Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

Po gimdymo prakaitas (ir pienas) upeliais bego lotuliukas.gif Atsibusdavau visiskai slapioje lovoje, net plaukai nuo prakaito dregni budavo. Bet per pora savaiciu viskas susitvarke.
Atsakyti
Apie mėnesį prakaitavau siaubingai, ypač naktį-naktiniai ir maitinimo liemenėlė kiauriau permirkdavo, čiužinys taip pat drėgnas būdavo.
Atsakyti
As taip pat beveik menesi po gimdymo labai prakaituodavau, ypatingai naktimis.
Atsakyti
Prieš nėštumą galima sakyti iš viso neprakaitavau .. schmoll.gif Pažastis ploviau ir purškiau tik dėl higienos. biggrin.gif Per nestuke.gif prasidėjo .... Galvojau gal kas organizme pasikeitė, dar tas svoris prisidėjo .. unsure.gif Po gimdymo laukiau kada pasibaigs. Na ir gal kažkiek apmažėjo, bet tik pajudu daugiau ar pasilankstau ir vsio visa šlapia. ph34r.gif Kartais net gėda kažkur išeiti .. Visi drabužiai prasmirs tuoj .. fear.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(kalipso82 @ 2010 12 21, 22:40)
drinks_cheers.gif Man tas pats buvo. Normalu - organizmas atsikrato nereikalingu skysciu po nestumo.

jau tuoj penkti metai po antro gimdymo, bet prakaituoju tikrai gausiau nei iki nėštumų sad.gif
Atsakyti
och tas prakaitavimas doh.gif man irgi taip buvo, bet naktiniai "prakaitavimai" pasibaige mazdaug o savaites, o isvis viskas susitvarke o keliu savaiciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as pastebejau, kad jau po pirmo gimdymo pradejau labiau prakaituot. Su laiku niekas nebesikeicia, susilaukiau antro, jau ir laiko praejo, bet prakaituoju labiau nei kadais iki vaiku. Nors upeliais niekada nezliauge prakaitas, tiesiog iki gimdymu isvis beveik neprakaituodavau. Deja tie laikai ko gero nebesugris.
Atsakyti
4u.gif Pirmus du mėn dieną naktį prakaituodavau, naktį labiau..no 3 men to nebeliko thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat iskart po gimdymo ziauriai prakaitavau doh.gif doh.gif ,tik nepamenu kiek ilgai . paskui viskas sunormalejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nestumo metu ir po gimdymo ziauriai prakaituodavau, dabar jau maziau, gal net tiek kiek pries nestuma,BET prakaitas smirda..anksciau deziku galejau net sportuojant nesitept, o dabar po kokio sporto, net pro dezika oj kaip pramusa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-uNė! @ 2012 03 10, 03:18)
Prieš nėštumą galima sakyti iš viso neprakaitavau ..  schmoll.gif  Pažastis ploviau ir purškiau tik dėl higienos. biggrin.gif  Per  nestuke.gif  prasidėjo .... Galvojau gal kas organizme pasikeitė, dar tas svoris prisidėjo ..  unsure.gif  Po gimdymo laukiau kada pasibaigs. Na ir gal kažkiek apmažėjo, bet tik pajudu daugiau ar pasilankstau ir vsio visa šlapia. ph34r.gif  Kartais net gėda kažkur išeiti .. Visi drabužiai prasmirs tuoj .. fear.gif  bash.gif

Va va, man irgi taspats doh.gif Mano dukrytei jau metukai, bet tik daugiau pajudu, ar pas gyditoja skubam, nulekiu visa prakaituota doh.gif o tokia gėda doh.gif
Atsakyti
Neseniai pagimdžiau, tai po miego atsibundu visa išpilta prakaito,- drabužiai, liemenėlė šlapi būna g.gif Anksčiau tokių anomalijų nebuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singrid: 05 lapkričio 2012 - 21:02