Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

man tas pats...ypac nakty prakaituoju
Atsakyti
sveikos,
po gimdymo praejo jau keturi su trupuciu menesio, bet prakaitavimas tai schmoll.gif .... kazin kiek laiko dar reiks kankintis? nakti prakaituoju, diena tai nelabai, bet kvapas doh.gif ... anksciau kazkaip mano prakaitas bekvapis budavo (na savas nesmirda lotuliukas.gif ), nebent baimes prakaitas , va tas tai slyksciai smirdi... o dabar tai kad ir nusiprausi, bet vis vien jauti prakaito kvapa, kad ir kiek prespirantu naudotum... kazkoks kosmaras. kada tie hormonai i vieta susistatys... juk ir nebemaitinu jau...
Atsakyti
aš ir labai prakaituoju.Rudenį eidavau į lauką su trupmom rankovės ( aišku, su striuke) , mb rėkdavo, sakydavo apsirenk šilčiau, o aš kol vaiką aprengdavau, jau šlapia stovėdavau verysad.gif
Atsakyti
po gimdymo siaip visos moterys labai prakaituoja,nes is organizmo iseidineja skysciai smile.gif
Atsakyti
As per nestuma ziauriai prakaitavau,po gimdymo is karto nusiunciau vyra i Bodyshop`a bekvapio rutulinio dezodoranto (man pats geriausias),norejau pasiruost prakaito atakoms,o jis eme ir dingo po gimdymo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2009 01 10, 16:17)
sveikos,
po gimdymo praejo jau keturi su trupuciu menesio, bet prakaitavimas tai  schmoll.gif .... kazin kiek laiko dar reiks kankintis? nakti prakaituoju, diena tai nelabai, bet kvapas doh.gif ... anksciau kazkaip mano prakaitas bekvapis budavo (na savas nesmirda lotuliukas.gif ), nebent baimes prakaitas , va tas tai slyksciai smirdi... o dabar tai kad ir nusiprausi, bet vis vien jauti prakaito kvapa, kad ir kiek prespirantu naudotum... kazkoks kosmaras. kada tie hormonai i vieta susistatys... juk ir nebemaitinu jau...

man viskas taip pat, tik as dar maitinu doh.gif
Atsakyti
O as iki siol prakaituoju sad.gif Galeciau praustis istisai.
Atsakyti
pries nestuma neprakaituodavau visiskai, nu dabar tai baisu doh.gif
Atsakyti
matai kaip, o as tundra galvojau kad cia tik man taip - naktim prabundu visa slapia.. ryte atsikeliu - kvapas nepakenciamas.. blink.gif dabar nors zinosiu, kad visoms po gimdymo taip buna smile.gif tiesa po pirmojo gimd nepamenu, kad buciau taip prakaitavus.. o gal tik nepamenu..
Atsakyti
Na, mano atveju beprotiškas prakaitavimas po gimdymo reiškė, kad sirgau pogimdyminiu endometritu verysad.gif Kol viskas gerai, tikrai nesijaučiu ne i per daug prakaituojanti, nei ką g.gif Bet čia kiekvienai kitaip, ko gero g.gif
Atsakyti
man ir aip buvo su laiku susitvarke 4u.gif
Atsakyti
as tai slapia nakti atsibusdavau kol gimdymo namuose dar buvau. ax.gif visa laika maniau kad del to jog ten karsta buvo... tongue.gif bet gal ten tas kaip jus sakot pogimdyvinis prakaitavimas buvo...? g.gif
Atsakyti