Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

pries gimdyma irgi prakaituodavau,o po gimdymo praejo 2m.prakaituoju dar labiau.Siaubinga buna,kai reik iseit kai kur,o pazastys jau slapios doh.gif,viena iseitis,renkuosi rubus maziau isryskinancius prakaito slapuma verysad.gif
Atsakyti
Man taip pat atrodo, kad po gimdymo labiau prakaituoju. Nepasakyciau, kad ziauriai, bet anksciau isvis praktiskai neprakaituodavau. Nezinau ar taip sutapo, o gal toks etapas atejo ir gal be gimdymo tas pats butu buve g.gif
Atsakyti
Aš tai žiauriai prakaitavau savaitę po gimdymo, prakaitas upeliais tekėjo, nespėjau praustis, o ir kvapas kažkoks specifinis, žodžiu labai nemalonus dalykas, po ranka net šlapią rankšluostį turėdavau, kad galėčiau veidą nusišluostyti, matyt hormonai čia viską darė, dabar viskas susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
man pora sav po gimdmo taip buvo..cia del to kad valosi organizmas nuo skysciu kuriu buvo susikaupe nestumo metu-dabar jau ju tiek nereikia..hormonai keiciasi..
susitvarke savaime-praejo ir tiek
Atsakyti
Tik pagimdziusi naktimis labai prakaitavau. Dabar dvi savaites praejo tai lyg mazeja jau.
Atsakyti
Prakaitavau ir as doh.gif slykstus dalykas...dar vasara, karsciai savo dare doh.gif
Atsakyti
Prakaitavau labai pirma menesi, tiesiog zliaugiau po gimdymo, dar vasara, karsciai, tai isvis doh.gif Bet veliau susitvarke ax.gif
Atsakyti
Nepasakyciau kad zymiai labiau prakaituoju po gimdymo
Atsakyti
as pradejau labiau prakaituoti, ir dar man istisai karsta, anksciau vaiksciodavau namie su megztiniu kai jau orai atvesdavo, o dabar trumpom rankovem ir tai per silta doh.gif
Atsakyti
Niu kad ir labai smarkiai prakaituociau nepastebejau schmoll.gif , bet karstis musa ir mane ax.gif Atrodo namie db lyg vasara lotuliukas.gif
Atsakyti
as taip pat pradejau po gimdymo daugiau prakaituot po pirmo tai taip nebuvo g.gif
Atsakyti
O man atvirksciai, po pirmo gimdymo gan ilgai kankino prakaitavimas, po antrojo jau maziau, gal labiau nakti ar kai susinervuoju... g.gif
Atsakyti