Beja, Kam aktualu: vyrui istrinus su juo padus pries darba, jis niekada nebegris smirdanciom kojom
Mergaites, nepatikesite, bet yra viena priemone, kuri TIKRAI padeda nuo begalinio prakaitavimo ir jau galima jo nusipirkti Lietuvos vaistinese! Nepatikejau, kol pati neisbandziau (nors beda atsirado tik po gimdymo), o dabar net drauges naudoja ir spalvotas bliuskutes pradejo pirkti, nes nebera prakaito demiu ant drabuziu! Nezinau ar cia galima rasyti pavadinima
Nerizikuosiu, tad jeigu kam reikia rasykit PM
Beja, Kam aktualu: vyrui istrinus su juo padus pries darba, jis niekada nebegris smirdanciom kojom
QUOTE(DiStyle @ 2012 11 10, 21:52)
Mergaites, nepatikesite, bet yra viena priemone, kuri TIKRAI padeda nuo begalinio prakaitavimo ir jau galima jo nusipirkti Lietuvos vaistinese! Nepatikejau, kol pati neisbandziau (nors beda atsirado tik po gimdymo), o dabar net drauges naudoja ir spalvotas bliuskutes pradejo pirkti, nes nebera prakaito demiu ant drabuziu! Nezinau ar cia galima rasyti pavadinima
Nerizikuosiu, tad jeigu kam reikia rasykit PM
Ui, nu nu, kas cia do ciudo preparatas, pasidalink su visais, gali uzgeltoninti
O man atvirksciai. Iki nestumo ganetinai gausiai prakaituodavau, per nestuma ir po gimdymo jau buvau pamirsus apie sia beda, bet prakaitas vel gryzo
Kai tik prasidejo mmm ir vel pradejau gausiau prakaituoti ir dar tas prakaitas su kvapu
DiStyle galetum tikrai pasidalinti tuo stebuklingu preparatu, nes man jokie dezodorantai nepadeda
DiStyle galetum tikrai pasidalinti tuo stebuklingu preparatu, nes man jokie dezodorantai nepadeda
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 23, 09:54)
O man atvirksciai. Iki nestumo ganetinai gausiai prakaituodavau, per nestuma ir po gimdymo jau buvau pamirsus apie sia beda, bet prakaitas vel gryzo
Kai tik prasidejo mmm ir vel pradejau gausiau prakaituoti ir dar tas prakaitas su kvapu
Sveikutes, man negaila - tai Driclor. Dar nezinau nei vienos, kuriai nepadejo
Žiauriai karšta buvo nėštumo metu, o po gimdymo tai kaip Vilnelė tekėjau
susinormalizavo kažkur per keturis mėnesius
Po trecio menesio jau daugmaz susitvarke, ir tai karst nuo karto dar siek tiek naktim suprakaituoju
QUOTE(DiStyle @ 2013 01 25, 00:37)
sita priemone turi daug aliuminio nesciom tikrai negalima
QUOTE(lawitux @ 2013 01 30, 01:16)
Na, cia kalbama po nestumo, todel temele ir vadinasi "Po gimdymo"
Na,man jau praėo 5mėn po gimdymo ir vistiek niekas nepraejo..net pačiai šlykštu..buna,kad šsimaudžius,kol apsirengiu vel tiek pat suprakaitavus būnu...
kadagi pagaliau tai praeis...tikėkimės iki vasaros praeis,nes visai nuprotėsiu...
O man prakaitavimas pasireiškia naktį, atsikeliu visa šlapia, kad ir plonai užsikloju. Bjauru