Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

Stipriai prakaitavau pirmas dvi savaites po gimdymo. Dabar jau geriau smile.gif
Atsakyti
Yra botulino injekcija dysport vadinasi, sako kad labai gerai gydo aplamai prakaitavimo problema wink.gif ,man kazkaip tas prakaitavimas atsirades,tai va galvoju gal sia injekcija pabandyti.
Atsakyti
man irgi padidejo prakaitavimas,rodos galima net 3-4 kart persirengt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wikke @ 2009 05 24, 19:36)
Yra botulino injekcija dysport vadinasi, sako kad labai gerai gydo aplamai prakaitavimo problema wink.gif ,man kazkaip tas prakaitavimas atsirades,tai va galvoju gal sia injekcija pabandyti.

Tas prakaitavimas juk ne liga, matomai pasisalina tai kas nereikalinga is organizmo. As asmeniskai vengciau tokiu injekciju. Nebent naturaliom zolelem kazka bandyt gerint, greitint procesus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė V. @ 2006 04 26, 15:44)
Su šia problema susidūriau iš karto po gimdymo. pradėjau labai gausiai prakaituoti ir nepadeda jokios rexonos, fa ir pan. Žiemą tai jau nepakenčiama, bet vasarą... doh.gif Tikėjausi, kad metų bėgyje po gimdymo visa tai pasitaisys, deja. Gal kas nors taip esant susidūrusi su tokia bėda ir galit man patarti?

Kai miegu,rodos visa patalyne slapia doh.gif Vakar kaip tik skaiciau,kad tai skysciai iseina is kuno,ypac tom moterim,kurias kamavo tinimai per nestuma ir skysciai tada kaupesi. smile.gif
Atsakyti
Ir aš turiu tokią problemą doh.gif Naktį būnu kaip po dušo, aš ir patalynė doh.gif Bet ginekologė nuramino. Sakė, kad dabar kai nėra mmm, tai gali būti tokie simptomai kaip per klimaksą. Kai viskas grįš į savo vėžes, tai ir šie nemalonumai turėtų pradingt smile.gif
Atsakyti

Man irgi taip yra. Po pirmo gimdymo po kurio laiko susitvarkė, o dabar vėl prakaituoju, ypač naktimis. Tikiuosi, kad su laiku praeis.
Atsakyti
Pas mane taip pat yra ši, labai nemaloni problema verysad.gif verysad.gif Net neatsimenu kada ji atsirado, gal kai pagimdžiau pirmąjį, nes iki to neatsimenu kad turėčiau tokių bėdų.. Bet esmė tame, kad jau laukdamasi dukros vaikščiodavau visa šlapia. O dabar jai jau 1,9 m. o niekas nepasikeitė. Negaliu dėvėti jokių kitų drabužių išskyrus tamsius (juodas palaidines, megztukus). Vos išėjus iš namų pažastys būna šlapios. Kokių tik priemonių nesu išbandžius.. gydytoja sakė, kad tai gali būti dėl padidėjusios skydliaukės (tai mano sena bėda), bet nejau turėsiu visą gyvenimą gėdytis išėjus į lauką cray.gif Tikrai labai nemalonus dalykas, o aplinkiniai gali nežinia ką pagalvoti (labai labai dėlto blogai jaučiuosi) cray.gif
Atsakyti
Dienos metu viskas ok, bet nakti daznai pabundu slapia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2009 08 18, 17:35)
Dienos metu viskas ok, bet nakti daznai pabundu slapia  ax.gif

Man tas pats buvo pora savaiciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2009 05 25, 14:15)
Kai miegu,rodos visa patalyne slapia doh.gif Vakar kaip tik skaiciau,kad tai skysciai iseina is kuno,ypac tom moterim,kurias kamavo tinimai per nestuma ir skysciai tada kaupesi. smile.gif

man lygiai taip pat, iki nestumo niekada taip neprakaitavau. o gale nestuke.gif net ligonineje del tinimu gulejau. matyt tai turi itakos doh.gif
Atsakyti
as irgi prakaituoju juodai, tai sako gine kad del nervuku gali buti verysad.gif
Atsakyti