Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

As tai pirma menesi po gimdymo prakaitavau ziauriai doh.gif , bet dabar jau viskas gerai
Atsakyti
Kokias dvi savaites siaubingai doh.gif Nktym labiausiai svarbiausia, kiekvieną dieną naktinius keist turėdavau, patalynę irgi, jau galvojau, kad negerai čia kas, bet pasirodo tai normalu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 13 lapkričio 2009 - 18:41
Man irgi tas pats, jau savaitė kaip pagimdžius ir kas naktį visa šlapia būnu, kaip per kokį gripą išprakaituoju doh.gif Laukiu, kada praeis g.gif
Atsakyti
man tas pats,bet iki siol daug prakaituoju verysad.gif
Atsakyti
Taip, parakaituoju. Dabar eina antras menuo po gimdymo, jau siek tiek maziau.
Atsakyti
Na po gimdymo ir as prakaitavau,nors ir dabar jau praejo 4 men dar paprakaituoju,bet jau ne tiek--sakyciau gal smirdesnis tas kvapas lotuliukas.gif nu nzn kaip issireiksti tongue.gif
Atsakyti
Prakaituoju gal ir tiek pat, bet kvapas man kažkoks aštresnis... g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriukas_ka: 19 lapkričio 2009 - 00:07
As irgi pirmaji menesi po gimdymo ziauriai prakaitavau...o dar vasara buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2009 11 13, 19:40)
Kokias dvi savaites siaubingai doh.gif Nktym labiausiai svarbiausia, kiekvieną dieną naktinius keist turėdavau, patalynę irgi, jau galvojau, kad negerai čia kas, bet pasirodo tai normalu 4u.gif

jau zadejau del to pas gydytoja lekt, o pasirodo ne man vienai smile.gif Truputi palengvejo... laukiu tos pabaigos ... doh.gif
Atsakyti
Prakaitavau ir aš žiauriai, ypač kol maitinau pati maitinau. tik pajudu truputi ir žliagia prakaitas upeliais, o pasėmu mažylį maitint, tai net pėdos prakaituodavo. Matyt "hormonų audros".
Atsakyti
wub.gif as ir jau buvau pradejus nerimaut kas cia daros su tuo prakaitavimu doh.gif Atsikeldavau visa slapia net baisu buvo atsiklot nes salta pasidarydavo doh.gif Dar tik 3sav.praejo po gimdymo bet jau situacija gereja thumbup.gif
Atsakyti
as supratau, kad per daug kavos geriu-del to prakaituoju
Atsakyti