Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

prakaitavau gal pirmas 2 sav, dabar praktiškai neprakaituoju, aišku jei kambary ne perkaršta
Atsakyti
Mane irgi po gimdymo kamavo si problema.. 4u.gif dabar jau praejo du menesiai ir prakaitavimas beveik isnyko.. smile.gif
Atsakyti
Mane irgi kanuoja ta problema. Vieną naktį drebu kaip drebulė, kitą naktį prakaitas bėga upeliais. Tikiuosi greitai viskas dings 4u.gif
Atsakyti
as ir po gimdymo labai prakaitavau, bet veliau susitvarke savaime sita problemele smile.gif
Atsakyti
turejau irgi sia problema, susitvarke savaime kai numeciu per nestuma priaugta svori
Atsakyti
Si problema atsirado, sumazejo dabar , bet vistiek stipriau prakaituoju nei anksciau. Tikiuosi dar praeis smile.gif
Atsakyti
Prakaitavau smarkiai gl men po gimdymo, viskas susitvarkė thumbup.gif ir gal net dabar mažiau nei iki gimdimo.
Atsakyti
Po gimdymo labai stipriai prakaituodavau,niekas nepadėjo,jokios priemonės,tik nusiprausi, ir vėl šlapia.. doh.gif Viskas susitvarkė,kai baigiau maitinti krūtimi.
Atsakyti
turejau ir as tokia problemele kol visi hormonai gryzo i savas vezias mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, butent del hormonu ir prakaituojama smarkiau. Si problema (kiek skaiciau) susitvarko nustojus maitinti. Pati tebemaitinu, bet nebeprakaituoju taip gausiai kaip pradzioje, gal tik kvapas prakaito stipresnis g.gif
Atsakyti
Po gimdymo labai stipriai pradejau prakaitoti, ir iki siuol nepraejo, niekas nepadėdo,jokios priemonės, tik nusiprausti, ir vėl šlapia verysad.gif
Atsakyti
na jei anksciau stipriai neprakaituodavau,tai po gimdymo man net siaubinga tokiu prakaitavimu,nespeju sluostyti,upeliais teka. du menesiai po gimdymo praejo ir tikrai ne trupucio nesumazejo,o kaip tik dar sustiprejo prakaitavimas.
Atsakyti