Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

Mergaites, nepatikesite, bet yra viena priemone, kuri TIKRAI padeda nuo begalinio prakaitavimo ir jau galima jo nusipirkti Lietuvos vaistinese! Nepatikejau, kol pati neisbandziau (nors beda atsirado tik po gimdymo), o dabar net drauges naudoja ir spalvotas bliuskutes pradejo pirkti, nes nebera prakaito demiu ant drabuziu! Nezinau ar cia galima rasyti pavadinima g.gif Nerizikuosiu, tad jeigu kam reikia rasykit PM 4u.gif

Beja, Kam aktualu: vyrui istrinus su juo padus pries darba, jis niekada nebegris smirdanciom kojom wink.gif
Atsakyti
man niekas nepasikeitė dėl prakaitavimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2012 11 10, 21:52)
Mergaites, nepatikesite, bet yra viena priemone, kuri TIKRAI padeda nuo begalinio prakaitavimo ir jau galima jo nusipirkti Lietuvos vaistinese! Nepatikejau, kol pati neisbandziau (nors beda atsirado tik po gimdymo), o dabar net drauges naudoja ir spalvotas bliuskutes pradejo pirkti, nes nebera prakaito demiu ant drabuziu! Nezinau ar cia galima rasyti pavadinima  g.gif  Nerizikuosiu, tad jeigu kam reikia rasykit PM  4u.gif

Beja, Kam aktualu: vyrui istrinus su juo padus pries darba, jis niekada nebegris smirdanciom kojom wink.gif

Ui, nu nu, kas cia do ciudo preparatas, pasidalink su visais, gali uzgeltoninti mirksiukas.gif
Atsakyti
O man atvirksciai. Iki nestumo ganetinai gausiai prakaituodavau, per nestuma ir po gimdymo jau buvau pamirsus apie sia beda, bet prakaitas vel gryzo doh.gif Kai tik prasidejo mmm ir vel pradejau gausiau prakaituoti ir dar tas prakaitas su kvapu doh.gif

DiStyle galetum tikrai pasidalinti tuo stebuklingu preparatu, nes man jokie dezodorantai nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 23, 09:54)
O man atvirksciai. Iki nestumo ganetinai gausiai prakaituodavau, per nestuma ir po gimdymo jau buvau pamirsus apie sia beda, bet prakaitas vel gryzo  doh.gif Kai tik prasidejo mmm ir vel pradejau gausiau prakaituoti ir dar tas prakaitas su kvapu  doh.gif

DiStyle galetum tikrai pasidalinti tuo stebuklingu preparatu, nes man jokie dezodorantai nepadeda  schmoll.gif

Sveikutes, man negaila - tai Driclor. Dar nezinau nei vienos, kuriai nepadejo ax.gif
Atsakyti
Žiauriai karšta buvo nėštumo metu, o po gimdymo tai kaip Vilnelė tekėjau doh.gif susinormalizavo kažkur per keturis mėnesius g.gif
Atsakyti
Po trecio menesio jau daugmaz susitvarke, ir tai karst nuo karto dar siek tiek naktim suprakaituoju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 27 sausio 2013 - 11:27
QUOTE(DiStyle @ 2013 01 25, 00:37)
Sveikutes, man negaila - tai Driclor. Dar nezinau nei vienos, kuriai nepadejo  ax.gif

sita priemone turi daug aliuminio nesciom tikrai negalima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lawitux @ 2013 01 30, 01:16)
sita priemone turi daug aliuminio nesciom tikrai negalima  4u.gif

Na, cia kalbama po nestumo, todel temele ir vadinasi "Po gimdymo" wink.gif Kai laukiesi nelabai kas eksperimentuoja su naujovem...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 30 sausio 2013 - 01:16
Na,man jau praėo 5mėn po gimdymo ir vistiek niekas nepraejo..net pačiai šlykštu..buna,kad šsimaudžius,kol apsirengiu vel tiek pat suprakaitavus būnu... unsure.gif kadagi pagaliau tai praeis...tikėkimės iki vasaros praeis,nes visai nuprotėsiu... doh.gif
Atsakyti
O man prakaitavimas pasireiškia naktį, atsikeliu visa šlapia, kad ir plonai užsikloju. Bjauru doh.gif
Atsakyti
prakaituoju tikrai labiau,astresnis tas kvapas
Atsakyti