Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

Susiduriau ir as su sia problema doh.gif tik dabar jau po biski mazeja. Tikiuosi greit visai susitvarkys smile.gif
Atsakyti
Turejau ir as tokia problema. Po gimdymo kas nakti atsibusdavau visa slapia,net pataline slapia budavo verysad.gif ir i miesta isejus kartais ispildavo tokios karscio bangos, po kelis kartus per diena i dusa lysdavau. Bet madaug po menesio viskas susitvarke smile.gif
Atsakyti
po pirmo gimdymo du menesius 'skendau' prakaite doh.gif nebezinojau ko imtis, gerai, kad pats prakaitas neturejo aitraus kvapo, bet nepatogumas didelis. Po ntro gimdymo labiau del oro salygu prakaitas muse, bet po savaites viskas baiges thumbup.gif
Atsakyti
Joo.. padidejo prakaitavimas doh.gif - kas karta i vonia iejus nepamirstu piestukiniu pasitept doh.gif - beje - pastebejau kad suaktyveja ypac maitinant leliu - tada net niezti pazastis blink.gif doh.gif
Atsakyti
Susiduriau su siuo dalyku, bet labai savotiskoje formoje. Nebuna man prakaitavimo bangu ar pan, bet jeigu susylu, tai anksciau prakaituodavo pazastys, o dabar pagrindinis prakaitavimas pasidare po krutine. Aisku maitinimas SP tam turi itakos. Bet blogiausia, kad atsirado labai daug papilomu (labai keistu) toje vietoje, o jos zarazos dar eme sparciai plisti. Buvau kosmetologiniame kabinete nudegino jas su elektra. Specialiai paskaiciavau, tai 130 sasiuku unsure.gif ir dar ne pabaiga. Nes matau dar yra mazyciu, kurias po kurio laiko vel reikes deginti.
Cia kaip sakant motinystes dziaugsmai, bet nieko susitvarkysim ir su sitomis problemomis.
Atsakyti
po gimdymo prakaituoju ir as daug smarkiau,net nubundu po miego visa slapia,nesmagu oi nesmagu,bet laikui begant susitvarkys,man buvo atliktas CP tai tiek visokio gerio gerio buvau pripumpuota,turi viskas pasisalinti is organizmo Kantrybes sau ir kitom mamytem palinkesiu 4u.gif
Atsakyti
Prakaituodavau po gimdymo koki menesi,bet tik naktimis.Atsikeldavau visa slapia doh.gif
Atsakyti
Kol po gimdymo buvom GN, maniau, kad prakaituoju del to, kad ten labai karsta, bet pasirodo karsta ten nebuvo, tik man taip atrode hihihi.gif Bet kai namuose kiekviena nakti atsibusdavau visa slapia, suoratau, kad cia dovanele po gimdymo smile.gif Bet kad kazkaip po keliu savaiciu viskas susitvarke ir problemu nebekele smile.gif
Atsakyti
Buvo ir man padidėjęs prakaitavimas. atsibusdavau naktimis išpilta šalto prakaito, bet per kokį mėnesį viskas susitvarkė tongue.gif
Atsakyti
As ir laaabai naktimis prakaituoju... doh.gif o dar paskaiciau, kad po gimdymo menesi... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As taip pat labai prakaitavau ir ne tik nakti,bet ir diena doh.gif bet dabar praejus 3 men po gimdymo lyg apmazejo ax.gif tikiuosi jog susitvarkys ir bus kaip buve ax.gif
Atsakyti
na po gimdymo praejo jau beveik puse metu, taciau vis tiek prakaituoju daugiau nei pries tai kai nestuke.gif
Atsakyti