man tas pats...ypac nakty prakaituoju
sveikos,
po gimdymo praejo jau keturi su trupuciu menesio, bet prakaitavimas tai
.... kazin kiek laiko dar reiks kankintis? nakti prakaituoju, diena tai nelabai, bet kvapas
... anksciau kazkaip mano prakaitas bekvapis budavo (na savas nesmirda
), nebent baimes prakaitas , va tas tai slyksciai smirdi... o dabar tai kad ir nusiprausi, bet vis vien jauti prakaito kvapa, kad ir kiek prespirantu naudotum... kazkoks kosmaras. kada tie hormonai i vieta susistatys... juk ir nebemaitinu jau...

aš ir labai prakaituoju.Rudenį eidavau į lauką su trupmom rankovės ( aišku, su striuke) , mb rėkdavo, sakydavo apsirenk šilčiau, o aš kol vaiką aprengdavau, jau šlapia stovėdavau

po gimdymo siaip visos moterys labai prakaituoja,nes is organizmo iseidineja skysciai

As per nestuma ziauriai prakaitavau,po gimdymo is karto nusiunciau vyra i Bodyshop`a bekvapio rutulinio dezodoranto (man pats geriausias),norejau pasiruost prakaito atakoms,o jis eme ir dingo po gimdymo

QUOTE(laina12 @ 2009 01 10, 16:17)
sveikos,
.... kazin kiek laiko dar reiks kankintis? nakti prakaituoju, diena tai nelabai, bet kvapas
... anksciau kazkaip mano prakaitas bekvapis budavo (na savas nesmirda
), nebent baimes prakaitas , va tas tai slyksciai smirdi... o dabar tai kad ir nusiprausi, bet vis vien jauti prakaito kvapa, kad ir kiek prespirantu naudotum... kazkoks kosmaras. kada tie hormonai i vieta susistatys... juk ir nebemaitinu jau...

man viskas taip pat, tik as dar maitinu

O as iki siol prakaituoju
Galeciau praustis istisai.

pries nestuma neprakaituodavau visiskai, nu dabar tai baisu

matai kaip, o as tundra galvojau kad cia tik man taip - naktim prabundu visa slapia.. ryte atsikeliu - kvapas nepakenciamas..
dabar nors zinosiu, kad visoms po gimdymo taip buna
tiesa po pirmojo gimd nepamenu, kad buciau taip prakaitavus.. o gal tik nepamenu..

Na, mano atveju beprotiškas prakaitavimas po gimdymo reiškė, kad sirgau pogimdyminiu endometritu
Kol viskas gerai, tikrai nesijaučiu ne i per daug prakaituojanti, nei ką
Bet čia kiekvienai kitaip, ko gero

man ir aip buvo su laiku susitvarke

as tai slapia nakti atsibusdavau kol gimdymo namuose dar buvau.
visa laika maniau kad del to jog ten karsta buvo...
bet gal ten tas kaip jus sakot pogimdyvinis prakaitavimas buvo...?