Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

Is pradziu ziauriai prakaitavau, tris kartus per diena po dusu lisdavau doh.gif dabar jau 3 savaites po gimdymo, uztenka dvieju kartu thumbup.gif po truputi tvarkosi viskas
Atsakyti
jo si problemele vargina ir mane, iskart po gimdymo tai labai prakaitavau ir kvapas toks astrus net nefaina budavo, dabar gi jau ne taip smarkiai, bet kartais naktim slapia atsikeliu,. Tikiuosi praeis su laiku
Atsakyti
Mane irgi ši problema vis dar kankina, nors tuoj meta po gimdymo bus. Ir kaip kažkuri gerai pastebėjo - antiperspirantai jokie čia nepadeda. Lendi po dušu, kai jau pradeda sklisti nemalonūs kvapai ir tiek. Va plaukai irgi kuokštais slinko, ir dar pastebėjau, kad nuo daugelio šampūnų ėmė galvos odą niežtėti - tik išsiplaunu galvą ir norisi kasytis, tai tik vaikiškas tindi šampūnas dabar mano odai įtinka, nors anksčiau galėjau belekokį naudoti.
Atsakyti
Ir aš vargstu su ta pačia bėda. Prasidėjo iš karto pagimdžius, dabar jau beveik du mėnesiai praėjo, o vis dar prakaituoju - būna, kad kelias maikutes per dieną pakeičiu doh.gif O jei dar karštos arbatos išgeriu, tada sėdžiu visa šlapia. Dezodorantai nepadeda, tai naudoju kažkokį kristalą - akmenį - bent jau kvapo tada nebūna nemalonaus...
Atsakyti
As ir po gimdymo kelis menesius prakaitavau labai,nakti atsikeldavau visa slapia. Ypac budavo kojos suprakaitave. Per nestuma labai kaupesi skysciai, kojos tino, manau kad salinosi skysciai tokiu budu.
Atsakyti
As sia beda ilgokai turejau, beveik 3 metus, kol nepastojau antra kart, dabar lyg ir viskas normalizavosi. O budavo galima rubus isgrezt, ir toks diskomfortas jautesi kad baisu. Linkiu kad visoms kuo greiciau tai praeitu drinks_cheers.gif
Atsakyti
po pirmo gymdimo labai stipriai prakaitodavau, nors tai jau pries gymdima,kai dar laukiosiu prasidejo, i parduotuve negalejau uzeiti, jei ten silciau nei lauke, iskart slapia budavau, o po antro vaiko geriau, nors kartais uzeina
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
nerealus dalykas nupirkau eurovaistinei jis užmuša prakaito bakterija o ne užkimša .
user posted image
Atsakyti
po gimdymo nesijaute kad daugiau prakaituoju,bet pazastys slapios kaip pasportavus,net geda rankas pakelti blush2.gif
nors po gimdymo du metai praejo,bet nepraeina,net nezinau ka daryti,kokia bliuskute apsimauni,pazastys slapios doh.gif
Atsakyti
Prakaitavau nestumo metu, po gimdymo kol maitinau negalejau nieko stipriau naudoti, bet kai tik nustojau iskart isigijau driclor drinks_cheers.gif jokio nemalonaus kvapo, per didelio prakaitavimo, nors pati sakiau niekada sito brudo nenaudosiu, bet tik jis man padejo ir ji naudodavau kas antra diena puse metu kol viskas atsistate smile.gif
Atsakyti
Ir as ziauriai po gimdymo prakaituodavau, ypac pakausis ko anksciau nera buve doh.gif
Ir labai smilkiniai ispliko tiesiog tuscia buvo unsure.gif gerai atsimenu suneli krikstijom 3 men. o as isplikusiais smilkiniais doh.gif Ai, bet kai pagalvoji, kad tik tokios bedos. Po kiek laiko , kad atzele lotuliukas.gif

Ai, dar norejau pridurti, prakaituojam, nes hormonai adaptuojasi ir stoja i vezias po dideliu pasikeitimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristaliukas*: 21 rugpjūčio 2013 - 17:17
as labai prakaitavau po antro, o pasirodo skydliauke sutriko 4u.gif
Atsakyti