kad pizama keisdavau 4-5 kart per nakty... galvojau tai niekada nesibaigs bet pagaliau galiu miegoti ramiai smile.gif
Atsakyti